قبول نکردن نرم افزار در رسيور آي استار مدل iStar X20000-USB-CA-HDMI

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

يک رسيور iStar X20000 دارم که نرم افزار قبول نميکنه نه از طريق کابل و نه بوسيله USB

دستگاه رو هم فلش زدم اما فرقي نکرد و موقع اتصال USB و انجام عمليات آپديت در همين حالت ميمونه و بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه هيچ تغييري نکرده .....
istar.jpg

آخرین ویرایش:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام . از طریق سرور FTP خود رسیور امتحان کنید

برای نصب به مسیر :

menue+expantion+network application+vftp

وبعد کلید قرمز کنترل را فشار دهید . در پنجره باز شده نرم افزار جدید وجود دارد . و یا با نرم افزار اورجینال 0 کارخانه ای در لینک زیر تست کنید:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44485

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
به احتمال زیاد عیب سخت افزار و معمولا مربوط به پردازنده می شود ممکن از طریق شبکه طبق توضیحاتی که آقا سینا دادن آپدیت انجام شود در ضمن برد باید دارای یک ای سی ایپرام امنیتی باشد این ایپرام از مدار خارج کنید و مجدد دستگاه آپدیت کنید

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

منوي مورد نظر Network Application موجود نيست ؟

ضمنا اين دستگاه نو بوده و از کارتن که باز شده همچين اشکالي داشته و فکر نمي کنم که با نرم افزار کارخانه مشکلش حل بشه ، البته من آي سي فلش رو با فايلي که آقاي زارع در انجمن قرار داده بودند پروگرام کردم اما هيچ تفاوتي نکرد ، اين منويي هم که آقا سينا فرمودند موجود نيست ، آي سي امنيتي که علي آقا فرمودند هم تست مي کنم و نتيجه رو اعلام خواهم کرد ...

expantion.jpg

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
از چندین نرم افزار قبل دو گزینه مربوط به Network به منو Expantion در این رسیورها اضافه شده . شاید با آن فایل فلشی که زده اید این منو ها غیر فعال باشند یا اینکه کلا موجود نباشد .

اما در حالت عادی برای فعال کردن انها :

فعال کردن پچ:

F1+000

فعال کردن نتورک:

F1 + 666 و F1 + 555

گزینه های نتورک اضافه خواهند شد

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
از چندین نرم افزار قبل دو گزینه مربوط به Network به منو Expantion در این رسیورها اضافه شده . شاید با آن فایل فلشی که زده اید این منو ها غیر فعال باشند یا اینکه کلا موجود نباشد .

اما در حالت عادی برای فعال کردن انها :

فعال کردن پچ:

F1+000

فعال کردن نتورک:

F1 + 666 و F1 + 555

گزینه های نتورک اضافه خواهند شد

سلام

همه اين کليد ها را زدم اما هيچ منويي اضافه نشد ، ضمنا ورژن دستگاه هم اين هست :

About STB.jpg

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

همه اين کليد ها را زدم اما هيچ منويي اضافه نشد ، ضمنا ورژن دستگاه هم اين هست :
با درود
دوستان گرامی این رسیورها ایرادهای عجیب وغریب زیاد داره مثل این مورد!
اما من یک مقاله برای زمانی که دستگاه برنامه نمیگیره تهیه کرده ام وقبل ترها اینجا گذاشتم:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=48524
اما در کل برای ارسال برنامه توسط فلش باید فایل اصلی را انزیپ کنید وپوشه files
را کلا توی روت فلش کپی کنید
بعد فلش را برسیور متصل کرده کلید پشت را روشن کنید 20ثانیه طول میکشد تا استارت کند.
بنظر من کم مشکل ترین ورژن 2.24 هست اگر نبود جدیدتر بزنید اما بعد از اتمام اپگرید وبالا امدن دستگاه حتما ریست فکتوری کامل کنید در هنگام عملیات توی منو اصلا منوی فارسی استفاده نکنید به صلاح است
:eek:k:

2007-06-19
1,872
19,347
با درود
دوستان گرامی این رسیورها ایرادهای عجیب وغریب زیاد داره مثل این مورد!
اما من یک مقاله برای زمانی که دستگاه برنامه نمیگیره تهیه کرده ام وقبل ترها اینجا گذاشتم:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=48524
اما در کل برای ارسال برنامه توسط فلش باید فایل اصلی را انزیپ کنید وپوشه files
را کلا توی روت فلش کپی کنید
بعد فلش را برسیور متصل کرده کلید پشت را روشن کنید 20ثانیه طول میکشد تا استارت کند.
بنظر من کم مشکل ترین ورژن 2.24 هست اگر نبود جدیدتر بزنید اما بعد از اتمام اپگرید وبالا امدن دستگاه حتما ریست فکتوری کامل کنید در هنگام عملیات توی منو اصلا منوی فارسی استفاده نکنید به صلاح است
:eek:k:

سلام

نرم افزار لينک زير را دانلود کردم :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44485&p=215519#post215519

اين نرم افزار را قبول کرد ، اما باز نرم افزار جديدتري را که داشتم قبول نمي کند ، اين نرم افزار در پوشه اي به نام files قرار داشت ، من هم نرم افزار را در پوشه اي به نام files قرار دادم اما نرم افزار جديد قبول نمي کند ، حالا دارم آخرين نسخه را دانلود مي کنم ببينم چي ميشه ، اگر قبول نکرد از برنامه اي که آقا شهرام داده اند استفاده مي کنم و خبرشو ميدم ....

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

نرم افزار لينک زير را دانلود کردم :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44485&p=215519#post215519

اين نرم افزار را قبول کرد ، اما باز نرم افزار جديدتري را که داشتم قبول نمي کند ، اين نرم افزار در پوشه اي به نام files قرار داشت ، من هم نرم افزار را در پوشه اي به نام files قرار دادم اما نرم افزار جديد قبول نمي کند ، حالا دارم آخرين نسخه را دانلود مي کنم ببينم چي ميشه ، اگر قبول نکرد از برنامه اي که آقا شهرام داده اند استفاده مي کنم و خبرشو ميدم ....
با درود
آقارضا در روت فلش فقط یک پوشه files میتواند وجود داشته باشد وان هم بایدازش آپگرید انجام نشده باشد چون لینوکس دستگاه این پوشه را دربرنامه خود میشناسد وبعد از آپگرید واستفاده از فایل انرا تغییر نام میدهد که دیگر برای اپگرید شناسایی نشود.
پس همیشه پوشه جدید را در روت فلش کپی کنید وپوشه قبلی را پاک کنید

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

نسخه 2.41 را دانلود کردم و داخل همون پوشه files ريختم قبول کرد ، جالب اينجاست که با ورود به منوي USB و OK کردن روي فايل ، دستگاه آپديت نميشه ، اما در دستگاه هاي ديگه من دقيقا با همين روش آپديت ميکردم و آپديت ميشد اما اين يکي فقط در صورت وجود پوشه اي با نام فايل در کول ديسک آپديت قبول ميکنه ؟

بعد از آپديت هم منوي Network اضافه شد :

v2.41.jpg

بالا