كلاه برداري فروشنگان ودست اندركاران شركت ورلدباكس

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
كلاه برداري جديد شركت سازندگان و فروشندگان وردباكس و دانگل هاي جديد اين متن كپي شده از يكي از سايت هاي ماهواره اي هست

سلام خدمت دوستان! خب به سلامتی و میمنت موجود عجیب الخلقه Y2 هم مثل اینکه توزیع اولش گذشته! و در حال تبلیغ و بازار گرمی و به به و چه چه هستن کسانی که گرفتن برای گول زدن افراد دیگه اما اول داستان

در سایت ست ست یه مدیر تازه که من نمی دونم کی هست و اصلا کجا بوده این مطلب مزحرف زو نوشته که من الان توضیح میدم

در آن مقطع سايت ماهواره رقيب اصلي سايت ما بود و طبعا" به علت حسادت فقط در اين فكر
بود كه سايت ست ست را كلاهبردا جلوه دهد .
تا زماني كه شر داشت در مسير مصرف كننده قدم بر مي داشت جناب مالكي مدير كل سايت
از اين سيستم حمايت مي كرد ولي وقتي متوجه شد دست هايي پشت پرده است و انسان هاي نا به كار و حرام لقمه دارن اين سيستم را به لجن مي كشند سريعا" نماينده شركت
(كه بعدا" متوجه شدند از شركت ورلدباكس هم اخراج شده) از سايت خلع كردند .

خب جالب هست که گفته میشه به علت حسادت!؟!؟ چه حسادتی بود جز اینکه میدیدیم این مساله داره کلاهبرداری میشه و ما از روز اول در سایت ماهواره فریاد زدیم و اخرش رو گفتیم!! اقای مالکی هم میدونست اما اون زمان مساله حق مشتری نبود اما داستان چی بود!!! جالب اینکه اینها بعدا متوجه شدن که دستهایی پشت پرده هست اما موضوع از ابتدا روش بود و در طول بحث بهتون روشن میکنم که اینها فهمیدن داستان چی هست اما صلاح نبود گفته بشه

بعد از اینکه اولین بار تاپیک جناب مالکی در ست ست و در تبلیغ هایتک و اون عکسهای جالب و زیبا و نحوه کار شرینگ زده شد سلطان عزیز در پی ام به من این موضوع رو گفت و از من خواست تحقیقی کنم خب خیلی راحت بود تحقیق و خیلی راحت هم به نتیجه رسیدم که این یه کلاهبرداری نوین هست! در فاصله کمتر از 1 روز اولین اطلاعیه تیم ماهواره اون زمان رو نوشتم! البته در اطلاعیه اول حمله مستقیم به جناب مالکی کردم چون این رسیور اولین بار در اصفهان دیده شد و یه کاربر اون زمان به نام سپهر که الان دیگه معرف حضور هستن ایشون!!!! حسابی کار تبلیغ رو به عهده داشت و در سایت ماهواره هم میومد فقط در پی ام به من فحش میداد! خب اطلاعیه اول رو چون میخواستیم جناب مالکی رو مجاب کنیم که این کار رو انجام نده چون اون زمان سایت ست ست و ماهواره دوش به دوش هم میرفتن مجبور شدم قسمتهایی از این اطلاعیه رو تعدیل کنم که اطلاعیه اصلی به این صورت شد:
سلام خدمت دوستان عزيز و گرامي. راستش اين مطلب رو براي اين مي نويسم كه قبل از هر كاري و خريدن اين رسيور متوجه باشيد درگير چه بازي شده ايد. اول از همه اطلاعيه اين شركت كه جالبه فقط در ايران و در اصفهان فعاليت ميكنه رو براتون ميزارم و بعدش توضيح ميدم اين بازي چي هست و چطوري سر شما كلاه خواهند گذاشت:

با سلام
اخیرا در موضوعات ارسالی به بخش هایتک مشاهده می گردد که تعدادی از بازدید کنندگان با تبلیغات منفی و نامناسب قصد ضربه زدن به این رسیور را دارند
موضوعاتی از قبیل قیمتهای 150 تومانی و یا مشگل دار بودن رسیورهای هایتک
به همین دلیل اطلاعیه زیر از طرف تیم هایتک منتشر می گردد

1- دارندگان این مدل از رسیورها که از رسیور خود راضی نیستند می توانند با مراجعه به فروشندگان رسیور را تحویل داده و کل پول خود را تحویل گیرند
2-گارنتی و تظمین شرکت این است که اگر زمانی کانالها قطع شدند هر کس فقط مبلغ 100 هزار تومان بابت این رسیور پرداخت خواهد کرد و می تواند مابقی را از فروشندگان تحویل بگیرد
هماهنگیهای لازم با فروشندگان در این خصوص انجام پذیرفته است
3- تظمین این شرکت باز بودن کانالهای با سیستمهای غیر قابل هک با این رسیور می باشد و قطعی های فعلی تماما مربوط به تنظیمات کامپیوتر مرکزی می باشد که در چند روزه آینده تمامی مشکلات برطرف خواهد شد

همچنین به زودی شاهد باز شدن کانالهای زیبا و متنوع تری با این رسیور خواهید بود

قصد ما رضایت شما از محصول هایتک می باشد و مطمئن باشید این رسیور از طرف شرکت کاملا پشتیبانی خواهد گردید

خب. اول بند 1. جالبه براي فروش چه كارها كه نميكنن. شما وقتي 1 دونه تلويزيون مي خريد اگه بخوايد پس بديد به فروشنده امكان نداره فروشنده قبول كنه و اگه هم قبول كنه مطمئن باشيد حتما قيمتي كسر ميشه چون بالاخره اكبند بودن دستگاه از بين رفته. حالا رسيور كه در ايران جرمه راحت پس گرفته ميشه و كل پول پرداخت ميشه!!! اونم از فروشندگان رسيور!! فروشندگاني كه حتي Lnb شما خراب بشه از شما پس نميگرين و ميگن ما سالم تحويل داديم حالا ميخوان يه رسيور رو تحويل بگيرين و كل پول رو بدن؟؟؟

2- تا زماني كه باز باشن كانالها! خب من اينو توضيح ميدم كه چرا اين بند رو اضافه كردن. در صورتي كه نميخوان جايي بگن و از طرفي خريدار هم احساس ميكنه بابا عجب منصف هست در صورتي كه مصداق بارز دزدي هست و جالبه دوباره شما رو به فروشنده هم دستگاه پاس ميدن و ميدونيد كه پول گرفتن از فروشنده عملي نيست!

3-در مورد 3 جالبه تيم اپوس كه معروف ترين تيم در هك هست در مورد اپوس 1.05 خودش هيچ تضميني نداده و فقط اعلام كردن خدمتي بالاتر به شما ميديم و هيچ وقت نگفتن ما تا ابد پكيج ديجي ترك رو ساپورت خواهيم كرد!! حالا اين شركت كه معلوم نيست از كجا اومده تضمين كرده و جالبه اگه رسيور شما باز نكرد بايد بريد پولتون رو از فروشنده بگيريد!!

اول صحبت اين شركت گفته كه بعضي ها با گفتن اشكالات قصد خراب كردن اين محصول رو دارن و اينطور وانمود كردن كه اين محصول اصلا مشكلي نداره اما در انتها اعلام ميكنن مشكل از كامپيوتر مركزي هست!!! قسم عباس رو قبول كنيم يا دم خروس رو؟؟

اين رسيور هايتك دقيقا همون رسيور 550 استارست هست. اگه ببينيد اين رسيور رو در لحظه اول هم اشتباه ميكنيد و فكر ميكنيد رسيور 550 خريديد. مطمئن باشيد اين رسيور محصول استارست هست كه حتي زحمت عوض كردن شكل دستگاه رو هم بخودشون ندادن!

اما دليل اشتباه بودن خريد اين رسيور:

