قطعه و جایگزین ان

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دوستان ترانزیستور مشابه23ag رو چی میتونم جایگزین کنم؟
در بردهای ایکلاس فول اچ دی هست..به نتیجه ای در رفع ایراد تقریبا لاینحل چراغ قرمز این مدلها رسیدم..
چند قطعه مشابه تست زدم جواب نداد..
میخوام بدونم جایگزین این ترانزیستور چه شماره ای داره..
راستی این ترانزیستور3.3 ولت هست..
ممنون

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
درود

اون ترانزیستور mosfet n-channel میتونی اونو از مدار خارج کنی کنارش جای یک فیوز خالیه اونجا یه فیوز بذاری مشکل چراغ قرمز حل میشه

اگر هم خواستی میتونی از این تراتزیستور بجاش استفاده کنی 50n024

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

اون ترانزیستور mosfet n-channel میتونی اونو از مدار خارج کنی کنارش جای یک فیوز خالیه اونجا یه فیوز بذاری مشکل چراغ قرمز حل میشه

اگر هم خواستی میتونی از این تراتزیستور بجاش استفاده کنی 50n024

سلام
بله با جمپر کردن محل پایه های ترانزیستور هم رسیور بالا میاد اما میخواستم مطابق قطعه خودش در مدار سوار کنم..
این ترانزیستور هم بسیار بزرگه و نیاز به سیم کشی داره..البته مانعی نداره و میشه اینکارو کرد..
میخوام اگه قطعه ای در حد وسایز قطعه خراب بشه جایگزین کرد استفاده کنم و سیم کشی و.... دیگه انجام ندم و کار هم تمیزتر باشه..
ممنون از پاسخ شما

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
سلام
در بردهای ایکلاس فول اچ دی هست..به نتیجه ای در رفع ایراد تقریبا لاینحل چراغ قرمز این مدلها رسیدم..
ممنون

دوست گرامی اگه منظورت از 3.3 ولت اینه که این ترانزیستور کار رگلاتور را انجام میده چرا از یک رگلاتور 3.3smd که در رسیور زیاد کاربرد داره استفاده نمیکنی/ از آرایش یک ترانزیستور 8550 ویک زنر 3.3میتونی ولتاژ مذکور را تهیه کنی مثل برد dvd های چینی .پیروز و سربلند باشی بدرود

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
سلام
ممنون
با درود
استاد گرامی من رگولاتور smd 1117 3.3 رو به راحتی جایگزین 23agکردم. رگولاتور مذکور 5 پایه میباشد که دو پایه منفی داره و یک پایه خروجی اضافی که شما به ورودی و خروجی و منفی نیاز دارید. موفق باشید.

08-05-2014 02-16-47 ق-ظ.jpg

بالا