مشکل تعمیراتی در x99

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
دوستان من یک آی استار 99 اچ دی آک رو باز کردم دستگاه بالا نمیاد دیدم فقط چراغ آبی روشنه هر کار کردم نرم افزار نگرفت با لودر آی سی فلش رو هم پروگرام کردم تغذیه رو هم با یه دستگاه دیگه چک کردم سالم بود ولی دستگاه بازم همونجوریه

به نظر اساتید فکر میکنین مشکل از کجا باشه آیا ممکنه از سی پی یو باشه؟

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوستان من یک آی استار 99 اچ دی آک رو باز کردم دستگاه بالا نمیاد دیدم فقط چراغ آبی روشنه هر کار کردم نرم افزار نگرفت با لودر آی سی فلش رو هم پروگرام کردم تغذیه رو هم با یه دستگاه دیگه چک کردم سالم بود ولی دستگاه بازم همونجوریه به نظر اساتید فکر میکنین مشکل از کجا باشه آیا ممکنه از سی پی یو باشه؟
با سلام - دوست عزيز ولت سی پی يو و آی سی فلاش و رم را اندازه گيری کن و ببين ولتاژ دقيق باشد ولتاژ بعد از SMd 1.8 ولتی را نيز اندازه بگیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من یک آی استار 99 اچ دی آک رو باز کردم دستگاه بالا نمیاد دیدم فقط چراغ آبی روشنه هر کار کردم نرم افزار نگرفت با لودر آی سی فلش رو هم پروگرام کردم تغذیه رو هم با یه دستگاه دیگه چک کردم سالم بود ولی دستگاه بازم همونجوریه

به نظر اساتید فکر میکنین مشکل از کجا باشه آیا ممکنه از سی پی یو باشه؟
درود دوست گرامیراستش چند روز قبل یک آی استار2000 که بالا نمی آمد بدستم رسید آکبند روشن نمیشد بازش کردم که فلش را بردارم دیدم که دسته سیم های پانل روی برد اصلی درست جا نخورده و یکبار درست جا زدم روشن شد!

بالا