مشکل در حرکت نکردن موتور دیش گردان به یک سمت

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

احتمالا یا یکی از میکرو سویچهای زیر چرخ دنده بزرگ ایراد پیدا کرده یا مشکل از آی سی ایپرام

بهتره اول ای سی ایپرام رو پروگرام کنید یا خام کنید و دوباره نصب کنید به احتمال زیاد مشکل رفع میشه

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود

دوتا مشکل داره.اول اینکه از رسیور فرمان نمیگیره.که معمولا یا دیود زینر که باید ولتاژش ۲.۲ باشه یا سلف کنار خازن ۲۵ ولت و در آخر آیسی حافظه که باید ریست شه با پروگرامر.
بعد از اون مشکل نچرخیدن موتور تا یه درجه خاص
اگه فرمان بگیره.اول باید با کنترل بیارینش روی رفتن به مرجع یا همون گزینه go to refrence ...بعد با دو دکمه ریست کنن.البته قبل از تمام این کارا چون امکان داره دستکاری شده باشه.برید از توی تنظیمات روی تعیین حد شرقی یا غربی غیر فعال کنن کلا اینا تمام مشکلاتی بود که میتونه داشته باشه و خارج از اینا نیست.

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
غزیز به احتمال قوی رله 12 ولت 6 پین مسیر مورد نظرسوخته تعویض کن درست میشه
البته یک بار هم از زیر موتور با نگهداشتن هم زمان دو دگمه موتور به مدت 10 ثانیه موتور رو ریست کن و از پایین هم با ریسور گزینه GO REFRENC نقطه صفر موتور رو بزن
IRSAT:a19::eek:ky::busted_red:

آخرین ویرایش:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
eeee.jpg

سلام وخسته نباشید

دوسنان و اسانید گرامی لظف کتید شماره ایسی 14پایه dip که در برد پوزیشن موتورجک قدیمی پیستونی را به بنده بفرمایید تا بنده تهیه

کنم ممنون میشم روی ایسی اصلا هیچ شماره ایی هک نشده

اساتید فایل rar تصویر با کفیت را هم ضمیمه کردم موقع اپلود تصوبر کفیت خوبی نداشت

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
دو ستان اگه کسی اطلاعاتی در مورد این ایسی داره لطف کنه به بنده بفرمایید باید به مشتری تحویل بدم ممنونت میشم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
مشاهده فایل‌پیوست 108200

سلام وخسته نباشید

دوسنان و اسانید گرامی لظف کتید شماره ایسی 14پایه dip که در برد پوزیشن موتورجک قدیمی پیستونی را به بنده بفرمایید تا بنده تهیه

کنم ممنون میشم روی ایسی اصلا هیچ شماره ایی هک نشده

اساتید فایل rar تصویر با کفیت را هم ضمیمه کردم موقع اپلود تصوبر کفیت خوبی نداشت

درود :
شماره بورد قسمت لحیم کاری رو بفرمایید .

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
اقا خدا خیرتون بده سریع اطلاع رساتی کنید مشتری دستگاه رو میخواد من سریعا اقدام کنم به سفازش و خرید ایسی تحویل بدم ...

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
اقا خدا خیرتون بده سریع اطلاع رساتی کنید مشتری دستگاه رو میخواد من سریعا اقدام کنم به سفازش و خرید ایسی تحویل بدم ...

درود بر شما :

مدل و سریال بورد روی قسمت سبز رنگ بورد نوشته میشه از اون عکس بنداز با کیفیت اگر هم نمیشه وینرار آپلود کن تا عضورتون عنوان شود.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544

درودی دیگر :

متاسفانه بورد برند نبوده و همینطور ممکن نیست استعلام و دریافت دیتاشیت و یا شماره آیسی !

یک سوأل آیا مطمئن هستید آیسی خراب شده باشه
چرا که خرابی این آیسیهایی که درواقع نو نیم هستن خراب نمیشن و یا خیلی کم خراب میشن ممکنه رله ها به علت درگیری زیاد مورد پیدا کنن؟

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
خدمت عزبزت کلا سیستم روشن نمبشه و تو اف کامل جالب اینجاست که تمام ولتاز ها رو ذارم و مظمنم که ابسی

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
خدمت عزبزت کلا سیستم روشن نمبشه و تو اف کامل جالب اینجاست که تمام ولتاز ها رو ذارم و مظمنم که ابسی

درود برشما :

پس تا روزکاری فردا صبر کنیم شاید بچه ها راه کاری داشته اند .

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام..
برادر این ایسی بد مصب شماره ایی نداره ما از جایی خرید کنیم یا حداقل مشابه ایی چیزی بابا کلافمون کرده ...خداشاهده...اع

بالا