مشکل خاموش بودن پنل بجز چراغ آبی و سیگنال رسیور sr-8800hd

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام و درود خدمت همکارن عزیز :

رسیور sr-8800hd برای تعمیر دستم رسید بزنی به برق فقط led آبی رنگ میکروسویچ استندبای و led سبز شاخص سیگنال روشنن

بدون اینکه سیم lnb به رسیور وصل باشه اول طبق معمول فکر کردم اتصال lnb داشته و یکی از آیسی های

تیونر و یا خود سی پی یو معیوب شدن چک کردم و لتاژها اوکی بود حتی آیسی فلش هر دو پایه ش هم ولتاژ اون اوکی هست

بعد متوجه شدم یک مقاومت تغذیه آیسی رگلاتور جزغاله شده در تصویر به اوشاره کردم ممکنه دقیق مقدار اون و یا ممکنه مقاومت نباشه

چون لوکیشن معلوم نیست ممنون میشم دوستان اگر نمونه اونو داشته باشن و یا میتونن راهنمایی کنن ممنون.

در ضمن پایه سمت پیکان پایه ورودی ولتاژ 12 ولت هست .

1670939826680.jpg

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود

این فیوزه که سوخته احتمالا خازن اس ام دی کنارش شورت شده خازن رو تعویض و یک فیوز جایگزین کنید

درود بر شما :

همینطور هست اون خازن شورت کرده و این فیوز که در واقع فیوز مقاومتی هست سوخته بود من ابتدا 10 اهم مقاومت استفاده کردم

و دیدم ولتاژ کامل 3ولت شد که با برسی فهمیدم خازن ابتدا شورت شده و این اتفاق افتاده

البته حالا خوشوبختانه یک رسیور درست همین مدل دستم رسید و موفق شدم دقیق راه اندازی کنم مقاورت رو کردم 4 اهم رسیور اومد

بالا ولی حالا مشکل ارور sw داره که میدونم

من از ابتدا فایل فلش اونو عوض کردم که اورجینالشو کپی و سیو کردم در سیستم حل شد ممنون راهنمایی دقیقتون دوست عزیز.

1R.jpg2R.jpg

اینم تصاویر از قطعات مورد دار ابتدا برد رسیور خراب و برد جدید.

آخرین ویرایش:
بالا