مشكل در بوت شدن اي كلاس 9696x pvr2

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دستگاه 9696xpvr2 وقتي در حال بوت شدن هستش در ديس پلي جلو دستگاه Lبه o تغيير كرده و بوت نميشود و همين طور ديس پلي ميچرخد ايسي فلاش را پروگرام كردم و دستگاه بوت شد و بالا امد بعد كه مشتري برد و برگشت خورد مجدد همان عيب بود اين بار ايسي فلاش را كلا تعويض كردم چندين بار تست كردم مشكلي نداشت ولي باز برگشت خورد اين دفعه ايسي دريم را هم تعويض كردم ولي باز هم درست شد مشتري برد و باز دستگاه بوت نميشه در ضمن خازن كنار ايسي فلاش و دريم هم باد كرده بود كه اونو هم تعويض كردم ولي نشد البته بعضي مواقع هم 2 اي 3 بار كه خاموش و روشن ميكنيم بوت ميشود ولي وقتي سرچ ميكنم تعداد خيلي كم حدود 10 تا كانال بيشتر سرچ نميكند لطفا راهنمايي فرماييد

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //رگولاتور و خازن را هم تعويض كردم ولي نشد

vcd tanin

مدیر بازنشسته
2010-11-28
22
56
با سلام

یک عدد دستگاه 9696xpvr2 برد کوچک بدون hd برای تعمیر اوردند که بوت نمیشد در ضمن 2 عدد خازن 220mf35v هم خراب بود تعویض کردم ایراد اصلی دستگاه چند بار باید برق را قطع و وصل کنم تا بوت شود در بیشتر مواقع هم یک علامت 0 روی صفحه السی دی نمایان میشود در موقع بوت شدن دستگاه بعضی مواقع خوب کار میکند و بیشتر مواقع در موقع بوت شدن مجدد قطع میکند کارهای انجام شده
تعویض خازن تغذیه 1000mf 16v در تغذیه تعویض ترانسیستور الگلاتور 1.8 ولت سرویس کامل ایسی cpu و رم در ضمن ولتازها کامل دقیق هستند سرویس خازنهای smd و مواردی که دوستان اعلام کرده بودند ایسی فلاش را از روی دستگاه سالم جابه جا کردم ولی عیب هنوز پا برجاست از اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم لطفا

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
اگه دستگاهتون کنار فیش کارتخوانش هم یک رگلاتور 1.8 ولت داره احتمالا خرابه

اگر کلا یدونه رگلاتور 1.8 ولتی داره احتمالا کنار یه آی سی اس ام دی 8 پایه 4 تا خازن 100 میکرو 16 ولت هست که باید تعوبض بشن

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
سلام
برای اطمینان با تغذیه ای دیگر تست کن
اول خازن 1000 میکرو در مسیر 3.3 ولت مدار تغذیه را تعویض کن احتمال خیلی زیاد این عیب از خرابی خازنهای تغذیه یا مین اصلی میباشد . ابتدا از سالم بودن خازنها مطمعن شوید و بعد به سراغ قسمتهای دیگر بروید

vcd tanin

مدیر بازنشسته
2010-11-28
22
56
سلام
برای اطمینان با تغذیه ای دیگر تست کن
اول خازن 1000 میکرو در مسیر 3.3 ولت مدار تغذیه را تعویض کن احتمال خیلی زیاد این عیب از خرابی خازنهای تغذیه یا مین اصلی میباشد . ابتدا از سالم بودن خازنها مطمعن شوید و بعد به سراغ قسمتهای دیگر بروید

تغذیه را هم کامل تعویض کردم فرقی نکرد از راهنمایی شما ممنونم

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
با سلام

یک عدد دستگاه 9696xpvr2 برد کوچک بدون hd برای تعمیر اوردند که بوت نمیشد در ضمن 2 عدد خازن 220mf35v هم خراب بود تعویض کردم ایراد اصلی دستگاه چند بار باید برق را قطع و وصل کنم تا بوت شود در بیشتر مواقع هم یک علامت 0 روی صفحه السی دی نمایان میشود در موقع بوت شدن دستگاه بعضی مواقع خوب کار میکند و بیشتر مواقع در موقع بوت شدن مجدد قطع میکند کارهای انجام شده
تعویض خازن تغذیه 1000mf 16v در تغذیه تعویض ترانسیستور الگلاتور 1.8 ولت سرویس کامل ایسی cpu و رم در ضمن ولتازها کامل دقیق هستند سرویس خازنهای smd و مواردی که دوستان اعلام کرده بودند ایسی فلاش را از روی دستگاه سالم جابه جا کردم ولی عیب هنوز پا برجاست از اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم لطفا

درود بر شما
دوست عزیز یک عدد آیسی ۸ پایه smd که کنار آن یک سلف سبز رنگ وجود داره و باید خروجی آن ولتاژ ۲.۵ ولت باشه ابتدا تست کنید ببینید ولتاژ مذکور وجود دارد یا خیر
اگر ولتاژ وجود داشت اطراف همان آیسی تغذیه ۸ پایه که عرض کردم ۴ عدد خازن ۱۶ ولت ۱۰۰ میکرو وجود داره که یکی از اونها خروجی ولتاژ به سمت cpu هستش شما یه مقدار اون خازن رو حرارت بدید متوجه معیوب بودنش میشوید و سپسخازن مذکور را تعویض کنید
شاد پیروز و سربلند باشید

بالا