من با مقدمه ميرم جلو تا مطلب كلا دستتون بياد

اول من از اروپا شروع ميكنم. در اروپا اينقدر كه كشورهاي خاورميانه و اروپاي شرقي در هك و دزدي و ... متبحر هستن اصلا تبحري ندارن و زياد دنبال اين كار نيستن. نمونه بارز هم سايت ساتلايت از لندن هست كه نوشتن كد و اعلام پچ در سايت ماهواره اي اونجا جرمه!! و فقط ميان بحث علمي ميكنن. مردم اروپا اين نظر رو دارن وقتي كه ماهي حدود 10000 يورو در ميارن چرا نرن 700 يورو بدن تا1 سال بتونن بي سر و خر بشينن در لحظاتي كه خونه هستن بتونن از ماهواره لذت ببرن و مشكلات ما اعم از پچ سرشار از باگ و سوختن فلش و ... هزار درد و مشكل رو نداشته نداشته باشن. تازه اگه كوچكترين مشكلي هم پيش بايد از شركت طلبكار ميشن و توجه كرديد كه پكيج پلست حدود 1 سال صبر كرد تا مشتريان كارتهاي جديد رو بگيرن و حتي حاضر شد نسل قديمي رسيور خودش رو با قيمتي كم با نسل جديد رسيور هاي خودش تعويض كنه. اين مقام و جايگاه مشتري هست در نزد اين پكيجها. چون سود و ضرر اينها همه براي مشتريان هست و مشتريان قانوني اين شركتها اگه رضايت داشته باشن دفعه هاي بعد هم مشتري خواهند بود و سود نصيب اين پكيجها ميشه. خب تا الان متوجه شديم كه چرا اروپا در ضمينه پچ و پچ نويسي فعال نيست و امكان نداره شما سايتي از انگليس و المان و فرانسه و.... پيدا كنيد مثل Croteam كه پچ ارائه كنه. اكثر اين سايتهاي اپلود سنتر مال كشورهاي اروپاي شرقي هست و اكثرا از لهستان. حالا پكيجها براي اينكه مشتريان خودشون رو راضي كنن سعي ميكنن هر كاري كه باعث رضايت ميشه انجام بدن و از طرفي هم مشتري كسب كنن. اينجا دقيقا نقطه تداخل هست. پكيجها براي جذب مشتري به شدت با هك شدن كانالا مخالفت ميكنن و مطمئن باشيد هر روز همه چيز رو زير نظر دارن. شايد بپرسيد پس Tps چرا نرفته هست؟؟ اين دليلش مشخصه. بايد دعا كنيم به جون اروپايي ها. طبق اخرين اماري كه از اين شركت منتشر شده اينها حدود 25% امسال سود كردن كه رقم خيلي بالايي هست. دليل تغيير ندادن سيستم همينه. تغيير سيستم مستلزم هزينه سنگين هست و مشكل ديگه Tps همون مشكل Polsat هست كه رسيور توليد كرده و تنها راهش اينه كه بياد رسيورها رو تعويض كنه كه همه اينها هزينه هست. اما فعلا اينها سود ميدن پس دليلي نميبينن كه هزينه كنن مطمئن باشيد اگه مثل Polast روزي به ضرر برسن به صرف هزينه هر چقدر هم باشه تغيير سيستم رو خواهند داد و به ژاك شيراك و... نگاه نميكنن. مساله اصلا توسعه فرهنگ فرانسه نيست مساله دقيقا اينه كه اينها هنوز سود ميدن و دليلي براي هزينه كردن در اين زمان نيست. پكيج سايفرا رو يادتونه؟ هك شدن1 ماه رو هم همه به خاطر داريم. شركت Dragon طبق قراردادي با اين پكيج قرار شد 1 سال اين پكيج توسط كم Dragon ساپورت بشه. دقيقا مثل همين كانالاي Fullx در اسكاي. اما به خاطر لو رفتن الگوريتم يه دفعه اين پچ منتشر شد. شركت سايفرا تحمل اين مساله رو نداشت. اول اومدن شركت دراگون رو جريمه بابت اين لو رفتن بعدش در عرض يه روز سيستم رو طوري تغيير دادن كه هنوز كه هنوزه كسي نتونسته هك كنه. توجه كنيد اين سيستمي بود كه الگوريتمش دست پچ نويسان بود و نميتونستن پچ بنويسن!! در اون زمان 2 ماه اول كه كم دراگون سايفرا رو داشت فروش اين كم چند برابر شد و از سودي كه داشتن درصدي هم به حساب شركت سايفرا ميرفت. اينطوري هم سايفرا تبليغ ميشد و هم پولي از دراگون ميگرفت و هم كم دراگون پر فروش شد. اما زماني كه لو رفت سايفرا ديديد چه حركتي انجام داد چون باعث ضرر ميشد. الان كارت اپوس اين داستان رو داره. در سايت نگاه كنيد. حتي در ايران كه كارت خيلي سخت پيدا ميشه اين همه متقاضي براي خريد داره نگاه كنيد در تركيه و كشورهاي اروپاي شرقي چه خبره! مطمئن باشيد مسولان ديجي ترك از اين مساله اطلاع دارن اما تنها چيزي كه بقيه اطلاع ندارن قراردادي هست كه با ديجي ترك دارن! در تركيه صحبت در مورد چگونگي هك كردن ديجي ترك در تمام فرومهاي اونها جرمه اما جالبه پچهاي كارت اپوس در سايتهاشون هست و در موردش بحث هم ميشه!!! و ديده باشيد ديجي ترك جديدا در تمام كانال هاي تركيه تبليغ پكيج رو ميكنه! دليلش فقط و فقط كارت اپوس هست. ديجي ترك از سايفرا خيلي مهمتر و بزرگتره و ميتونه براحتي كاري كنه كه ديگه اپوس نتونه بازش كنه اما مساله اينجاست كه داره سود ميبره پس هنوز صبر كرده تا قرار داد تموم بشه. توجه كنيد تيم اپوس نگفته هميشه اين پكيج رو داريم فعلا اعلام كردن كه داره ساپورت ميشه. اگه قرار به دانش تيم اپوس بزاريم كه دانش تيم Panta خيلي بيشتر هست اما انها هنوز در هك Upc Direct موندن اما اينها ديجي رو دارن و جالب اينه كه هيچ كس هم نمي دونه چطوري و يه كلمه هم از تيم اپوس درز نميكنه كه اينها كرپيتو رو چطوري شكستند!!

