عيوب و مشکلات مربوط به تيونر آی کلاس

dark44

کاربر
2008-07-25
8
34
با سلام

دوستان من یک تعداد ایکلاس x95 دارم ولی متاسفانه بعد از حداقل 20 دقیقه حداکثر یک ساعت کارکردن یکدفعه سیگنال ضعیف میشه و صفحه شترنجی میشه از اساتید می خوام کمک کنن امکان پس دادن دستگاهها نیست لطفا کمکم کنید.

از لحاظ تعمیراتی هم مشکلی ندارم لطفا تخصصی و دقیق منو راهنمایی کنید از لطفتون کمال تشکر را دارم

reza_36701

کاربر
2006-12-12
1
12
سلام ودرود به دوستان خوبم مشکل کار اینه که در مدل ای کلاس 9595و9696 بعد از مدتی که دستگاه روشنه سی پی یو دستگاه داغ میشه و دچار ضعیفی سیگنال میشه. یکی از دوستان دستگاهو باز کرد و یک فن 12ولت داخل دستگاه گذاشت تا سی پی ی و رو خنک کنه و مشکل حل شد

ساسان س

کاربر
2009-07-21
31
47
42
دوست خوبم اين مشكل مربوط به دستكاه ايكس 95 كه نه استارسته نه آيكلاس بنده شخصأ از دستكاه آيكلاس 9595استفاده ميكنم دربعضي مواقع شده 24ساعت بدون وقفه روشن بوده هركز 1درصدسيكنالش هم كم نشده ودرحال حاضريكي از قابل اعتمادترين رسيورها ايكس 9696 وايكس 9595 بي وي آر ميباشد واين مشكل كم شدن سيكنال هركز ربطي به اين دو مدل آيكلاس نداره اكه كسي قصد خريد داره فقط اين دومدل كه 9696 اج دي هم جديدأ به بازار آمده كه اونهم عاليه

zamoneh20

کاربر
2009-07-24
1
7
با سلام
من یک دستگاه رسیور استارست x95 دارم در مارلیک کرج زندگی میکنم و روی دیش خود موتور دیش گردان موتوست نصب کردم از لحاظ گیرندگی هم دقیق تنظیم شده ولی اکثر کانالهای خارجی و بخصوص ایرانی سیگنالشون ضعیفه و شطرنجی هستند میشه من رو راهنمائی کنید
ممنون
کاربر مهمان محسن محمدی

sherman_2

کاربر
2007-11-14
4
58
با سلام
من یک دستگاه رسیور استارست x95 دارم در مارلیک کرج زندگی میکنم و روی دیش خود موتور دیش گردان موتوست نصب کردم از لحاظ گیرندگی هم دقیق تنظیم شده ولی اکثر کانالهای خارجی و بخصوص ایرانی سیگنالشون ضعیفه و شطرنجی هستند میشه من رو راهنمائی کنید
ممنون
کاربر مهمان محسن محمدی
دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم خودم هم 12 سال است نصاب هستم ولی حدود 1ماه کشید تا مشکل اصلی را پیدا کردم مشکل شما از سیم شما نیز میباشد ارتباط خوب نمیدهد یا از وسط تیکه زدی به هر هال ارتباط خوبی نداری نه اینکه سیم را عوض کنی سر سوزنها را چک کن رشتهای سیم را با نوار چسب محکم ببند به سر سیم مشکل حل میسود

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
کلا رسیور ای کلاس با سویچر مشکل داره خیلی از این دستگاهها رو دیدم که
وقتی به سویچر میبندی با تعویش ماهواره خیلی دیر عمل میکنه
رو کانال هی هوریزانتال که ولتاژ 18 ولت دارند میرم سریع تعویض میشه
نه تنها یک دستگاه بلکه حد اقل 30 دستگاه این مشکل رو داشته
--------------------------------------------------------------------------
در کل تیونر خیلی ضعیفی داره
با موتور دایسک مشکل داره
-------------------------------------------------------------------
جدیدا هم مشکل چراغ قرمز و داغ کردن شدید سی پی یو پیدا میکنند
که ایراد از سی پی یو میباشد
------------------------------------------------------------------------
اکثر ورژن های نرم افزار مشکل و باگ های زیادی دارند
--------------------------------------------------------------------
فقط خوشگله

milakosat

کاربر
2006-10-28
3
19
آقا خواهش میکنم نظر الکی ندین دیگران رو گمراه نکنید تا به امروز بهترین دستگاه از همه نظر آیکلاسه حالا از هر چند ده دستگاه شاید یکیش مشکل دار بشه مهمترین مشکل تو ایران نوسان برقه و 90 در صد خرابی ها هم به همین علت به وجود میاد من حدود 6 سال دارم تعمیر میکنم اونم نه الکی بصورت حرفه ای دستگاههائی بودن که تعمیر کارهای دیکه قطع امید کرده بودن من درستش کردم نا امید نشدم به جرات میتونم بگم حتی 4-5 ماه باهاش سروکله زدم ولی عاقبت درست شد 2 اینکه خیلی مهمه دستگاه هائی که با نرم افزار مشکلش حل میشه حتما باید ویندوزتون sp2 باشه چون خیلی عالی تو تبادل اطلاعات و عدم هنگ کردن پورتها جواب میده

