مدل جدید سمند بر پایه موتور ef7

arsham_333

ناظم انجمن
2006-10-05
1,509
1,678
همونطور که احتمالا در روزهای اخیر در تبلیغات تلویزیونی دیدید موتور جدیدی با کد EF7 برای سمند عرضه شده و به فروش انبوه (یا پیش فروش انبوه ) رسیده که به ادعای خود ایران خودرو استقبال چشمگیری ازش شده و در 4 روز نخست ظرفیت شهریور ماه رو پر کرده!

اینطور که میگن موتور ملي با كد EF7 داراي حجم موتور *7/1 ليتري و تنفس طبيعي، با *100 سي*سي حجم موتور كمتر نسبت به موتور حال حاضر سمند كه طراحي گروه psa فرانسه است، در حالت كار با بنزين *20 درصد و در حالت استفاده از گاز حتي از موتور كنوني سمند بنزين*سوز توان بيشتري دارد.
دستيابي به منحني گشتاور مطلوب*تر با حداكثر گشتاور شش درصد بيشتر از موتور كنوني سمند در حالت بنزين*سوز، از جمله مشخصات اين موتور است. همچنين حداكثر افت توان در حالت گاز سوز بودن نسبت به بنزين شش درصد است كه از نظر راننده محسوس نيست، در حالي كه اين ميزان براي موتورهاي موجود *11 تا *15 درصد گزارش شده است. اين موتور همچنين توانايي گذراندن استاندارد يو رو *5 را دارد و مي*تواند به سطح بسيار مطلوب از لحاظ صدا و ارتعاش نسبت به موتورهاي موجود دست پيدا كند.
مدير عامل مركز تحقيقات موتور ايران خودرو در اين باره گفت: خانواده موتور EF7 شامل سه محصول اصلي است كه به شرح زير به خودروهاي مختلف تخصيص خواهد يافت:

*3- موتور *4/1 ليتري براي خودروهاي كلاس B و C آينده در ايران خودرو

روز سوم تیرماه جاری 1 تعداد از نمایندگان ایران خودرو دعوت شدن برای تست این محصول که همچین گزارشی ازش منتشر شده:

نمايندگان مجاز فروش و خدمات پس از فروش ايران خودرو سوار بر خودروهاي سمندال ايكس با موتور پايه گازسوزEF7 شده و ضمن انجام تست هاي شتاب، سرعت و قدرت، به ارزيابي خودرو و موتور پرداختند.

نمايندگان ايران خودرو در سراسر كشور سمند مجهز به موتور پايه گازسوز EF7 را از نظر شتاب و قدرت نسبت به خودروهاي بنزين سوز ستودند.

موسوي از نمايندگي 1154 ايران خودرو معتقد است ،سمندEF7 با موتورعالي و از هندلينگ خوبي برخودار است و با توجه به شرايط موجود پيست، قدرت موتور به خوبي نمايش داده شده است.

سلماني از نمايندگي 5037 معتقد است ،سمندEF7 با موتور از قدرت و شتاب خوبي برخودار است و از نكات مثبت آن عدم انتقال صداي موتور به داخل خودرو است.

به نظر وي با توجه به توليد سمند با موتوري كه داراي استاندارد روز اروپا است، در بازار از آن استقبال خوبي از آن خواهد شد.

كاوه از نمايندگي 5036 نيز گفت: سيستم ترمز و قدرت شتاب اوليه خودرو بهتر شده و اين موتور به خودرو و راننده قدرت مانور بيشتري مي دهد و در شرايط مختلف جاده عملكرد خوبي دارد.

آقاجانيان از نمايندگي 1039 در همين رابطه اظهار داشت: موتوري كه تمام تست هاي مختلف و در آب و هواي گرم و سوزان و شرايط سرد قطبي را تحمل كرده و سربلند بيرون آمده ، قطعا در جذب مشتري و افزايش سهم ايران خودرو در بازار موفق خواهد بود

191451

کاربر
2008-06-29
1
5
با عرض سلام و تبریک سال نو...... من خیلی در مورد این ماشین تحقیق کردم به نظر من الان اصلا ارزش خرید را ندارد 1-بدلیل نبودن قطعات چه در بازار ونه در نمایندگی.2-هنوز عملکرد خودش را در دراز مدت جواب نداده است3-بک سری قطعات الکترونیکی دارد که معلوم نیست از چین میارن یا از آلمان4-تا آنجایی که من میدونم این موتور را با آلمانیها مشترکا ساخته اند نه با فرانسه این هم جای سوال گذاشته.5خودرو سمند در رده بندی جایگاه مناسبی ندارد با این موتور چه شود...5-شکل ظاهری این موتور جمع وجور نیست مانند موتور tu5این موتور مانند آدمی است که در ccu خوابیده و از هرطرف یه سیم بهش وصله....خدا این موتور ملی را پاینده زنده نگه دارد.

homan+

کاربر
2010-05-30
41
94
اقاازوقتی که تحریم شدیم ایران خودش این موتور رومی زنه وخیلی هم خوب میزنه فقط سمند من مدت شش ماه دوبار واشر سرسیلندرویک بارسرسیلندر سوزوند.البته فقط ماشین من نبودمال بیشتر دوستان این طوریه ماکه گذاشتیم برای فروش.برای حمایت ازتولید کننده چه طرفندها که به کار نمی برند.

بالا