حالا اين هايتك. اينهام در راستاي همون بازي هست. توجه كنيد پكيج Show Time اين دفعه بر خلاف ديجي اينطوري عمل كرده و مطلقا در كشورهاي عربي نذاشته اين خبر درز كنه و كه ديده بازار ايران به شدت سود اورده. خب اينها با شركت استارست ميان هم چنين قراردادي ميبندن كه شما اين رسيور رو وارد ايران كنيد ما هم برنامه اي مي ريزيم كه بشه كانالهاي ما طبق قراردادي كه داريم باز بشه تا مشتري از ايران سرازير بشه. دليل اينكه اين تيم مثلا هايتك اعلام ميكنه تا زماني كه باز كنه همينه. هميشه نيست و يه قرار دادي هست و زماني كه اين قرار داد تموم بشه ديگه شما چيزي از اين رسيور نخواهيد ديد. حالا اين شركت استارست امكان داره با چند شركت ديگه هم قرار دادهاي بسته باشه تا بتونن هم رسيور خودشون رو بفروشن و هم اينكه باعث سود اون شركتها بشن. مطمئن باشيد شركتهايي كه از سيستم ايردتو2 استفاده ميكنن اينقدر به مساله هك حساس هستن كه اين سيستم رو انتخاب كردن تا نفوذ ناپذير بشن پس اگه اين رسيور خارج از برنامه اين كار رو انجام ميداد مثل سايفرا واكنش نشون ميدادن. جالبه اين رسيور نميتونه ديجي ترك رو باز كنه در صورتي كه به قول خودشون از Eutelsat W3a استفاده ميكنن و ديجي ترك هم در اون ماهواره هست. چرا؟ دليلش مشخصه. با ديجي قرار داد ندارن و نخواهند تونست اونو باز كنن. خب اينجا معلوم ميشه مثلا دزديه. چرا؟ چون به شما اينطوري نشون دادن كه هميشه شما اين كانالها رو داريد در صورتي كه اينطوري نيست و يه زماني داره. شما مثلا يعد از 1 سال به كي مي تونيد شكايت كنيد؟ به فروشنده؟؟ ايا قبول ميكنه؟؟ اينجاست كه شما با 260 هزار تومان كه داديد متوجه ميشد كه يه استارست 550 فقط داريد كه ديگه قابليتش مثلا بقيه هست و فرقي نداره!

دوستان اينها فقط براي بازي و سر كيسه كردن شما هست و گرنه در عالم واقعيت و اقتصاد اين پكيجها اين داستانها تموم شده. ايا شما شنيديد كه اين رسيور بتونه Polsat رو دوباره باز كنه؟؟ چون قرار دادي نداره و همچنين سايفرا رو؟؟

اين مطلب رو نوشتم كهندونسته دنبال چيزي نريد و بدونيد اينها همش يه بازي هست و پول خودتون رو بيخود به هدر نديد.

دوستان جديد ترين رسيور كه اومده Philips هست كه فقط و فقط سايفرا رو ميتونه ساپورت كنه كه اينم گفتم طبق قرار داد هست حالا چند ساله يا چند ماهه خدا ميدونه

خب این اطلاعیه با تعدیلش رو منتشر کردم و به زودی در تمام سایتها منتشر شد! اما در سایت ست ست این مطلب که منتشر میشد سریعا حذف میشد و کاربر مربوطه اخراج! و جواب هم میدادن مثل همین مدیر حال و حاضر هست که میگن حسادت بود! اما من می دونستم اخر این بازی چی هست! دوستان خاطره هست نه؟! شما ایا رسیور رو تونستید پس بدید؟ ایا ۱۰۰ هزار تومانی دیدید؟! این اطلاعیه مل زمانی هست که اصلا حرف از کابل نیست دقت کنید فقط!!
خب بحث ما میره جلو و حسابی هم سایت ماهواره برای این کار مایه میزاره و اطلاعیه دوم رو صادر میکنم! که به این صورت بود:

every thing about hi tech lie!!!

