مشکل درخواست راهنمایی از مدیران

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MTVN HD

کاربر
2009-04-27
2
5
41
دوستان سلام
من یک دستگاه xcruiser parsian box dsr250 دارم که متاسفانه به نظرم از طریق فلش دیسک نرم افزار اشتباهی به اون دادم و حالا رسیور روی BOOT مونده و بالا نمیاد . دوستان اگه لطف کنید مشکل منو حل کنید ممنون میشم .

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
دوستان سلام
من یک دستگاه xcruiser parsian box dsr250 دارم که متاسفانه به نظرم از طریق فلش دیسک نرم افزار اشتباهی به اون دادم و حالا رسیور روی boot مونده و بالا نمیاد . دوستان اگه لطف کنید مشکل منو حل کنید ممنون میشم .

دوست من ابتدا از طریق کامپیوتر پروگرم کن

نشد توسط تعمیر کار مجرب فلش شود

MTVN HD

کاربر
2009-04-27
2
5
41
دست خودتان را روی دکمه پاور دستگاه نگاه داشته و سپس دستگاه را از سویچ پشت روشن کنید . سپس توسط برنامه آپگرید سریال دستگاه را آپگرید کنید .

منونم از پاسختون
منتهی من از این موضوع با خبر بودم و دقیقا همین کارو هم کردم و روی پنل مینویسه don-1 که اماده دریافت برنامه میشه اما برنامه رو قبول نمیکنه و ارور کام پورت میده ضمنا برنامه معرفی شده برای این رسیور پسوندش BIN نیست در صورتی که لودر این دستگاه فایل BIN رو ساپورت میکنه.
ضمنا استاد گرامی من گفتم که از قضیه نگه داشتن کلید پاور با خبر بودم چون تجربه این کار رو در رسیورهای استارست داشتم در مدلهای X90-X95-X99-X230 و .... همین کار رو در صورت قبول نکردن فایل انجام میشه.
به هر حال من مجبور شدم IC Flashعوض کنم.
این امر برای رسیور خیلی بده که درصورت دادن برنامه اشتباه از طریق کولدیسک اینجوری بشه و دیگه درست نشه و مجبور بشیم فلش عوض کنیم. در صورتی که مدلهای usbخور استارست اینطوری نیستند و راحت از سریال پورت قابل پروگرام هستند البته با همون روشی که فرمودید.
به هر حال ممنونم که پاسخ دادید .

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
سلام.خسته نباشید. از دوستان و مدیران محترم 1سوال داشتم. میخواستم بدونم کسی میدونه باتری فایندر دیجیتال ایکس کروز رو از کجا باید تهیه کرد؟ به من ادرس میدان جمهوری تهران رو دادن. میشه راهنمایی کنید؟

2009-07-02
3
8
باسلام به دوستان من یک ریسیور xcruiser 725 دلرم و تاریخ مودم تا انتهای سال 2009 بود ولی چند روز است که تاریخ آن 0 شده است و ارتباط به adsl پیدا نمی کند و ارور می دهد لطفا راهنمایی بفرمائید

2009-07-02
3
8
باسلام به دوستان من یک ریسیور xcruiser 725 دلرم و تاریخ مودم تا انتهای سال 2009 بود ولی چند روز است که تاریخ آن 0 شده است و ارتباط به adsl پیدا نمی کند و ارور می دهد لطفا راهنمایی بفرمائید

ngn_tl

کاربر
2009-10-28
13
9
32
باسلام خدمت دوستان من در به در یک ایسی سی پیوایکس کروزر250 هستم هرکس بتونه به من کمک کنه که از کجا تهیه کنم یک تشکر جانانه بهش میکنم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
فروشگاه انجمن

باسلام خدمت دوستان من در به در یک ایسی سی پیوایکس کروزر250 هستم هرکس بتونه به من کمک کنه که از کجا تهیه کنم یک تشکر جانانه بهش میکنم
سلام
اگر در تهران هستين
جمهوري ساختمان امجد يا آلمينيوم فكر كنم احتمالن پيدا نميشه
يا در فروشگاه سايت فروشگاه انجمن پيام دهيد
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=529

sayanfar

کاربر
2010-05-31
3
2
سلام من یک رسیور xcruiserxdsr1000 خریده که پس از مدت کوتاهی مرتبا" RESET میشود لطفا چگونگی رفع اشکال را بمن بگویید و همچنین آدرس دانلود نرم افزار این مدل را ؟ ممنون

vahidmioooo

کاربر
2009-08-29
6
2
38
ba salam khedmateh dooste aziz.
ba tavajoeh be inke IKS tamum shodeh mikhastam nahvehye kharidaneh cccam ro beporsam azatun. to site sembox neveshteh bud onae ke IKS dashtan bayad kamtar bedan dorosteh

تذکر : لطفا با حروف فارسي تايپ کنيد !!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeedlion

کاربر
2010-11-13
5
4
با سلام به شمادوستان عزیز
میخواستم بدونم راهی برای ازبین بردن غیرفعال کردن ویا تغییررمز مادر وجود دارد.مدل رسیورxcruiserxdsr250pvr

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا