مشکل بوت عجیب در ایستار30000 معمولی

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
با سلام
دوستان گرامی برام یک آیستار 30000 معمولی (سری مگا و یک گیگ نمیباشد) آوردن که مشکل عجیبی داره این ریسیور نرم افزار خوب قبول میکنه بدون هیچ مشکل ولی وقتی میخواد بیاد بالا یک لحضه میاد بالا دوباره بوت میشه و هی این عمل انجام میشه من چندین نرم افزار هم آزمایش کردم مشکل حل نشده لطفا دوستانی که راهکار را بلد هستن در صورت امکان مارو راهنمایی بفرمایند.
در ضمن تغذیه هم عوض شده.
با سپاس.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام دوست عزیز

شما مشکل سخت افزاری دارین....
اول با یه پاور دیگه تست کن ببین همینجوریه؟
بعد آی سی فلش رو پروگرام کن
اگه جواب نداد برو سر وقت هیتر کشی روی سی پی یو و رم
البته قبلش یه ولتاژ گیری از برد بکن
خازنهای تغذیه رو هم چک کن
نتیجه یادت نره
موفق باشی

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
با سلام
دوستان گرامی برام یک آیستار 30000 معمولی (سری مگا و یک گیگ نمیباشد) آوردن که مشکل عجیبی داره این ریسیور نرم افزار خوب قبول میکنه بدون هیچ مشکل ولی وقتی میخواد بیاد بالا یک لحضه میاد بالا دوباره بوت میشه و هی این عمل انجام میشه من چندین نرم افزار هم آزمایش کردم مشکل حل نشده لطفا دوستانی که راهکار را بلد هستن در صورت امکان مارو راهنمایی بفرمایند.
در ضمن تغذیه هم عوض شده.
با سپاس.
سلام
این مشکل برای ای استارهای 20000-30000 سری قدیم بازدن لیست کانال که نرم افزارش با ورژن دستگاه نخونه پیش میاد کاری هم نمیشود کرد
هر چندتا نرم افزار بزنید قبول میکنه بوت میشه ودوباره ری استارت!
خود سایت پشتیبانشون هم جواب درست به کسی ندادن با فلش کردن هم رفع نمیشود تست شده
بهتره دستگاه رابرگردونی به صاحبش دوست عزیز

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام
این مشکل برای ای استارهای 20000-30000 سری قدیم بازدن لیست کانال که نرم افزارش با ورژن دستگاه نخونه پیش میاد کاری هم نمیشود کرد
هر چندتا نرم افزار بزنید قبول میکنه بوت میشه ودوباره ری استارت!
خود سایت پشتیبانشون هم جواب درست به کسی ندادن با فلش کردن هم رفع نمیشود تست شده
بهتره دستگاه رابرگردونی به صاحبش دوست عزیز

با سپاس از شما دوست گرامی رسیور خود به خود اینجوری شده اصلا لیست کانال استفاده نشده در ضمن اگه مشکل از لیست کانال باشه حتما باید با فلش حل میشد.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام دوست عزیز

شما مشکل سخت افزاری دارین....
اول با یه پاور دیگه تست کن ببین همینجوریه؟
بعد آی سی فلش رو پروگرام کن
اگه جواب نداد برو سر وقت هیتر کشی روی سی پی یو و رم
البته قبلش یه ولتاژ گیری از برد بکن
خازنهای تغذیه رو هم چک کن
نتیجه یادت نره
موفق باشی

با یک تغذیه هم چک کردم مشکل همون هست
از فلش هم نیست چون امروز زدم به برق بدون مشکل بالا اومد با منو هم کار کردم تنظیم کارخانه هم کردم بعد خاموش روشن کردم مشکل قبلی تکرار شد.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
با سپاس از دوستان عزیز فکر نمیکنم از فلش باشه چون وقتی این رسیور خنک میشه خوب کار میکنه من این رسیور را وقتی جلوی کولر میزارم و کاملا خنک میشه سریع به تلوزیون وصل میکنم بدون هیچ مشکلی بالا میاد وکار میکنه و کانالها را هم نشون میده بعداز 45 دقیقه کنترل رسیور از کار میفته ولی از پانل کار میکنه وقتی دوباره روشن خاموش میکنی دیگه بالا نمیاد و رو بوت میمونه ویک لحضه بالا میاد و دوباره بوت و من در هین این کار فن هم بهش نصب کردم میخواستم بدونم آیا مشکلش لحیم سردی هست یا قطعه ای سوخته و آیا اگر هیتر بگیرم به کجاش بگیرم تا حالا موردی داشتم که رسیور بعد گرم شدن کار میکرد که با هیتر گرفتن درست میشد ولی این برعکس هست.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
حرارت سی پی یو رو تست کن..ممکنه پردازنده بیش از حد گرم بشه و باعث این ایراد شود..با خنک شدن اون رسیور عادی کار کنه..

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
دوستان عزیز با دقت که به برد رسیور نگاه میکردم هنگام بوت شدن دوباره یک صدای تک مانند از برد شنیده میشه از اطراف تیونر فکر میکنم هست.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
یک بار مدار را هیت گرفته و با تینر فوری شست و شو دهید در ضمن خازنهای تغذیه مسیر فلاش و سی پی یو را تست کنید

mohammad226

کاربر
2010-05-31
21
35
37
روی بوت ماندن

دوست عزیز من هم چنین مشکلی داشتم دستگاه روی بوت می ماند وقتی میخواست بیاد بالا دوباره بوت میده مشکل ربطی به برنامه و لحیم سردی نداشت عیب روی برقی بودکه برای تیونر اول از تعذیه میامد بود یه عدد خازن اسمدی روی مدار بود که شرت بود با تعویض ان مشکل حل شده چون در حال حاضر دستگاه پیش من نیست شماره شاستی راندارم که بذارم انشالله به کارت بیاید ضمن همون صدایی که میگی میداد

آخرین ویرایش:
بالا