ولین چیزی که جالبه بدونید اینه که برنامه این رسیور چیه؟ حالا جواب تیم به اصطلاح هایتک رو ببینید. جالبه این رسیور اصلا پچي نداره اما اينها اصرار ميكنن كه پچ داره اما اجازه انتشار نداره!!!

hi-tech
مدیر بخش Hi Tech

--------------------------------------------------------------------------------

نقل قول:
ارسالی توسط r-y
لطفآ نرم افزار دستگاه را برای دانلود در سایت قرار دهید چون بعضی دستگاهها بدون برنامه ریزی شدن به فروش می رسند

dar hale hazer ejaze in kar dade nashode ast
dar soorate kasbe ejaze
we will do that

يه خبر هم ببينيد از كاربري كه در يكي از سايتها مطلب نوشته كه اين دقيقا در راستاي صحيتهاي من در مورد همكاري شركت استارست و پكيج شوتايم و بعضي از توزيع كننده هاي ايراني هست . توجه كنيد اين رسيور در دبي قاچاق است چرا؟ جواب رو در پست اول دادم

sattari-
عضو جدید

--------------------------------------------------------------------------------

بچه ها سلام
من يكدستگاه برادرم از دوبي اورده و دستور نصبش هم از فروشنده گرفته و نصب كرده و كانالهاي شوي تايم و غيره را من ديدم خيلي باحاله و از يك فروشگاه تو دوبي 155 هزار تومان خريده و اين دستگاه تو دوبي قاچاق هست و از هر كسي بگيرند زنداني داره

اما خبر شكسته شدن قيمت اين رسيور. خيلي از دوستان ميگن بابت اعلام خبر ما بوده و تا جايي كه من اطلاع دارم در بيشتر سايتهاي ماهواره اي ايراني اين مطلب من كپي شده و بيشتري ها در جريان كار قرار گرفتن. خيلي خوشحالم كه ما يه تنه داريم به دو شركت بزرگ مبارزه ميكنيم البته در اينده بيشتر و بيشتر اين رسيور ارزون خواهد شد و هر چي ارزونتر تعداد كانالهايي كه باز خواهد كرد كمتر خواهد شد

حالا نوشته گروه مثلا هايتك رو بخونيد! واقعا شما چي ميتونيد بگيد به اين ادمها:

dar soorat frooshe khoob dar iran tedad kanalha ezafe mishavad
chon afzayesh tedad barnameha mostalzem pardakhte pool va sarmaye gozari ast baraye team narmafzar va sakhtafzar

توجه ميكنيد؟ اگه پول نديد كانال باز نميشه. ميدونيد چرا پول ميخوان؟ خب قرارداد دارن بايد بدهي رو بدن اگه فروش رسيور خوب نباشه بايد از جيب قرار دادهايي رو كه بستن بدن توجه كنيد كه اين رسيور پچ هم نداره پس اين پول براي چي ميتونه باشه؟ فكر كنم جواب رو ديگه الان متوجه شديد

حالا اينو ببينيد:
tame frooshandeha bayad reciver ha ra barname shode be kharidaran tahvil dahand
va kharidaran barname ra az frooshande bekhahand

جالبه هيچ فروشنده برنامه اي نداره. چطور در سايتهاي ماهواره اي اجازه ندارن پچ رو بدن اما به فروشنده ميتونن؟ مگه فروشنده پچ رو از كجا ميگيره؟ از همين سايتهاي ماهواره اي. پس يه دليل ديگه براي دروغ گفتن اين افراد

hame canalha vasl ast
in ghati movvaghatti bod
dar ayande niz bazi mavaghe momken ast 2 ta 4 saat system ghat shavad ke baraye eyb yabi va ertegha system ast
ببينيد چطور دارن همه رو سر كار ميزارن. منظور از عيب يابي سيستم يعني چي؟ مگه مردم با يه شركت كامپيوتري سرو كار دارن. مگه نميگن داره غير قانوني استفاده ميكنه پس كي داره عيب يابي ميكنه؟ كي داره سيستم ارتقا ميده؟ دوستان فكر كنم خودتون حرفهاي اين به اصطلاح تيم رو كنار هم بزاريد متوجه همه چيز بشيد.

و سرانجام متاسفانه افرادي كه چيزي نميدونن و فكر ميكنن اگه اين رسيور رو بخرن ديگه همه چيز تكميله ببينيد:

عضو نیمه فعال

موقعیت: تبریز

نقل قول:
ارسالی توسط ebram
ardebil 150000 toman nagd...jooooonam

15000 toman nasb

har ki mikhad nokaresham hastim

آقا من می خوام. هایتک منظورمه. قیمتش 150 هست؟

arash_zartosht
عضو

اگه کسی دیدش به ما هم بگه!!!

با سلام!
آقا من دیروز فقط به خاطر پیدا کردن این رسیور تا مریوان و بانه رفتم ولی اثری از این رسیور نبود.البته همه حرفشو میزدند ولی کسی حتی اونو از نزدیک ندیده بود.
یارو فروشنده که خودش یه عمره این کاره تشریف داره و من هم میشناسمش میگفت تهران که راحت تر باید پیدا بشه!!!
حالا اگه کسی HiTech داره اعلام کنه از کی خریده ما هم بریم بخریم والله به خدا کف کردیم بس که هی گفتند عجب رسیوریه

razeghi
عضو

موقعیت: tehran

منم فکر میکنم قیمت 170000 تومان یک قیمت تخیلی برای شکستن قیمت باشد.

به هر حال این ریسیور 220000 هم اگر کارش مداوم باشه ارزش داره. واقعا هم ارزش داره

در مقایسه با کارت

عضو نیمه فعال

موقعیت: Karaj

عجب رسور فوق العاده ای هستش حداقل عکسش که اینجوری نشون میده
ممنون از دوستان

عضو جدید

در مشهد قیمت این دستگاه چند هست>....من میخوام

خب دوستان اينها رو هم بايد به شما ميگفتم چون دلم ميخواد به گوش همون تيم به اصطلاح هايتك برسه ببينيم ميتونن به چيزي جواب بدن؟

دقت میکنید چه تبلیغات اساسی انجام میشد! و چطور هم تبلیغات میکردن و چطور هم نتیجه گیری میشد!! خب صبر تیم هایتک اینجا به سر میاد و این نامه به شاهین عزیز داده میشه

fub59x.jpg

خب سایت ماهواره دچار جنگ مستقیم شد و هک شد و جواب این تیم رو هم دارید میبینید که مستقیما میگفتن که ما داریم دچار مشکل میکنیم سرمایه گذاری اینها رو! دقت کنید اصلا جوابی نداشتن! و سعی میکردن فقط مطالب رو خفه کنن! اما خب این چیزها باعث شد اطلاعیه سوم منتشر بشه
اطلاعيه سوم تيم ماهواره:

اطلاعیه سوم

دوستان یکی از اعضا مثلا تیم هایتک با اسم پارسه!!! که واقعا اسم ایرانی و پاسارگاردو.... رو نابود کرده امروز مطلبی نوشته که دیدنی هست و میشه گفت دوستان ضرب شست رو خوردن و یواش یواش دارن میگن این چه رسیوری هست؟

paarseh
مدیر بخش هایتک

paarseh is Offline:
تاریخ پیوستن: Nov 2005
مکان: esfahan

دوستان این کدها هک نشده بلکه از طریق ماهواره دبلیو3 توسط گروه هایتک با ترانسپورتر اختصاصی به رسیور هایتک ارسال میشود.نحوه ارسال هم اینه که این گروه با خرید کارتهای اورجینال شوتایم و نوا و پهلا و ا-ار-تی کدهای انها را توسط کامپیوترهای پیشرفته استخراج کرده وسپس توسط ماهواره برای مشترکان خود که خریداران هایتک هستند ارسال میکنند.حالا از کجا و چگونه ؟ خدا میداند ولی اینکار دقیقا مشابه کارتهای شیرینگ میباشد (رسیورهایی که از طریق وصل به اینترنت و ماهواره کانالهای فوق را باز میکنند)

اول از همه توجه کنید مکان سکونت این شخص کجاست. اطلاعیه اول رو یادتون میاد؟ حالا دیگه ثابت شد.
نحوه ساپورت قوی اینها رو نگاه کنید؟ کارت میخرن و پخش میکنن. خب حالا یه روزی کارت نخرن شما باید به کی شکایت کنید؟ به فروشنده؟ جالبه میگن ترانسپوردر اختصاصی!!! اما نمیگن قرار داد بسته شده. یعنی مسولان شو تایم و... خبر ندارن؟ عجیب دروغهایی که حتی خود اعضای تیم هایتک هم نمی تونه درستش کنه!! کامپیوتر پیشرفته؟؟ دوستان عزیز مطمئن باشید این قدر هکر در اروپا هست که بدونن نمیشه با یه کامپیوتر 4 این پیکجها رو باز کنن. اگه اینطوری بود گروه PENTA هزاران برابر شما اطلاعات دارن و همچنین هویت. شما چی؟ هویتتون چیه؟؟ سایت رسیور دارید؟ تیم مخصوص دارید؟؟ کدوم یک از مشخصات شما به تیم می مونه؟؟ از اروپا میفرسیتد؟؟ نه داداش از دبی دارید میفرسیتد کم دروغ بگید. میشه بگید چرا در سایتهای دیگه از این رسیور معروف شما که در اروپا هم مقر داره خبری نیست و کسی نمیشناسه و حرفی ازش نمیزنه؟؟ جالبه انتهای سخن تیم هایتک!!

حالا از کجا و چگونه؟؟ خدا میداند!!!

ببینید اینها با این طرز دانش اعلام میکنن که به محصول هم اطمینان داریم!! جالبه خودشون هم نمیدونن چطوری هست و روش چطوره! شما به خدا واگذار کردن که خدا میدونه!! شما باور میکنید این به اصطلاح تیم بتونه تراسپوردر اختصاصی بزنه! کارت بخره! هیچ کسی نفهمه. از اروپا باشه! بعد بگه همیشه تضمینه؟؟ دوستان عزیز اینها فقط به قول خودشون با کارت کار میکنن اگه روزی این شرکت بسته شد شما با رسیور استارست 550 چی کار میکنید؟؟ در ایران خودمون از این شرکتها که باز میشن بعد از چند روز ناپدید میشن زیاده دیگه چه برسه به خارج از ایران. ببینید اینها چه کسانی هست!.

خوب دوستان این اطلاعیه سوم تیم ماهواره هست. اینقدر پافشاری میکنیم تا همه چیز رو بشه.

منتظر اطلاعیه های بعدی باشید

تیم ماهواره

دوستان چند درصد این حرفها رو الان دارید احساس میکنید؟! ایا به وضوح اینها رو ندیدید؟! خب اطلاعیه سوم و حمله به ست ست و دعوا در سایت ایران دی وی بی که اون زمان زیر شاخه سایت ماهواره بود که به این صورت
4r1fny9.jpg

دوستان به عنوان تاپیک حتما دقت کنید!!
اما صحبت بنده که اشاره مستقیم میکردم که:
5yajurt.jpg

و سرانجام جناب مالکی میان جواب میدن به این صورت:
wol_error.gif
با کلیک در این قسمت میتوانید اندازه کوچک و بهينه شده تصوير را مشاهده نمایید .
6cil5rd.jpg

