فریم ویر 6.2 psp به طور کامل هک شد

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
سلام به همه دوستان :eek:k:

Good News

سرانجام انتظارها به پایان رسید و فریم ویر 6.2 psp به طور کامل هک شد . قابل توجه دوستانی که می گفتند این خبر ها Fake هست !

خبر این هست که : توسط همون دمویی که در اون Exploit پیدا کرده بودند این فریم ویر قابلیت اجرای hombrew و ........ پیدا کرده است و بازی ای که این قابلیت رو به ما میده چیزی نیست جز: دموی بازی PATA PON 2

این هک بر روی تمامی psp ها یعنی مدل 1000 ، 2000 ، 3000 و حتی psp go که فریم ویر 6.2 بر روی انها نصب باشه کار میده .

این فایل هک رو از این مسیر دریافت کنید :

http://pspslimhacks.com/psp-6-20-sav...lo-world-6-20/

توجه داشته باشید که شما باید دموی بازی Patapon 2 رو هم که 99 مگابایت هست دانلود کنید . از اینجا

طی چند روز اینده هم شاهد ریلیز Eloader و سپس hombrew خواهیم بود . شما بعد از اون کامل می تونید بازیهای کپی رو انجام بدید

در اخر اگر سوالی درباره شیوه نصب این هک داشتید من در خدمتم :eek:ky:

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
فقط فعلا این کار هارو رو 1000 و 2000 و 3000 هایی که کپی موقط هستند نکندد تا من بگم هنو این هک کامل کامل نیست

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
خب با اجازتون شیوه هک کردن رو بگم :

اول این فایل save data Exploit رو دانلود کنید . دانلود

دوم دموی بازی Patapon 2 رو از اینجا دانلود کنید : دانلود

خب ، شما الان کاری که می کنید پوشه Save ای که به این نام هست ( UCUS98732_DATA02 ) رو در مسیر psp/ savedata کپی کنید . یه فایل هم هست به اسم h.bin اون رو هم در مموری کارت و حافظه psp کپی کنید . ( پوشه خاصی لازم نیست ) .

دموی بازی رو هم که گرفتید در این مسیر کپی کنید :

psp/game

خب حالا بازی رو اجرا کنید ، احتمالا میگه که save ای پیدا نشد ! ایا می خواهید یک Save جدید بسازید ؟

شما گزینه No رو انتخاب کنید و برید داخل بازی ،در منوی اصلی گزینه دوم نوشته Continue این گزینه رو انتخاب کنید ، بازی Save مورد نظر رو می شناسه و اجازه لود کردن می خواد ، شما سیو رو لود کنید . یه محیط از بازی نشون داده میشه ، حالا کلید R رو فشار بدید تا صفحه Hello World screen که یک صفحه مشکی رنگ هست و دونه های برف انگار دارن فرود میان رو نشون میده ، اسامی افرادی هم که در هک کردن نقش داشتند میزنه !

شما موفق شدید که ورژن 6.2 رو کامل هک کنید .

من روی psp go خودم همین راه رو رفتم و با موفقیت هک انجام شد . ( کامل یعنی بخش اصلی )

موفق باشید

ghasemi_m_1985

کاربر
2010-06-12
1
0
39
من اين كارارو كردم اما ريكاوري دستگاه ديگه بالا نمي اد
دستگام فت هسنش5.52 gen b بودش

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام
من تا مرحله ی فشار دادن دکمه ی r رفتم ولی وقتی دکمه رو میزنم psp هنگ میکنه و بعدش خاموش میشه
مشکلش چیه ؟؟

General ZH

کاربر
2010-11-14
1
0
سلام
منم تا مرحله ی فشار دادن دکمه ی r رفتم ولی وقتی دکمه رو میزنم psp هنگ میکنه و بعدش خاموش میشه
مشکلش چیه ؟؟

بالا