قطع شدن گهگاهی سیگنال در استارست 6969

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دستگاه استارست 6969 به گفته مشتری برخی مواقع سیگنال حین کار قطع میشود و دستگاه پیام سیگنل وجود ندارد میدهد و به گته مشتری برخی مواقع هم حین کار سیگنل قطع میشود و روی دیسپلی دستگاه حرف hنمایان میشود ....البته به گفته مشتری دیش و ال نبی مشکل نداره و با دستگاه دیگه تست کرده و مشکلی نداشته و دستگاه را هم من خودم چند روزی زیر تست گزاشتم هم مشکلی نداشته ولی مشتری که میبره مشکل پیدا میکنه به نظر دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
با درود ///دستگاه استارست 6969 به گفته مشتری برخی مواقع سیگنال حین کار قطع میشود و دستگاه پیام سیگنل وجود ندارد میدهد و به گته مشتری برخی مواقع هم حین کار سیگنل قطع میشود و روی دیسپلی دستگاه حرف hنمایان میشود ....البته به گفته مشتری دیش و ال نبی مشکل نداره و با دستگاه دیگه تست کرده و مشکلی نداشته و دستگاه را هم من خودم چند روزی زیر تست گزاشتم هم مشکلی نداشته ولی مشتری که میبره مشکل پیدا میکنه به نظر دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید

درود
تست کنید ببینید Signal Strength : قدرت سیگنال هم میپره یا فقط Signal Quality : کیفیت سیگنال
تا بتونیم راهنمایی کنیم

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
دوست عزیز یا مشکل از سویچر هست و یا سیمش مشکل داره... به مشتری بگو سیمش رو عوض کنه.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346

درود
تست کنید ببینید Signal Strength : قدرت سیگنال هم میپره یا فقط Signal Quality : کیفیت سیگنال
تا بتونیم راهنمایی کنیم
درود بر شما والا اوی خونه خودم بردم تست کردم مشکلی نداره ولی توی خونه مشتری میره یک روز کار میکنه فرداش دئستگاه را میاره .....ولی توی خونه خودم هر تستی که به نظرم رسید زدم مشکلی نداشت البته یک ریسور هم دادم به مشتری برد 3روز کار کرد و گفت که با این قطع نمی شه

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
دوست عزیز یا مشکل از سویچر هست و یا سیمش مشکل داره... به مشتری بگو سیمش رو عوض کنه.

درود بر شما //دوست گرامی سویچر نداره تک ال نبی هستش سیمش هم خودم رفتم دیدم ظاهرا مشکلی نداره البته یک ریسیور دیگه دادم بهش حدود 3الی 4روز تست کرد گفت با این دستگاه مشکل نداره

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542

درود بر شما :

ممکنه از دیشگردان استفاده میکرد ویا حتی از دیش معمولی هم که باشه ساعت ال ان بی و یا کانون خود ال ان بی

به دیش از حالت دقیق کانون خارج شده باشه باید با فایندر دقیق موقعیت رو بگیرد

در این موارد حتی میبینید سیگنال فول هست اما قطع تصویر در رسیور موجوده که به همین خاطر هست

و یا سیم ال ان بی بیش از 10 متر باشه که این ایرادات غیر مترقبه هم پیش میاد

که نیاز به واسطه تامین کننده ولتاژ خنثی شده هست که در ایران من ندیدم استفاده بشه .

آخرین ویرایش:
بالا