مشکلات راه اندازی شرینگ اینترنتی (adsl) با istarx99 super

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید بزرگوار.دوستان رسیور istarx99 super چند روز قبل گرفتیم.با یه کابل lan پنج متری.برای راه اندازی شرینگ چند سوال در زیر قرار میدم که به ترتیب باشه وباعث سردرگمی اسا تید محترم نشه.
1-ایا istarx99 super شرینگ اینترنتی رایگان دارد؟
2-ایا برای اتصال کابل lan به رسیور و مودم.طولش 5 متر باشه مشکلی هست؟
3-ایامودم باید به pc وصل باشه یا همون کابل lan که به رسیور میخوره ویک طرف به مودم کافیه.به طور کلی ایا pc نقشی داره؟
4-اینترنت موجود ای دی اس ال 128 شرکت مخابرات هستش با سرعت دانلود 55 کیلوبایت.ایا کافیه؟
5-حجم مصرفی اکانت ای دی اس ال در ماه چقدره؟یعنی اگه شرینگ برقرار بشه چقدر از اکانت رو مصرف میکنه؟
6-حالا یه سوال که ربطی به این موضوع نداره.ایا راهی هست که بشه مشکل ضبط رو تو رسیور حل کرد؟

ممنون از لطف همه دوستان

آخرین ویرایش:

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
دوست من جواب ها را در بین سوالات خودتون بیان می کنم

سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید بزرگوار.دوستان رسیور istarx99 super چند روز قبل گرفتیم.با یه کابل lan پنج متری.برای راه اندازی شرینگ چند سوال در زیر قرار میدم که به ترتیب باشه وباعث سردرگمی اسا تید محترم نشه.
1-ایا istarx99 super شرینگ اینترنتی رایگان دارد؟ بله

2-ایا برای اتصال کابل lan به رسیور و مودم.طولش 5 متر باشه مشکلی هست؟ نه خیر

3-ایامودم باید به pc وصل باشه یا همون کابل lan که به رسیور میخوره ویک طرف به مودم کافیه.
به طور کلی ایا pc نقشی داره؟
همون کابل lan که به رسیور میخوره ویک طرف به مودم
pc نقشی ندارد وباید مودم شما روتر ( کانفیگ )باشد

4-اینترنت موجود ای دی اس ال 128 شرکت مخابرات هستش با سرعت دانلود 55 کیلوبایت.ایا کافیه؟ بله

5-حجم مصرفی اکانت ای دی اس ال در ماه چقدره؟یعنی اگه شرینگ برقرار بشه چقدر از اکانت رو مصرف میکنه؟ دقیق اطلاع ندارم ولی بعضی ها میگن 700مگ برخی نیز میگن 10مگ در ماه

6-حالا یه سوال که ربطی به این موضوع نداره.ایا راهی هست که بشه مشکل ضبط رو تو رسیور حل کرد؟ با نرم افزار جدیدی که برای دستگاهتون میاد

ممنون از لطف همه دوستان

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با سلام به شما دوست عزیز
1- یک سال شرینگ اینترنتی رایگان داره

2- این مقدار طول سیم مشکلی ندارد من تا 10 متر هم امتحان کرده و مشکلی ندیدم

3-شما باید مستقیم به مودم وصل کنی یک سر لن به رسیور و دیگری به مودم وبرای اینکه شرینگ بهتری داشته باشی زمان دیدن کانالهای کارتی از اینترنت در pc استفاده نکن

4-128 خوبه من دیدم بعضی از دوستان گفتن با dial up هم وصل شدن البته هرچی سرعت بیشتر باشه بهتره و فریز کمتره

5- مصرف به میران استفاده شما بر میگرد10 تا 20 mb مصرف داره

6- این مشکل باید با نرم افزار از طرف شرکت ایاستار حل بشه

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
با سلام به شما دوست عزیز
1- یک سال شرینگ اینترنتی رایگان داره

2- این مقدار طول سیم مشکلی ندارد من تا 10 متر هم امتحان کرده و مشکلی ندیدم

3-شما باید مستقیم به مودم وصل کنی یک سر لن به رسیور و دیگری به مودم وبرای اینکه شرینگ بهتری داشته باشی زمان دیدن کانالهای کارتی از اینترنت در pc استفاده نکن

4-128 خوبه من دیدم بعضی از دوستان گفتن با dial up هم وصل شدن البته هرچی سرعت بیشتر باشه بهتره و فریز کمتره

5- مصرف به میران استفاده شما بر میگرد10 تا 20 mb مصرف داره

6- این مشکل باید با نرم افزار از طرف شرکت ایاستار حل بشه

دوست من جواب ها را در بین سوالات خودتون بیان می کنم

ممنون از شما دوستان .احتمالا بازم به مشکل بر میخورم.از راهنمایی شما سپاسگزارم.

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوست عزیز اقا سینا ممنون از راهنمایتون تمام کارها و مراحل رو انجام دادم حتی مودم رو در حالت اتو کانکت گذاشتم الانم کانکت هستش ولی اون قسمتی که یعنیserver connected که باید باشه 21 همچین چیزی نیست و نوشته صفر.الانم که دانلود کردم سرعت دانلود ای دی اس ال 128 که دارم شده 95 وخیلی سرعتش بالاست .کجای کار میتونه ایراد داشته باشه؟ببینید اصلا ip رو نمینویسه وقتی دکمه سبز یعنیauto ip رو میزنم رسیور ریست میشه.و میرم تو منو رسیور و گزینه ethernet sitting رو میزنم میبینم قبلا که 39 قرار دادم دوباره 1 میشه یعنی تنظیمات دیفالت میشه.(تنظیمات مربط به ethernet sitting) .ودوباره همون کارها رو باید انجام بدم.ممنونم.

