فایل لیست کانال های چیده شده ماهواره های هاتبرد - عربست - نایل ست برای ریسیور هیومکس مدل های 5000 و 5100 و 5300 و 5400 به تاریخ 05.05.2007 معادل 15 اردیبهشت ماه 1386
باسلام این نرم افزار باید با کدام لودر وارد دستگاه کنم و بعد همین یکی است
یعنی نرم افزار دیگری نمیخواد فقط خودش تنها و اگر یک ماهواره هاتبرد
باشد برای من بهتره ممنون دست شما درد نکند
با سلام دوست گرامي system ID رسيورخودت را از مسير status----stb status بطور كامل بنويسيد تا فايل كانالهاي هاتبرد متناسب با مدل ولودر رسيور شما برايت قرار بدهم.موفق باشيد
باسلام ممنون. سیتم ای-دی دستگاه من اینه 0025.0200و بعد لطف کنید با
کدام نرم افزاری باید به دستگاه منقل کنم وراستی ورژن لودر
در موقع دستگاه روشن میشه اینهl2.08ممنون
دست شما درد نکند
با سلام دوست گرامي كانالهاي ماهواره هاتبرد البته ويرايش شده را براي شما ID دستگاه خودتان قرار دادم با نرم افزار HNFSMART2.4 برسيور انتقال دهيد.يك تصوير راهنماهم ضميمه كردم موفق باشيد
باسلام دست شما درد نکند زحمت کشیدید ولی این وارددستگاه نمیشه ولی برعکس
میشه یعنی اینکه کانالهای که توی دستگاه است به این فایل اضافه میشه
تکلیف چیه ویا اینکه اول باید ریست فکتوری بشه من دارم روی این
کانالهای توی دستگاه میریزم و اگر ریست میخواد لطفا
فایل ریست فکتوری برام بزار و با هر نرم افزار ی
که لازمه ممنون دست شما درد نکند
با سلام دوست گرامي هيچ كاري نميخواهد اضافه انجام بدهيد كافيست گزينه بالا قبل از علامتي كه شكل ايسي است را كليك كنيد ورسيورراروشن كنيد.
البته اول بايد فايل رااز حالت زيپ خارج كرده وتوسط لودر ادرس اين فايل كانالها را از مسيرFile گوشه بالا سمت چپ لودر بدهيد تا كانالهاتوي لودر قرارگرفته انها را بترتيب تصوير ببينيد.
باسلام من دقیقا همین کارو میکنم فایل در لودر قرار میگیرد و140کانال است وهمین
گزینه ای قبل از ای-سی است کلیک میکنم ودستگاهe-idمیده واین فایل
وارد دستگاه نمیشه وحالا نمدونم مشکل از من است
ویااین فایل به idدستگاه نمیخوره
ممنون
با سلام دوست گرامي شما ميتوانيد طبق تصوير راهنما خودتان از گزينه اي كه شبيه چكش ميباشد كليك كرده ووارد منوي تنظيمات شويد وبعد از تايپ ايدي رسيور خودتان سيووانگاه خارج شده وكانالها را انتقال دهيد
با سلام دوست گرامي شما ميتوانيد طبق تصوير راهنما خودتان از گزينه اي كه شبيه چكش ميباشد كليك كرده ووارد منوي تنظيمات شويد وبعد از تايپ ايدي رسيور خودتان سيووانگاه خارج شده وكانالها را انتقال دهيد
باسلام و خسته نباشید ممنون از راهنمایی دقیق شما همین کارو انجام دادم درست
شد وکانالها وارد دستگاه شد از اینکه تجربه ات در اختیارم گذاشتید ازشما
سپاس گذاری میکنم و همیشه در کارهایت موفق باشید
با سلام
مدیر محترم اگر امکان دارد لیست هاتبرد برای هیومکس وافوکس و همینطور لودر مربوطه را هم بگذارید از شما تشکر میکنم. ضمنا سیستم آی دی 0600-0032 ولودر دستگاه 2.54 و نرم افزار 2008 در همین سایت میباشد. ممنونم
با سلام
مدیر محترم اگر امکان دارد لیست هاتبرد برای هیومکس وافوکس و همینطور لودر مربوطه را هم بگذارید از شما تشکر میکنم. ضمنا سیستم آی دی 0600-0032 ولودر دستگاه 2.54 و نرم افزار 2008 در همین سایت میباشد. ممنونم
با درود دوست گرامی
فایل کانالها را پیوست کردم باید با نرم افزارHNF2.4 که در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هیومکس موجود است
اول نرم افزار را نصب کنید بعد فایل کد را ادرس بدهید بعد از روی گزینه چکش شکل به منوی تغییرات وارد میشوید ونام دستگاه خودتان را قراربدهید در قسمت اسم رسیور سمت راست لودر
وبقیه گزینه ها را که خواستید ذخیره کنید وبه صفحه قبل برمیگردید.
توضیح کامل قبلا داده ام میتوانید به پستهای پیشین مراجعه کنیدk: