مایکروسافت یک میلیارد دلار به نوکیا می*دهد

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
16.png
مایکروسافت در راستای شراکت خود با نوکیا یک میلیارد دلار برای ارتقاء و توسعه*ی ویندوز فون 7 برروی تلفن*های هوشمند جدید این شرکت پرداخت می*کند.

شرکت نوکیا نیز در ازای آن برای نصب هر سیستم عامل ویندوز فون 7 برروی تلفن*های خود مبلغی به مایکروسافت می*دهد.
گفته می*شود وعده پرداخت این پول از سوی مایکروسافت به نوکیا تاثیری مثبت در انتخاب سیستم عامل ویندوز فون 7 از سوی نوکیا داشته است زیرا این شرکت گزینه*های دیگری برروی میز داشت؛ مانند سیستم عامل اندروید ساخت گوگل.
ماه گذشته دو غول فن*آوری مایکروسافت و نوکیا آغاز شراکت خود را اعلام کردند که قسمت اعظم این شراکت برای استفاده از سیستم عامل ویندوز فون 7 مایکروسافت در تلفن*های هوشمند جدید نوکیاست.

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
امید وارم هر چه زودتر این اتفاق بیفته...کم کم این سیمبین داره میره رو اعصاب دوستداران نوکیا!

سلام
من با این قسمت صحبت شما که سیمبین خوب نیست مخالفم :sadwalk:
ویندوز 7 روی گوشی های با سخت افزار رده بالا بسیار خوب جواب میده اما شما نمیتونی فعلا با کمتر از 500 هزار تومن نوکیای دارای این سیسم عامل خریداری کنی عزیز
اما گوشی های خوب فعلی نوکیا با سیمبین با قیمت های مناسب در بازار هست
البته اینو بگم سیمبین به عقیده من در اینده هم حرف برای گفتن داره و از رده خارج نخواهد شد
سادگی وراحتی اینترفیس این گوشی ها با کاربر بارزترین مزیت این سیستم عامله
بویژه سری شصت و مخصوصا ویرایش پنجم سیستمی است متعالی وبدون درد سر
که راحت رابطه برقرار میکنه
به هر حال نوکیا هر چه باشد خوش است !:bs_iloveyou:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوستان به نظر من يك گوشي در حد معمولي بگيريد بهتره
من با اكثر گوشيهاي آندروييد و ويندوز دار و تبلت كار كردم
با اين هزينه فعلن يك ميني لپتاب 350 -400 توماني بهتره
لپ تاب ها در ايران يك مشكل دارند اكثر مدلهايي كه وارد ايران ميشه سيمكارت نميخوره

بالا