مشکلات و مسائل مربوط به Ab0x را در این تایپیک مطرح کنید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام
با توجه به شلوغ شدن تایپیک اعلام سرور بهتر دیدم این تایپیک رو جدا کنم. در تایپیک قبلی فقط سرورهای روز اعلام میشه و لطفا مشکلات و اخبار جدید این سیستم رو منبعد در این تایپیک مطرح کنید
موفق باشید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز من در مورد رسیور شما زیاد اطلاع ندارم و امیدوارم دوستانی که این رسیور رو دارند بتونند بیشتر راهنماییتون کنند اما من یک توضیح کلی میدم.
اولی و مهم ترین مسئله اینه که شما وقتی برنامه ab0x رو اجرا می کنید کانکت میشه ؟ یعنی اون شکل پایینش به رنگ سبز در میاد؟ با چه ورژنی وصل میشید؟ توصیه می کنم از آخرین ورژن یعنی abox v2.6.8 استفاده کنید.
اگر کانکت میشید و رنگ آیکون برنامه سبز میشه حالا باید چک کنید که بر روی پروتوکل twin هستید یا نه؟ آیا رسیور شما این پروتوکل رو دارد؟ و آیا فعال هست؟
اکر این چیزهایی که گفتم رعایت کنید و باشند دیگه مشکلی ندارید.
این توضیح رو هم بدم که گاهی برنامه خیلی دیر کانکت میکه یعنی شاید تا 10 دقیقه هم برای من طول کشیده... پس برنامه رو وقتی اجرا کردید صبر کنید و عجله نکنید.
سرور ها رو هم از سایت خودمون بگیریدچون بعضی ها فیلتـــر هستند و بدون vpn نمی تونید از اونها استفاده کنید

b2403f5cb6104cf6a15c.JPG
موفق باشید

taty

کاربر
2010-09-19
20
131
39
اقا من رسیور 4622xii دارم و تمام این کارهارو انجام دادم و بر روی کانالها که میرم باز نمیکنه در ضمن من سمت عربست این کانالهارو دارم اگه میشه جواب بدین - خیلی ممنون از شما

دوست عزیز اگر تنظیمات رسیور درست باشه و در برنامه هم کانکت باشید و اتصال بین کامپیوتر و رسیور به درستی برقرار باشه کانالهای کارتی در دو جهت عربست و نایلست باز خواهند شد.
شاید کمی مکث روی یک کانال لازم باشه

mehdi_np

کاربر
2009-07-08
1
4
44
دوست عزیز اگر تنظیمات رسیور درست باشه و در برنامه هم کانکت باشید و اتصال بین کامپیوتر و رسیور به درستی برقرار باشه کانالهای کارتی در دو جهت عربست و نایلست باز خواهند شد.
شاید کمی مکث روی یک کانال لازم باشه

سلام فركانس كانالها رو بگيد لطفا

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام فركانس كانالها رو بگيد لطفا

با سلام. دوست عزیز منظورتان کدام فرکانسهاست؟؟ 99 درصد کانالهای کارتی باز میشه به عنوان مثلا می توانید با کانالهای الجزیره اسپرت یا دو کانال دیسکاوری امتحان کنید

درضمن اگر منظورتون سرورهای روز هست که می توانید در همین بخش در تایپیکهای مهم پیداش کنید.

taty

کاربر
2010-09-19
20
131
39
اقا ماله ما سبز میشه ولی باز نمیشه؟
ریسورم 9696 hdmi ICLASS

سلام
فقط کانالهای کارتی در مسیر نایلست و عربست رو باز میکنه
اگر همه دستورات رو به درستی اجرا کرده باشید و سبز هم شده باشه صد در صد کانال رو باز میکنه
دستگاه رو باید روی twin بگذارید

behzadcj

کاربر
2009-12-27
10
14
سلام
فقط کانالهای کارتی در مسیر نایلست و عربست رو باز میکنه
اگر همه دستورات رو به درستی اجرا کرده باشید و سبز هم شده باشه صد در صد کانال رو باز میکنه
دستگاه رو باید روی twin بگذارید