خب پس میبینید که جوابی نبود و دیگه هم داده نشد! چون اصولا جوابی نبود و اخرش برای همه واضح بود! خب بعد از اینکه این مساله رو سایت ماهواره گفت و حتی سر این مساله ۲ بار هم هک شد ما مساله رو مختومه اعلام کردیم و اتمام حجت رو کردیم و گذشت تا اینکه موجودی دیگه اومد! این دفعه ورلدباکس!
بله این رسیور حالا با شعارهای قشنگ اومد و نماینده مهندس ایرانیش که به فکر همه بود!!!!!!!!!! قبلا هم گفتم اون زمان هایتک مشکل فریزی داشت که این رسیور مهندس این مشکل رو نداشت و شروع به تبلیغات اساسی و متاسفانه بازم این ست ست بود که از همه پیشی گرفت! و مهندس در این سایت ظاهر شد! خب با مشخص شد کلاهبرداری هایتک و ساخته شدن رسیورها دست ساز که از ۲ استارست ۵۵۰ استفاده شده بود( اینو در جواب من به جناب مالکی خیلی زودتر پیش بینی کرده بودم) این شرکتها دیدن که دیگه نمیشه کاری کرد و حالا به فکر کابل افتادن! تنها راهی که باید ملت رو دوباره ازش پول کشید! و باز هم متاسفانه ست ست پیش قدم شد! کانال AN-100 اومد و با مشکلات خودش و قیمتش و مردمی که در به در این کابل بودن! چه زود شعارهای قشنگ فراموش شد! ولی متاسفانه این کابل هم کپی شد! دیگه برای اینها زور داشت و باید فکری میشد! هایتک و اون تیم رویایی که خرج زیاد کرده بودن و تیم اروپایی داشتن!!!!( در پی امی که با شاهین زده بودن) عطای کار به لقاش دادن و همین قدر که خورده بودن کفایت میکرد و بدون خداحافظی این تیم عظیم یه شبه ناپدید شد!!!!! و دیگه هیچ نماینده ای از این تیم نبود! اما ورلدباکس! نه هنوز سودی حسابی نکردن! جناب مهندس و در کنارش اقای سپهر!!!!! شروع کردن به انواع مقدمه چینی ها برای کابل بعدی!!!!!!!! کابل هوشمند و....... که خودتون بهتر اشنا هستید! این موجود به بهونه کپی شدن کابل توسط چینی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جالب که در چین اصلا هاتبرد بیم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که بخوان وقت برای این چنین چیزی بزارن کابل بعدی اومد! کابل SM-1 و باز هم متاسفانه ست ست بود و تبلیغات! اما از اینجا به بعد دیگه مشکلات شروع شد! بعد از تجربه کابل AN-100 همه فهمیدن که نخیر اینجا پشت پرده داره!!!!!!!!!!!!!!( ۲ سال زمان!!!!!!!!!) و مثل اینکه خبری هست! جناب سپهر در سایت دچار مشکل میشه و اعتراضات به مهندس بالا میگیره و مدیران هم سرانجام به صدا در میان! هنوز دوستان اعتراض یکی از مدیران به روند شرینگ رو که باعث شد مدیریتش ملغی بشه رو یادشون هست!!! و مهندس هم با لحن طلب کاری صحبت میکرد که سرانجام مدیران ست ست متوجه شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و جناب مهندس از سایت بیرون رفت و سپهر هم اخراجی شد!!! و ست ست الان شد مخالف شرینگ!!! و پستها و افشاگری ها شروع شد اما و متاسفانه اما یک نفر از این تیم نگفت معذرت میخوایم از تمام کاربران! این سایت در پا گرفتن این کلاهبرداری حتی به فرض که چیزی گیرش نیومده! مسوول هست و الان اینها باید جواب بدن چرا روز اول فکر نکردن؟! چرا روز اول در کنار ما قرار نگرفتن که این کلاهبرداری در نطفه خفه بشه؟؟
و مهندس داستان ما!!!!!!!!! بعد از اون سوتی ایشون در رسیور ورلد باکس D&S و اخراجش از سایت ایرانیان ست!!!!!!!!! یه سایت تازه پیدا کرد! و از قضا بازم جناب سپهر هم بودن!!!!!!!!!!!!!!! و ست ایران منجی میشه! تبلیغات این سایت شروع میشه و اخبار متناقض که جناب سپهر عنوان میکنه!!( جالب هست ایشون خودش از شرینگ اینترنتی استفاده میکنه) و همه در راستای ملتهب کردن و اماده کردن ذهن همه هست! اسم کابل عنوان میشه و دست پخش تازه! شرینگ همزمان اینترنتی و ماهواره ای!!! قیمت چیزی حدود ۸۰-۹۰ تومان!!!!!!!!! و باز چون دیدن امکان داره تقاضا کن بشه باز شدن پکیج اوربیت هم اعلام میشه و جناب سپهر هم اخبار عجیب و غریب و فلان پکیج به صورت رسمی میاد و فلانی به صورت غیر رسمی و پکیج شوتایم سینما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( هنوز نمی دونن این کارت PPV هست و با سفارش دادن رد کارت زده میشه!!! یا شاید میدونن و مهم تبلیغات هست شما بگیرید و بعدش هزار بهونه هست که از زیرش در برن!!!) اعلام میشه و تند تند هم خبر رو میدن!!! در مورد شرینگ اینترنتی هم مشخص نیست اصلا کجا هست و چی هست!!! اما زیاد دلتون رو خوش نکنید با وضعی که رسیور اینترنتی این شرکت داره و یواش یواش داره صدای همه رو در میاره هیچ چیز جالبی هم برای این عجوبه متصور نیست! و شما این وسط باز بازنده خواهید بود! این کابل فقط کلاهبرداری هست و دقیقا چیزی که در SM1 دیدید هم در این شاهد خواهید بود!

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
در اينجا هم ميتونيد متن گفتگوها و بحث هاي كه در مورد اين دانگل و كلاه برداريهايي كه قرار هست بشه را از زبون خود مسئولان ببينيد
براي ديدن مطالب بر روي عكس هايي كه در اين وبلاگ هست كليك كنيد!
http://khabarsat.blogsky.com/

بالا