مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
برنامه MDBOX یک برنامه بسیار عالی با سرعت بسیار بالا است که شبیه برنامه ABOX میباشد با این تفاوت که این برنامه علاوه بر بازگشایی کل کانالهای نایلست و عربست چندین کانال عالی در مسیر هاتبرد را نیز باز میکند این برنامه بروی تمام رسیورهایی که گزینه TWIN داشته باشند کار میکند

لیست کانالهای باز شده توسط برنامه

نایلست و عربست
کل کانالها

هاتبرد

JSC SPORT +1+2+3+4+5+6+7+8+9+10
NOVA SPORT 1
NOVA SPORT 2
CANAL+SPORT
Discovery SCIENCE
NATIONAL GEO

برای کار با این برنامه حتما باید برنامه Net Frame Network 2.0 را بروی کامپیوتر خود نصب کنید دوستانی که این برنامه را ندارند لینک مستقیم دانلودش را میگذارم

http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

طرز کار این برنامه به صورت تصویری در زیر برای دانلود قرار گرفته است

فعلا این برنامه با یک سرور کار میکند و به زودی کانالهای بیشتری باز میشود در ضمن در زیر برنامه و سرور برای دانلود قرار داده ام امیدوارم از این برنامه راضی باشید.ا

ویرایش شد : نکویی

سرورهای جدید در تایپیک زیر قرار میگیرد

کد:
[COLOR=Red] [URL]http://1.irantks.biz/showthread.php?p=178948#post178948[/URL][/COLOR]

ورژن 1.3 را از تایپیک زیر دانلود کنید
کد:
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=181442

پیوست‌ها

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام
دوست عزیز من خودم امتحان کردم باز میکنه. همین الآن هم که پست میزنم وصله. اما عصری یکم مشکل داشت و حدود یک ساعتی میزد سرور فعال نیست.

البته شبکه های animal planet و fox sport و چندتای دیگه رو من با سرور Ab0X باز میکردم ولی این باز نمیکنه و کانالهای الجزیه اسپرت هم روی نایلسات فقط از 5 تا 10 رو باز میکنه اما روی هاتبرد همشون رو باز میکنه
اون کانال دیسکاوری هم که نوشتن :discovery since اشتباه هست و روی هاتبرد کانال discovery real time رو باز میکنه.

ورژن جدید برنامه هم آمد که می توانید از همین پست دانلود کنید

Client Ver 1.1

پیوست‌ها

• 121.9 کیلوبایت بازدیدها: 1,110

kaskani

کاربر
2007-10-12
46
77
کمک کمک لطفا ممنون میشم من موقع نصب این پیام میاد lnitializationErrir ----thissoftware requiresthe.NETFramework2.0orhigher.pleaseinstalltheNETFrameworkandrunthissofrwareagain

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
کمک کمک لطفا ممنون میشم من موقع نصب این پیام میاد lnitializationErrir ----thissoftware requiresthe.NETFramework2.0orhigher.pleaseinstalltheNETFrameworkandrunthissofrwareagain

سلام

دوست عزيز شما قبل از نصب نرم افزار بايد برنامه NETFramework2.0 دانلود و نصب کنيد. در پست 1 لينک دانلود گذاشته شده. :eek:k:

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
ببخشید...من یکم تو این قضیه کم اطلاع هستم.
با رسیور 9696x pvr هم کار میکنه؟ میشه توضیح بدید یا آدرس پست آموزشی را بگید.
با چه کابلی کامپیوتر را به رسیور باید وصل کرد؟لپ تاپ من فقط usb داره...برای پورت com چیکار باید بکنم؟
قبلا از راهنمایی شما اساتید ممنونم.

everest

کاربر
2010-05-31
4
4
44
لطفا بفرمایید که برای استفاده از این برنامه باید رسیور آنلاین باشد یا نه و آیا با usb میتوان این برنامه را به رسیور انتقال داد

beh418

کاربر
2010-08-16
1
1
54
جهت اجرا در ویندوز سون روی فایل کلیک راست بزنیدوگزینه run as administrator روانتخاب کنید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
ببخشید...من یکم تو این قضیه کم اطلاع هستم.
با رسیور 9696x pvr هم کار میکنه؟ میشه توضیح بدید یا آدرس پست آموزشی را بگید.
با چه کابلی کامپیوتر را به رسیور باید وصل کرد؟لپ تاپ من فقط usb داره...برای پورت com چیکار باید بکنم؟
قبلا از راهنمایی شما اساتید ممنونم.

سلام
دوست عزیز اگر رسیور شما twin protocol را پشتیبانی میکند (که احتما 99 درصد رسیور شما پشتیبانی می کند در بخش رسیور خودتون در مورد این گزینه سوال بفرمایید) کافی هست آن را فعال کنید و مشکلی نخواهید داشت. دانگل میکروباکس هم از همین گزینه استفاده میکنه....

خیر فقط باید با port com وصل بشه و یو اس بی کار نمیکنه. با لپ تاپ نمیشه اما یک تبدیل هست که usb رو تبدیل میکنه به rs32 ولی زیاد خوب نیست چون بعضی مواقع با بعضی برنامه ها تبدیل جواب نمیده. اما با این برنامه من تست نکردم دوستانی که تبدیل رو در اختیار دارند می توانند تست کنند اطلاع بدند
موفق باشید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
لطفا بفرمایید که برای استفاده از این برنامه باید رسیور آنلاین باشد یا نه و آیا با usb میتوان این برنامه را به رسیور انتقال داد

دوست عزیز در مورد کابل usb که توضیح دادم در ضمن این برنامه احتیاجی به روشن بودن رسیور ندارد و کار خودش رو میکند اما شما برای دیدن کانالها نیاز دارید رسیور رو روشن و بر روی protocol twin قرار بدید.
اگر منظورتون از آنلاین بودن این هست که به اینترنت باید وصل بشه خیر نیاز نیست برنامه کدها رو از اینترنت گرفته به رسیور انتقال می دهد
موفق باشید

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
لطفا سرور جدید رو بگذارید تا ماهم بتونیم استفاده کنیم. باتشکر از مسیولان محترم سایت

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
خیر دوست عزیز سرور غیر فعال نشده و فعلا فقط همان دو سرور هست اما به دلیل نامشخص در بعضی مواقع این پیام را میده ولی در یک ساعات دیگر خود به خود درست شده و راحت وصل میشود!
موفق باشید

بالا