فیلم تغییر سرور از2 به 1 میکرو و سیگنال اوردن و باز شدن شرینگ با سرور یک

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
فیلم تغییر سرور میکرو باکس
اینم فیلم تغییر سرور از دو به یک وسیگنال اوردن سرور یک و باز کردن کانال دقیقه 2:30 به بعد خوب نگاه کن
واسه اونایی که باور نمیکنن
ببینیم دیگه چه خواهند گفت و بهانه میگیرند.
اگه کیفیت فیلم بده خودتون ببخشید اخه با موبایل فیلم گرفتم فقط بخاطر اینکه باور نمیکردند فیلم گرفتم

دانلود و تماشای فیلم

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوستگرامی هرچه میکنم نمیشود یک جفت باطری تمام کردم چرا نمیشود با نرم افزارهای 2/27و3/1و7/16هم تست کردم نشد با 21/5صفحه سیاه میشود لنگ نرم افزار که استفاده میکنی را بگزار

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
دوستگرامی هرچه میکنم نمیشود یک جفت باطری تمام کردم چرا نمیشود با نرم افزارهای 2/27و3/1و7/16هم تست کردم نشد با 21/5صفحه سیاه میشود لنگ نرم افزار که استفاده میکنی را بگزار

اینم خدمت شما

پیوست‌ها

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوست عزیز با همین نرم افزار کار میکرد فعلا با سرور2 42درصد سیگنال سبز دارد هرچه این سرور به ان سرور میکنم نمیشود باید روس سرور 2که میروم بگزارم سبز شود یا اینکه نگزارم وفوری به 1بروم

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
دوست عزیز با همین نرم افزار کار میکرد فعلا با سرور2 42درصد سیگنال سبز دارد هرچه این سرور به ان سرور میکنم نمیشود باید روس سرور 2که میروم بگزارم سبز شود یا اینکه نگزارم وفوری به 1بروم

رضا جان با همین ترفند فعلا کار میکند
سرور دو که سبز شد سریع تغییر سرور بده و همین که رو سرور دو رفتی قبل از اینکه سیگنال بیاید برو سرور دو تو ذهن خودت حساب کن وقتی سرور جابجا میکنی چند ثانیه طول میکشه که سرور دو سیگنال بیاد حالا قبل از ایتکه سیگنال بیاد برو سرور دو در کل خیلی مهم نیست
سعی کن روی کانال رایگان برو و تغییر سرور بده و اگر سرور یک سیگنال داری ریسیور را یکبار از برق یا با کلید پشت خاموش و روشن کن در حال حاضر شرینگ برقرار
دیتا w3a
تعداد کانال باز 445 کانال
نرم افزار sks
میکرو باکس 1 ایسی تعویض نشده

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
به پیر به پیغمبر کنترل کار نمیکنه سرور عوض نمیکنه هم میکرو1 و هم میکرو 2 ای خدا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کنترلم هم سالمه سالمه

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
به پیر به پیغمبر کنترل کار نمیکنه سرور عوض نمیکنه هم میکرو1 و هم میکرو 2 ای خدا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کنترلم هم سالمه سالمه

دوست خوبم سلام

زیاد خودت را اذیت نکن . چون حتی اگر کنترل هم کار کنه احتمال اینکه بتونی شیرینگ را برقرار کنی ضعیفه.

من هم کنترل دانگلم خوب کار می کنه و هم روی سرور 2 فرکانس 60% و رنگ سبز دارم ، ولی تا الان هرچی تلاش کردم نتونستم با تغییر سرور شیرینگ را برقرار کنم .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

سلام دوست خوبم

دیشب بالاخره پس از سعی و تلاش فراوان تونستم سرور 1 را به رنگ سبز درآورم . ولی متأسفانه هیچ کانالی را باز نمی کنه .

خواستم بهت خبر بدم زیاد نگران نباش . چیزی از دست ندادی.

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621

سلام دوست خوبم

دیشب بالاخره پس از سعی و تلاش فراوان تونستم سرور 1 را به رنگ سبز درآورم . ولی متأسفانه هیچ کانالی را باز نمی کنه .

خواستم بهت خبر بدم زیاد نگران نباش . چیزی از دست ندادی.

