سلام دوستان یه آیکلاس مدل 9898xs pvr hdmi برام اومده همه چیز سالم و فقط سیم برقی که به سوکت تغذیه میخوره اون سوکت از برد تغذیه کنده شده راهی داره اگر داره یا میشه یکسره کرد بفرمایید چی به چی وصل کنم.ممنون
مشاهده فایلپیوست 100776مشاهده فایلپیوست 100777سلام دوستان یه آیکلاس مدل 9898xs pvr hdmi برام اومده همه چیز سالم و فقط سیم برقی که به سوکت تغذیه میخوره اون سوکت از برد تغذیه کنده شده راهی داره اگر داره یا میشه یکسره کرد بفرمایید چی به چی وصل کنم.ممنون
دوست من پاور رو از رسیور خارج کن و روی میز قرار بده و بهتر است که یک قطره چسب 1-2-3 رو زیر پلاستیک سفیده همانی که سیم برق به اون وصل میشه بچکونید البته خوبه اول با اسپره خود چسب زیر نقطه مورد نظر کامل بشورید و بزار کامل خشک بشه بعد بمحض چکوندن با پیچگوشتی بهتر است از 2 پهلو استفاده کنید پیچگوشتی رو ما بین سیمها که از پلاستیک سفیده بیرون زدن قرار بدید و انقد فشار بدید تا قشنگ روی برد بشینه پلاستیک سفیده بعد با یک سیم میتونید از پایه ای که مدارش قطعه به پایه ی همان فیوز اگر اشتباه نکنم یا مقاونت استاتیکی ابیه که بشکل عدسی هم هست... تو تصویر قشنگ دیده نمیشه مدار بکجا منتهی شده خلاصه مسیر مدار وصل کنید.