مزایا و معایب استارست مدلهای 120_150_130_200

roozisat

Banned
2007-06-23
147
687
باسلام خدمت دوستان عزیز
قصد داریم در این تاپیک به بررسی مزایا و معایب این مدل رسیورها بپردازیم.

هدف از این کار آشنایی هر چه بیشتر کاربران از این مدلهاست.
از کلیه دوستان دعوت می شود اگر اطلاعاتی در مورد این رسیورها دارند چه از لحاظ نرم افزاری و چه سخت افزاری مطرح فرمایند .

pedram1978

کاربر
2008-11-18
3
7
51
سلام

استارست200 در قسمت کد دستی سیستم dcw را ساپورت نمیکند این عیب ان است ایا میشود این عیب را بر طرف کرد؟ متشکرم

m_dadashi

کاربر
2009-01-10
1
0
38
سلام . من یک استارست 120d دارم و وقتی که فایل اشتباهی ریختم خطای 03 داد و وقتی که فایل کلین را بصورت نصفه ریختم خطای 07 داد و بعد که فایل اورجینال استارست 120dرا ریختم تا پایان فایل وارد دستگاه شد ولی در پایان upgread compelet ظاهر نشد و انگار که دائما دارد آپگرید می شود و زمانی که در همین حال رسیور را با دکمه پشتی خاموش و دوباره روشن میکنیم دوباره خطای 07 ظاهر میشود . لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید با تشکر از شماو سایت خوبتان

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام . من یک استارست 120d دارم و وقتی که فایل اشتباهی ریختم خطای 03 داد و وقتی که فایل کلین را بصورت نصفه ریختم خطای 07 داد و بعد که فایل اورجینال استارست 120dرا ریختم تا پایان فایل وارد دستگاه شد ولی در پایان upgread compelet ظاهر نشد و انگار که دائما دارد آپگرید می شود و زمانی که در همین حال رسیور را با دکمه پشتی خاموش و دوباره روشن میکنیم دوباره خطای 07 ظاهر میشود . لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید با تشکر از شماو سایت خوبتان

ابتدا دستگاه را کلین کامل نماید سپس نصفه و فای را انتقال دهید

اگر عیب برطرف نشد ایراد سخت افزار دارید

جواد زندگی

کاربر
2009-04-28
1
1
دستگاه من استار ست 150 است که دو نقطه شده تمام خازنها و آیسی هشت پایه و آیسی 431 سپایه و فتو کبلر را عوز کردم ولی هیچ فرقی نکرده

mahmood35

کاربر
2008-02-07
31
45
دستگاه من استار ست 150 است که دو نقطه شده تمام خازنها و آیسی هشت پایه و آیسی 431 سپایه و فتو کبلر را عوز کردم ولی هیچ فرقی نکرده[/ute]
ابتداولتاژ3.3و5 ولت راچک کن اگردرست بودندعیب ازایسی فلش یاپریدن برنامه می باشد

omidboxter

کاربر
2009-07-24
1
1
37
با عرض سلام​
من استارکام 150 دارم (که هیچ فرقی با استارست 150 نداره).نرم افزار روي اون هم در حال حاضر مربوط به استارست 150 هست كه البته در اوايل هيچ مشكلي برام ايجاد نكرده بود و در آن زمان كانال هاي tps رو به راحتي باز ميكرد.رسیور من در حالتهای زیر ریست میکنه و همه ی کانال ها پاک میشن.​
1.وقتی چند تا کانال رو سرچ میکنم . در هنگام سیو کردن کانال ها یکدفعه رسیور ریست میشه و همه ی کانال هاش پاک میشن.​
2.وقتی که رسیور رو خاموش( یا روشن) میکنم به محض اینکه میخواد خاموش (یا روشن) بشه. ریست میشه و همه ی کانال ها پاک میشن.​
در ضمن اخيرا اين مشكل خيلي بيشتر شده و هنگامي كه ريست مي شه فقط دو تا نقطه ي ساعت روي صفحه ي نمايش مياد و به عبارتي رسيور اصلا بالا نمياد و بايد اونقدر رسيور رو با دگمه ي عقبش خاموش و روشن كنم تا شايد بالاخره بالا بياد.​
من این سوال رو در جاي ديگري مطرح کردم و به من گفتن که فلش رسیور من دچار لحیم سردی شده و باید با هویه ی باد گرم بهش باد گرم بدم و اگه درست نشد باید جیتگ کنم.​
آیا نظر شما هم همینه؟ اگه نظرتون همینه لطفا بگید:​
-[FONT=&quot] [/FONT]از کجا باید هویه ی باد گرم تهیه کنم؟​
-[FONT=&quot] [/FONT]فلش رسیور در کدوم قسمت برد قرار داره و شماره ی سریال روش چنده؟​
-[FONT=&quot] [/FONT]به کدوم قسمت فلش باید باد گرم بزنم ؟​
-[FONT=&quot] [/FONT]اگه بخوام فلش رسیور رو تعویض کنم آیا در بازار گیر میاد و قیمتش چنده؟​
ممنون میشم ازتون اگه به سوالام پاسخ بدین.​
متشكرم