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
cracker 11 عزیز
کارهایکه شما انجام دادین درست اما شیرنگ اینترنتی تا الان برای استار x99 سوپر جواب نداده و فقط مدل معمولی جواب داده
وشما باید از دانگل داخلی یا بعبارتی شیرنگ هوای اونو فعال کنید که اونم با ورژن 2.18 کانال ها را باز می کنه

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
cracker 11 عزیز
کارهایکه شما انجام دادین درست اما شیرنگ اینترنتی تا الان برای استار x99 سوپر جواب نداده و فقط مدل معمولی جواب داده
وشما باید از دانگل داخلی یا بعبارتی شیرنگ هوای اونو فعال کنید که اونم با ورژن 2.18 کانال ها را باز می کنه

خوب ممنونم سینا جان شرینگ سیسکم رو اگه بخرن میشه برقرار کرد؟

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
برای اینکه خیالتون راحتر باشه بابت شیرینگ اینترنتی این مراحل را نیز یکبار امتحان کنید

1- دگمه f1 رو بزنید بعد 3 بار عدد1 روی گزینه ethernet mode اوکی کنید
2-دگمه منو را بزنید روی گزینه ethernet بروید
3-روی گزینه server seting رفته و عدد رو 39 قرار داده و خارج شوید
4-روی گزینه اول ip seting بروید دگمه سبز رنگ را بزنید دستگاه ری استارت میشود و بالا میاید
5-در پایان روی یه کانال کارتی که معمولا زود تر باز نمی شود بروید
یکباررسیور را خاموش روشن کنید تا کانال باز شود .

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوستان اکانت سیسیکم بصورت مثلا
c:german.ath........................... غیره میباشد.خوب حالا تو قسمت server setting که میرم type رو گذاشتم روی سیسیکم
بعدش یوزر میخاد که جای خالی داره و password که چند تا سه تاره هست.
سوال:
1-این اکانت که به صورت یکسره هست فقط مربوط به یوزر هستش؟و passwod نمیخاد؟
2-ایا دو کاراکتر c و : رو باید در قسمت user بنویسیم یا عبارت بعد از ان باید نوشته شود.
ممنون از دوستان

آخرین ویرایش:

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوستان در قسمت server setting 4 تا گزینه داره
1-ip/url
2-tcp port
3-username
4-password
5-type که گذاشتم روی سیسیکم.
خوب حالا این مردکی که از صبح 7 یا8 ساعت الافمون کرد برای دادن اکانت تست برامون توجیه نکرد.نمیدونم احتمالا خودشم نمیدونه.
الان این چجوری بگم
این اکانتی که برام فرستاد به صورت :c:german.ath.cx.2500 msdf............... هستش من الان چجوری بدونم مثلا ip/url کدومه؟یا tcp port کدومه و همچنین user و password
شرمنده دوستان هستم که امروز کشوندمشون تو این تایپیک.دوستان خلاصه همکاری کنید تا این مشکل رفع بشه.تا راحت شیم برای همیشه.
ممنونم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,152
دوستان اکانت سیسیکم بصورت مثلا
c:german.ath........................... غیره میباشد.خوب حالا تو قسمت server setting که میرم type رو گذاشتم روی سیسیکم
بعدش یوزر میخاد که جای خالی داره و password که چند تا سه تاره هست.
سوال:
1-این اکانت که به صورت یکسره هست فقط مربوط به یوزر هستش؟و passwod نمیخاد؟
2-ایا دو کاراکتر c و : رو باید در قسمت user بنویسیم یا عبارت بعد از ان باید نوشته شود.
ممنون از دوستان

اکانت به ترتیب بعد از حرف c

نام سایت و به جای ای پی باید وارد کنید

بعد پورت که مثلا 2500

بعد هم یوزر

و آخرین گزینه پسورد

دو کارکتر c مشخص می کند اکانت شما دو سرور که باید مشخصات هر یک جداگانه در قسمت cc cam رسیور تعریف شود کارکتر اول server 1 بعدی هم server 2

دوستان در قسمت server setting 4 تا گزینه داره
1-ip/url
2-tcp port
3-username
4-password
5-type که گذاشتم روی سیسیکم.
خوب حالا این مردکی که از صبح 7 یا8 ساعت الافمون کرد برای دادن اکانت تست برامون توجیه نکرد.نمیدونم احتمالا خودشم نمیدونه.
الان این چجوری بگم
این اکانتی که برام فرستاد به صورت :c:german.ath.cx.2500 msdf............... هستش من الان چجوری بدونم مثلا ip/url کدومه؟یا tcp port کدومه و همچنین user و password
شرمنده دوستان هستم که امروز کشوندمشون تو این تایپیک.دوستان خلاصه همکاری کنید تا این مشکل رفع بشه.تا راحت شیم برای همیشه.
ممنونم

به شکل زیر مشخصات وارد کنید در ضمن برای وارد کردن یوزر و پسورد حتما طبق کوچک و بزرگ بودن حروف وارد کنید اگر باز هم مشکل داشتید مشابه مشخصات کامل اکانت خود را از طریق ایمیل بفرستید

ip:german.ath.cx
port:2500
user:msdf
pass:irsat

آخرین ویرایش:
بالا