همه دستورات رو به درستی اجرا کردم دستگاه رو روی twin گزاشتم اما باز نمیکنه رو 2 جهت هم امتحان کردم اولش قرمز بعدش سبز میشه اما باز نمیشه.
حالا چی کار کنم؟:051::051::051::051::051::051::051::051::051::051::051:

behzadcj

کاربر
2009-12-27
10
14
با اخرین سرور فعالی که جناب taty گذاشتن همه کانالها یاز شده.
اما وقتی کانالها رو عوض میکنم قطع میشه و فقط دستگاه رو از پشت روشن خاموش کنم تا دوباره وصل بشه.
اشکال کارم کجاست؟

taty

کاربر
2010-09-19
20
131
39
با اخرین سرور فعالی که جناب taty گذاشتن همه کانالها یاز شده.
اما وقتی کانالها رو عوض میکنم قطع میشه و فقط دستگاه رو از پشت روشن خاموش کنم تا دوباره وصل بشه.
اشکال کارم کجاست؟
روی کانال کمی مکث کنید باز میشه
یا یکبار کانال رو عوض کنید
من گاهی این مشکل رو دارم ارتباطی به خاموش و روشن کردن نداره
کمی تا کد رو نرم افزار دریافت کنه طول میکشه

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
وقتی ارتباط برقرار هست و چراغ هم سبز هست دیگه مشکل از برنامه یا ارتباط با کامپیوتر نیست. ممکنه رسیور زیاد سزگاری نداره. رسیور شما چیه؟
گاهی اوقات سرور هم اذیت میکنه و کند میشه. من برام پیش امد که سرور خیلی فریز داشت و با عوض کردنش خوب شد. حالا شما با سرور زیر امتحان کنید و همچنین تا فردا صبر کنید......

کد:
[COLOR=#008000][B]A: [ world-blogs.com ] sharingab0x.no-ip.biz HaTy1 Libya1 2200 [1,1,1,1][/B][/COLOR]

behzadcj

کاربر
2009-12-27
10
14
وقتی ارتباط برقرار هست و چراغ هم سبز هست دیگه مشکل از برنامه یا ارتباط با کامپیوتر نیست. ممکنه رسیور زیاد سزگاری نداره. رسیور شما چیه؟
گاهی اوقات سرور هم اذیت میکنه و کند میشه. من برام پیش امد که سرور خیلی فریز داشت و با عوض کردنش خوب شد. حالا شما با سرور زیر امتحان کنید و همچنین تا فردا صبر کنید......

کد:
[left][color=#008000][b]a: [ world-blogs.com ] sharingab0x.no-ip.biz haty1 libya1 2200 [1,1,1,1][/b][/color][/left]

اقا اینم باز نمیکنه دسگام iclass9696 hdmi روی گزینه twin گذاشتم البته یه گزینه دیگه هم داره twin tdi

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز باید بزنی twin protocol.
به نظر من برو تو بخش رسیور خودت از دوستان دیگر بپرس که در مورد رسیور بیشتر راهنماییت کنن. این همون سیستمی هست که از میکروباکس هم میگیره.
در مورد نرم افزار من توضیحات کامل رو دادم و دیگه مشکلی ندارید

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
یک سوال ساده کابل من یک متر بیشتر نیست و رسیور و میز کامیوتر از هم دور باید چکار کنم

saman.sh

کاربر
2010-07-10
15
84
39
با سلام خدمت دوستان عزیز
وبا تشکر از اساتید محترم
با دستگاه 9696 pvr hivion
جواب داد
واسه دستگاههای هایویون و آیکلاس باید گزینه TWIN فعال بشه

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
یک سوال ساده کابل من یک متر بیشتر نیست و رسیور و میز کامیوتر از هم دور باید چکار کنم

کاری نمی تونید انجام بدید و همچنین طول کابل محدودیت داره و نمیتونه بلند تر باشه

بالا