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
با عرض سلام​
من استارکام 150 دارم (که هیچ فرقی با استارست 150 نداره).نرم افزار روي اون هم در حال حاضر مربوط به استارست 150 هست كه البته در اوايل هيچ مشكلي برام ايجاد نكرده بود و در آن زمان كانال هاي tps رو به راحتي باز ميكرد.رسیور من در حالتهای زیر ریست میکنه و همه ی کانال ها پاک میشن.​
1.وقتی چند تا کانال رو سرچ میکنم . در هنگام سیو کردن کانال ها یکدفعه رسیور ریست میشه و همه ی کانال هاش پاک میشن.​
2.وقتی که رسیور رو خاموش( یا روشن) میکنم به محض اینکه میخواد خاموش (یا روشن) بشه. ریست میشه و همه ی کانال ها پاک میشن.​
در ضمن اخيرا اين مشكل خيلي بيشتر شده و هنگامي كه ريست مي شه فقط دو تا نقطه ي ساعت روي صفحه ي نمايش مياد و به عبارتي رسيور اصلا بالا نمياد و بايد اونقدر رسيور رو با دگمه ي عقبش خاموش و روشن كنم تا شايد بالاخره بالا بياد.​
من این سوال رو در جاي ديگري مطرح کردم و به من گفتن که فلش رسیور من دچار لحیم سردی شده و باید با هویه ی باد گرم بهش باد گرم بدم و اگه درست نشد باید جیتگ کنم.​
آیا نظر شما هم همینه؟ اگه نظرتون همینه لطفا بگید:​
-از کجا باید هویه ی باد گرم تهیه کنم؟​
-فلش رسیور در کدوم قسمت برد قرار داره و شماره ی سریال روش چنده؟​
-به کدوم قسمت فلش باید باد گرم بزنم ؟​
-اگه بخوام فلش رسیور رو تعویض کنم آیا در بازار گیر میاد و قیمتش چنده؟​
ممنون میشم ازتون اگه به سوالام پاسخ بدین.​
متشكرم
دوست عزیز آی سی فلش دستگاه شما آسیب دیده به یک تعمیرگاه مراجعه کنید تا آن را تعویض کنندو زیاد نگران نباشید این عیب معمول این دستگاه هاست.با اطلا عاتی که شما دارید بهتر است خود دست به کاری نزنید.

hamid108

کاربر
2009-08-14
1
4
سلام من یک استارست 200 دارم. من میخام تموم کانالهای اسپرت رو داشته باشم. هر جا که دنبال کد ها گشتم یا پیدا نکردم یا به رسیور من نمی خورده. آیا راهی داره که من بتونم این کانالها رو باز کنم؟ مثل art sport , aljazira sport , nova sport , sky sport , show sport.
خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. راهنمایی واضح کنید چون تقریباً چیزی بلد نیستم.

NOROZI

کاربر
2008-04-13
3
15
باسلام استارست 200 دارم كه مشكال اون كانالها خودبه خود عوض ميشه با بررسي روي پانل ازسالم بودن پانل مطمن شدم. ونه با كنترل كارميكنه نه بادكمه هاي پانل لطفاراهنماي كنيد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام استارست 200 دارم كه مشكال اون كانالها خودبه خود عوض ميشه با بررسي روي پانل ازسالم بودن پانل مطمن شدم. ونه با كنترل كارميكنه نه بادكمه هاي پانل لطفاراهنماي كنيد
با درود دوست گرامی
دربخش تعمیرات ومشکلات سخت افزاری استارست مطرح کنید:eek:k:

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
با سلام اقا شهرام نرم افزار دیروزی که تو سایت گذاشتید برای 150 v7 ریسیورم تینورش رفته هیچگونه سیگنالی نمییده دوسته عزیز همیشه سعی کنید برنامه ای که میزارید خودتون تست کنید بعد تو سایت بگذارید ریسیورم مال من هم نبود امانت بود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام اقا شهرام نرم افزار دیروزی که تو سایت گذاشتید برای 150 v7 ریسیورم تینورش رفته هیچگونه سیگنالی نمییده دوسته عزیز همیشه سعی کنید برنامه ای که میزارید خودتون تست کنید بعد تو سایت بگذارید ریسیورم مال من هم نبود امانت بود
با دروددوست گرامی
نرم افزار توسط تعدادزیادی کاربراستفاده شده است!
خراب شدن تیونر شما ربطی به نرم افزار ندارداگر ورژن 7است نرم افزاراصلی بزنید برمیگردد به حالت اصلی
سایت فرانسوی که فایلها را برای دومدل قرار داده بود هم تابحال کسی گزارش نداده است!
دستگاه ورژن 7 تیونر 2قسمتی داره
و2مگ استارست ورژن3.10 تیونر معمولی
من هم گفتم دوستان تست کنند.
نرم افزار دراکثر سایتهای فارسی زبان پخش شده :eek:k:

17341734

Banned
2010-08-26
1
1
38
سلام دوستان عزیزم.من یه استارست SR-x200ci دارم که برق رفت و اومد صفحه نمایش جلوش 8888شده.و نه روشن میشه نه خاموش.چه با کنترل چه با دکمه های خودش..وقتس سیم پنل جلوش را به صورت نصفه رو برد اصلی میزنم صفحه نمایش درست میشه ولی کم رنگ.ریسسور هم کار میکنه ولی کنترلش کار نمی کنه.میشه درستش کرد؟ارزششو داره؟در ضمن نمیشه بدون کنترل رمز را وارد کرد؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

blackeagle

کاربر
2009-03-03
4
2
با سلام به همه عزیزان
من یک Starsat 200CI دارم . وقتی که از برق در میارم یا سویچ پشت دستگاه را خاموش میکنم دستگاه روشن نمیشه و رو دو نقطه گیر میکنه و اگه صبر کنم واسه چند دقیقه که داغ بشه و چند بار خاموش روشن کنم با سویچ پشت بالا میاد و یا سیگنال نشون نمیده و قبلا هم که نشون میداد با پرش خیلی زیاد بود و یا اصلا نشون نمیداد. یک بار هم برد را شستشو دادم با الکل ایزوپروپیل و با باد خشک کردم و همچنین یک بار با مصیبت پروگرام کردم و درست نشد. به نظر شما از کجا میتونه این عیب باشه؟ فلاش دستگاه خراب شده یا CPU و یا تیونر ؟ با تشکر از شما.

blackeagle

کاربر
2009-03-03
4
2
با سلام به همه عزیزان
من یک Starsat 200CI دارم . وقتی که از برق در میارم یا سویچ پشت دستگاه را خاموش میکنم دستگاه روشن نمیشه و رو دو نقطه گیر میکنه و اگه صبر کنم واسه چند دقیقه که داغ بشه و چند بار خاموش روشن کنم با سویچ پشت بالا میاد و یا سیگنال نشون نمیده و قبلا هم که نشون میداد با پرش خیلی زیاد بود و یا اصلا نشون نمیداد. یک بار هم برد را شستشو دادم با الکل ایزوپروپیل و با باد خشک کردم و همچنین یک بار با مصیبت پروگرام کردم و درست نشد. به نظر شما از کجا میتونه این عیب باشه؟ فلاش دستگاه خراب شده یا CPU و یا تیونر ؟ با تشکر از شما.

blackeagle

کاربر
2009-03-03
4
2
با سلام
من هم ریسیور خودم مثل دستگاه شما شد ولی با این تفاوت که روی دو نقطه گیر میکنه ، فکر کنم یه جوری مربوط به فلاش دستگاه هاست که با رفتن برق شاید اینطوری میشه و آسیب میبینه ، آیا تا حالا سعی کردید که دوباره با پروگرام جدید آی سی فلش اون را پروگرام کنید ؟؟ توصیه میکنم اگه میتونید از کلین استفاده کنید که فلش را پاک کنه کامل و سپس اون را پروگرام کنید.
فرزاد

آخرین ویرایش:

blackeagle

کاربر
2009-03-03
4
2
سلام دوستان عزیزم.من یه استارست SR-x200ci دارم که برق رفت و اومد صفحه نمایش جلوش 8888شده.و نه روشن میشه نه خاموش.چه با کنترل چه با دکمه های خودش..وقتس سیم پنل جلوش را به صورت نصفه رو برد اصلی میزنم صفحه نمایش درست میشه ولی کم رنگ.ریسسور هم کار میکنه ولی کنترلش کار نمی کنه.میشه درستش کرد؟ارزششو داره؟در ضمن نمیشه بدون کنترل رمز را وارد کرد؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

با سلام
من هم ریسیور خودم مثل دستگاه شما شد ولی با این تفاوت که روی دو نقطه گیر میکنه ، فکر کنم یه جوری مربوط به فلاش دستگاه هاست که با رفتن برق شاید اینطوری میشه و آسیب میبینه ، آیا تا حالا سعی کردید که دوباره با پروگرام جدید آی سی فلش اون را پروگرام کنید ؟؟ توصیه میکنم اگه میتونید از کلین استفاده کنید که فلش را پاک کنه کامل و سپس اون را پروگرام کنید.
فرزاد :eek:ky:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام چطوری میشه کانال 3 استانی موقع پخش فوتبال خارجی باز کرد؟
مدل دستگاه:sr-x200 ci
سلام عزیز بفرما . من خودم الان این دستگاه را ندارم ببینم باز هست ولی روش ان اینجوری هت

منو تو قسمت تنظیم stb(گزینه سوم)برو روش 1234 بزن.بعد تو قسمت biss این کدو وارد کن
0003 1111113311111133

بالا