قطع شدن اینترنت ایرانسل

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
دوستانی که از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن و دسترسی به adsl ندارند متاسفانه امروز صبح میخواستم برای یکی از دوستان اینترنت ایرانسل رو با کد دستوری و درخواست اینترنت 2 گیگابیت 1 ماهه رو فعال کنم هرکاری کردم انجام نمیشد و زنگ به شماره 700 که شماره ایرانسله زدم گفتن که اینترنت ایرانسل هفتگی و ماهیانه و روزانه قطع شده و شما فقط میتونین ازاد استفاده کنید . دوستانی که اعتبارشون تمام نشده تا اخر اعتلار میتونن استفاده کنن .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
ایرانسل کلن اینطوریه و یکدفه تغییر میکنه و مجبورین...
فعلن مبین نت بهتره
اگه امکانش رو دارید بهترین انتخاب برای اینترنت اول از طریق رادیو بعد ای دی اس ای تلفن بعد وایمکس

آخرین ویرایش:

kb0897

کاربر
2008-02-05
45
155
ایرانسل کلن اینطوریه کلی هزینه مخفی هم داره
فعلن مبین نت بهتره
اگه امکانش رو دارید بهترین انتخاب برای اینترنت اول از طریق رادیو بعد ای دی اس ای تلفن بعد وایمکس

سلام منظور از رادیو ارتباط بی سیم مخابرات یا چیز دیگری؟؟من وایمکس ایرانسل دارم فقط گاهی قطع میشه که برای ما عادیه هزینه ثابت ماهیانه میدهم منظور از هزینه پنهان را نفهمیدم ؟؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
دوست عزیز شما برای اینترنت پر سرعت دو راه دارید
از طریق تلفن خط شما رانژه میشه و از طریق dslm
دیتا با همان زوجی تلفن و مودم ای دی اس ال و...
را دوم با اکسس پوینتهای قویتر مثل نانو یا پاور استیشن بصورت بی سیم یه سرویس دهنده وصل میشین با کیفیت بهتر...
هزینهای ایرانسل یکم گنگه یکم دقت کنید معلومه
همین آهنگ پیشواز رو خیلیها فعال میکنند خودش شارج باشه برای ماه بعد تمدید میشه
و اینترنتی که نا محدود بد الان شده 2 گیگ..

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
سلام منظور از رادیو ارتباط بی سیم مخابرات یا چیز دیگری؟؟من وایمکس ایرانسل دارم فقط گاهی قطع میشه که برای ما عادیه هزینه ثابت ماهیانه میدهم منظور از هزینه پنهان را نفهمیدم ؟؟؟؟

سلام
دوست عزیز رادیو یعنی استفاده از اینترنت وایرلس که بدین صورت است:شرکتی که دیتا ارایه میدهد یک عدد دستگاه به شما میدهدکه بابت ان جهت هزینه اولیه مبلغی پرداخت میکنید به نام رادیو که انتن هم دارد وباید بالای ساختمان شما نصب گردد و بدون نیاز به خط تلفن بوسیله این رادیو شما با شرکت ارتباط بر قرار ه میکنید واز انجا دیتا سند وریسیو میشود که ماهیان بستگی به حجم وسرعت شما مبلغی پرداخت میکنید

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
نقل قول : دوستان اصلا آزاد استفاده نکنید که ظرف 2 دقیقه کلا 2000 تومان را یکجا بالا می کشد ....

بالا