kheyli_ham_khob
کاربر
- 2009-06-16
- 47
- 46
- 39
سلام
================================================== ====(((( rd انژكتوری ))))================================================== ====
مدتی است كه دچار يه مشكله فنی شدم ---
حتما اطلاع داريد كه در مدل انژكتوری ، وقتی خودرو استارت ميشه ، اتوماتيك خودش دور موتورو يه خورده بالا ميبره و يه خورده گاز ميده ، حالا علتشو من نميدونم .
---
خودرو من حدودا 10 روزه كه ، وقتی روشن ميكنم ، خودش هی دور موتورو بالا ميبره و پايين مياد و حتی درجا چند بار هم خاموش كرده .. همچنين وقتی كه يه مدت ميرونم و به يه سرعت گيری و يا پيچ و ... ميرسم كه بايد بايستم ، وقتی پا رو كلاج ميزارم و دور موتور پايين مياد ، بعضی مواقع خاموش ميكنه .
--------------
البته اينم بگم كه وقتی خودرو مدته زيادی خاموش ميمونه مثلا 7 ساعت ، اين مورد بيشتر رخ ميده ... نميدونم وقتی خاموش ميمونه قسمتی از خودرو سرد ميشه و اون اتفاق ميافته ..
------------
البته پيش تعميركار بردم و قطعات زير را عوض كرد ولی فرقی نكرد
استوپر موتور ----- واير ------ شمع -- صافی بنزين ---
با اسپره انژكتور شوی هم يخورده تميز كرد
----
دنده كيلومتر هم كه از جای خود دراومده بود را عوض كرد
------------------------------------
حالا اميدوارم كه شما دوستان گرامی ، اين مشكله منو حل كنيد
حتما اطلاع داريد كه در مدل انژكتوری ، وقتی خودرو استارت ميشه ، اتوماتيك خودش دور موتورو يه خورده بالا ميبره و يه خورده گاز ميده ، حالا علتشو من نميدونم .
---
خودرو من حدودا 10 روزه كه ، وقتی روشن ميكنم ، خودش هی دور موتورو بالا ميبره و پايين مياد و حتی درجا چند بار هم خاموش كرده .. همچنين وقتی كه يه مدت ميرونم و به يه سرعت گيری و يا پيچ و ... ميرسم كه بايد بايستم ، وقتی پا رو كلاج ميزارم و دور موتور پايين مياد ، بعضی مواقع خاموش ميكنه .
--------------
البته اينم بگم كه وقتی خودرو مدته زيادی خاموش ميمونه مثلا 7 ساعت ، اين مورد بيشتر رخ ميده ... نميدونم وقتی خاموش ميمونه قسمتی از خودرو سرد ميشه و اون اتفاق ميافته ..
------------
البته پيش تعميركار بردم و قطعات زير را عوض كرد ولی فرقی نكرد
استوپر موتور ----- واير ------ شمع -- صافی بنزين ---
با اسپره انژكتور شوی هم يخورده تميز كرد
----
دنده كيلومتر هم كه از جای خود دراومده بود را عوض كرد
------------------------------------
حالا اميدوارم كه شما دوستان گرامی ، اين مشكله منو حل كنيد