سلام
دوست عزیز من هم این کار را انجام دادم ولی سبز شد وکانالی نبود مجددا این کار را انجام دادم تا با لاخره وصل شد البته میکرو 2

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
دوستان عزیزم برای باز کردن سریعتر کانالها در میکروباکس:

1- حتما از برنامه Trendy استفاده کنید ...

2- نوع فرکانسی که برای قسمت channel برنامه میکروباکس شماره میاندازه تا میکروباکس کانالها را باز کند هم بسیار مهم است یکی از این فرکانسها فرکانس 11258 هست پس ابتدا روی یکی از کانالهای این فرکانس رفته سپس وارد برنامه میکروباکس شوید....

3- روش پرش یا تغییر سرور
:
فقط به محض دیدن عدد 2 روبروی گزینه current server در قسمت سرور 2 عمل پرش یا تغییر سرور از 2 به 1 را چندین بار انجام دهید تا سیگنال به سرور 1 منتقل و سبز شود تا کانالها را باز کند و این عمل زمانی کاربرد دارد که وقتی روی سرور 2 بریم حتما بایستی سیگنال سبز شود چرا که بعضی مواقع با انجام پی در پی تغییر سرور از 2 به 1 میکروباکس قاطی میکنه و سرور 2 هم دیگر سبز نمیشه این طور مواقع حتما بایستی یک بار میکروباکس را خاموش و روشن کنیم آنگا مجددا تغییر سرور یا پرش را انجام دهیم یکی از مشکلات عدیده دوستان که می گویند چرا سرور 1 سیگنال سبز نمیشه همین مورد است....

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
دوستان عزیزم برای باز کردن سریعتر کانالها در میکروباکس:

1- حتما از برنامه Trendy استفاده کنید ...

2- نوع فرکانسی که برای قسمت channel برنامه میکروباکس شماره میاندازه تا میکروباکس کانالها را باز کند هم بسیار مهم است یکی از این فرکانسها فرکانس 11258 هست پس ابتدا روی یکی از کانالهای این فرکانس رفته سپس وارد برنامه میکروباکس شوید....

3- روش پرش یا تغییر سرور
:
فقط به محض دیدن عدد 2 روبروی گزینه current server در قسمت سرور 2 عمل پرش یا تغییر سرور از 2 به 1 را چندین بار انجام دهید تا سیگنال به سرور 1 منتقل و سبز شود تا کانالها را باز کند و این عمل زمانی کاربرد دارد که وقتی روی سرور 2 بریم حتما بایستی سیگنال سبز شود چرا که بعضی مواقع با انجام پی در پی تغییر سرور از 2 به 1 میکروباکس قاطی میکنه و سرور 2 هم دیگر سبز نمیشه این طور مواقع حتما بایستی یک بار میکروباکس را خاموش و روشن کنیم آنگا مجددا تغییر سرور یا پرش را انجام دهیم یکی از مشکلات عدیده دوستان که می گویند چرا سرور 1 سیگنال سبز نمیشه همین مورد است....

اخه عزیز دلم کنترل من کار نمیکنه.میکرو من اصل و سری اول هستش سال 2008-2009 خریدمش

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
اخه عزیز دلم کنترل من کار نمیکنه.میکرو من اصل و سری اول هستش سال 2008-2009 خریدمش

درود
دوست عزیز کارنکردن کنترل یا از سیم چشمی و یا خود کنترل خراب باشد
شما بهتره از سیم چشمی و کنترل دیگری استفاده کنید ببیند کار می کنه
درظم برای اطمینان دانگل را دوباره آپدیت کنید

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
همچنان با این ترفند میکرو 1 قدیمی بدون تعویض ایسی با تغییر سرور از سرور دو به یک
جهت دیتا w3 a
نرم افزار sks
تعداد کانالهای باز 452
شرینگ بخوبی برقرار و بدون فریز کار میکنه

نکته : فرکانس 10720 عمودی 27500 صدای آ..... حتما سیگنال داشته باشید و این کانال حتما صاف و بدون فریز باشه تا شرینگ برقرار و سرور یک سیگنال بده
اگه سرور یک سیگنال داشتید و کانال باز نکرد حتما ریسیور را یکبار با کلید پشت خاموش و روشن کرده
و بهتره روی کانال رایگان بروید و تغییر سرور دهید
تشکر مایه دلگرمی ماست

بالا