milakosat

کاربر
2006-10-28
3
19
یادم رفت بگم با سوئیچر هم مشکل نداره اشکال از ال ان بی (مخصوصا اگه چینی باشه} و سوئیچر {مخصوصا اگه آیکلاس باشه} و یکی دیگه هم سیم آنتن که روش نوشته آلمانی و متراژ هم روش نوشته شیلد داره حتی از سیم کرمان بدون شیلد هم بهتر جواب میده چون سیم کرمان ************** روش تاثیر میذاره موفق باشید حیف که وقت ندارم بیشتر در خدمتتون باشم.

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
نداشتن ولتاز خروجی تیونر دستگاه 9696pvr

با سلام خدمت همکاران عزیز
دستگاه ای کلاس مدل9696pvr هیچ ولتازی در خروجی تیونر وجود ندارد دستگاه روشن می شود و تغذیه سالم است ای سی LM317 نیز عوض شد اما فرقی نکرد لطفا" راهنمایی بفرمایید .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دستگاه ای کلاس مدل9696pvr هیچ ولتازی در خروجی تیونر وجود ندارد دستگاه روشن می شود و تغذیه سالم است ای سی lm317 نیز عوض شد اما فرقی نکرد لطفا" راهنمایی بفرمایید .

عدم ولتاژ خروجی تیونر مربوط به نرم افزار هم می شود توسط نرم افزار جدید دستگاه آپدیت شود در صورت عدم رفع مشکل قطعات smd اطراف lm317 چک و تعویض کنید نهایت اگر مشکل رفع نشود قطعی مدارها -لحیم سری پردازنده یا خراب شدن پردارنده این عیب را ایجاد می کند

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
دستگاه ای کلاس مدل9696pvr هیچ ولتازی در خروجی تیونر وجود ندارد دستگاه روشن می شود و تغذیه سالم است ای سی LM317 نیز عوض شد اما فرقی نکرد لطفا" راهنمایی بفرمایید .
سلام من این مشکل را چندین بار باتعویض lm317برطرف کردم اما باید جنس این فطعه اصلی باشه که من نتونستم پیداکنم ومجبورشدم ازروی تلوزیونهای پارس قدیمی بردارم ضمنا قطعه داخل بازار هم ولتاژخروجی نداره چون جنسشون خوب نیست یکبارهم مقاومت اهم پایین که شکل خازن عدسی وزرد رنگ هم هست خراب بود

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
نداشتن سیگنال در ایکلاس9696 pvr

من در این مدل ایکلاس 9696pvrبا مشکل نداشتن سیگنال مواجه بودم یعنی ولتاژ خروجی تیونر صفر بود و سلف کنار خازن زرد رنگ ولتاژ تیونر سوخته بود که عوض کردم ولتاژ اومد ولی فرکانسها جا به جا بود که تیونر تعویض شد و سیگنال اومد اول همه کانالهای عرب جستجو شد ولی بعد از خاموش روشن باند ورتیکال یا عمودی قطع شد ولی افقی سالم میباشد و کانالهای این باند قابل روئیت است

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
با سلام خدمت همکاران عزیز دستگاه ای کلاس مدل9696pvr هیچ ولتازی در خروجی تیونر وجود ندارد دستگاه روشن می شود و تغذیه سالم است ای سی lm317 نیز عوض شد اما فرقی نکرد لطفا" راهنمایی بفرمایید .
بادروددوست عزیزاعلام وضعیت کنید.بنده حدس میزنم رسیورشما تقلبی باشد.شما دردوحالت h&vخروجی روتست نمایید.خط 23ولت رودرتغذیه چک نمایید.ازlm317نوع مرغوب استفاده نمایید.مقاومت های اس ام دی به لوکیشن r502-r504-r505روتست نمایید.موفق باشید.

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

سه تا ترانزيستور هست مربوط به ولتاژ هاي V و H و 0 ولت .....

شما ببينيد از پردازنده به پايه بيس اين ترانزيستورها ولتاژ ميرسه و وقتي روي حالت V و H قرار مي ديد ولتاژ پايه هاي بيس قطع و وصل ميشه ؟

اگر ترانزيستور بالايي بيسش هميشه ولتاژ داشته باشه و قطع نشه شما هيچ ولتاژي در خروجي نخواهيد داشت و معمولا ايراد از پردازنده هست ....

براي تست ميتونيد ترانزيستور بالايي رو از مدار خارج کنيد ....

اين تاپيک رو ببينيد :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45672

بالا