مشکل در وصل شدن به اینترنت

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
سلام
من هر وقت کامپیوتر رو خاموش و روشن میکنم به اینترنت وصل نمی شم و باید با برنامه reg clean ریجستری رو دیفرگ کنم تا وصل بشم . عکس خطاها رو براتون میذارم کسی میتونه بگه مشکل از کجاست . ویندوز 7
اینترنت من adsl

پیوست‌ها

• 104.6 کیلوبایت بازدیدها: 104

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
فکر میکنم ویندوز مشکل داره
شما اگر مودم روتر داری میتوانی به صورت اتومات در بیاوری
به گونه ای که در صورت روشن شدن مودم اتومات کانکت شود
اگر با روشش اشنا نیستی توضیح دهم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
مودم من alfex هستش
درود
دوست گرامی شما اگر برای وصل شدن به اینترنت در رایانه تان کانکشن دارید باید مشخصات اکانت اینترنت یعنی یوزر و پسورد خودتان را داخل خود مودم ست کنید تا مودم حالت روتر داشته باشه وتا به خط وبرق متصل بشود اینترنت داشته باشید ودیگه هیچ وابستگی به ویندوز نخواهید داشت.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام

دوستان این نکته را اضافه کنم همین نرم افزار هایی که رجیستری را مثلا تعمیر یا کلین میکنند فایلهای سیستمی شما را حذف یا تغییر میدهند. پیشنهاد میکنم هیچوقت از این نرم افزارها با عنوان کلین رجیستری و افزایش سرعت ویندوز و.... استفاده نکنید . الان ویندوز شما معیوب شده است

Mashkar

کاربر
2011-03-10
65
185
اسا تید گرامی...
بنده لپ تاپ dellمدل 5010دارم که ویندوز7نصب کردم قسمت لن بیسیم که به مودم وصل است غیرفعال میباشدهمه تنظیمات چک کردم درست تنظیم میباشدولی هرکاری میکنم لن بیسیم وصل نمیشود...درصورتی روی ویندوز7قبلی دستگاه وصل میشوم کارمیکند...روویندوز7جدیدغیرفعال است...لطفا راهنمایی کنید.؟....با تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
اسا تید گرامی...
بنده لپ تاپ dellمدل 5010دارم که ویندوز7نصب کردم قسمت لن بیسیم که به مودم وصل است غیرفعال میباشدهمه تنظیمات چک کردم درست تنظیم میباشدولی هرکاری میکنم لن بیسیم وصل نمیشود...درصورتی روی ویندوز7قبلی دستگاه وصل میشوم کارمیکند...روویندوز7جدیدغیرفعال است...لطفا راهنمایی کنید.؟....با تشکر

سری DELL با کانفیگ های مختلف در بازار هست نمیدونم چه نوع Wireless در سیستم شما بکار رفته است . باید راه انداز آنرا نصب کنید

یک شماره سریال به اسم Service Tag زیر لپ تاپ هست وارد سایت DELL در لینک زیر شده شماره سریال لپ تاپ خود را در قسمت مربوطه وارد کنید صفحه Driver مخصوص قطعات بکار رفته در آن لپ تاپ باز میشود از قسمت Network را اندازهای Wireless را بسته به نوع ویندوزی که استفاده میکنید و اینکه 32 یا 64 بیتی هست دانلود و نصب کنید تا فعال شود

http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&l=en&s=dhs

کافیست سریال را در قسمت Enter a Tag وارد کنید :

tag.png

Mashkar

کاربر
2011-03-10
65
185
باتشکرازراهنمایی شما درمورد لن لپ تاپ ..مشکل لن حل شد...
یک سوال دیگه ازاستادان گرامی .....بعد از نصب کردن ویندوز7قسمت تنظیمات نورنمایشگر هم غیر فعال میبا شدوکارنمیکند...لطفا برای رفع مشکل نورتنظیمات نمایشکرلپ تاپ دل5010راهنمایی کنید......باسپاس

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باتشکرازراهنمایی شما درمورد لن لپ تاپ ..مشکل لن حل شد...
یک سوال دیگه ازاستادان گرامی .....بعد از نصب کردن ویندوز7قسمت تنظیمات نورنمایشگر هم غیر فعال میبا شدوکارنمیکند...لطفا برای رفع مشکل نورتنظیمات نمایشکرلپ تاپ دل5010راهنمایی کنید......باسپاس

درایوری که با نام QuickSet هست نصب کنید تا فعال شود . ممکن است روی سی دی راه انداز خود لپ تاپ باشد . اگر ندارید از سایت DELL در لینک بالا با وارد کردن سریال , در قسمت Applications درایور با نام QuickSet دانلود و نصب کنید

Mashkar

کاربر
2011-03-10
65
185
درایوری که با نام QuickSet هست نصب کنید تا فعال شود . ممکن است روی سی دی راه انداز خود لپ تاپ باشد . اگر ندارید از سایت DELL در لینک بالا با وارد کردن سریال , در قسمت Applications درایور با نام QuickSet دانلود و نصب کنید

quicksetدانلود کردم ونصب شد...دکمه نور فعال شددرجه کم زیاد را نشان میدهدولی رنگ مانیتور تیره ترشد....فقط همان درجه دکمه ها فعال میباشد..دیگه رنگ دستگاه کم زیاد نمیشود؟؟مشکل از کجا میباشد.....با تشگر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
quicksetدانلود کردم ونصب شد...دکمه نور فعال شددرجه کم زیاد را نشان میدهدولی رنگ مانیتور تیره ترشد....فقط همان درجه دکمه ها فعال میباشد..دیگه رنگ دستگاه کم زیاد نمیشود؟؟مشکل از کجا میباشد.....با تشگر[/COLOR][/SIZE]

لپ تاپ ها گزینه خاصی برای تغییر رنگ مانیتور ندارند همان کم و زیاد کردن شدت نور LCD هست که با Quickset که نصب کردید قابل تنظیم است . البته از طریق کنترل پنل ویندوز گزینه هایی وجود دارد برای شدت گاما و RGB . ولی تغییرات در انها اصلا پیشنهاد نمیشود همان حالت پیشفرض را استفاده کنید

Mashkar

کاربر
2011-03-10
65
185
لپ تاپ ها گزینه خاصی برای تغییر رنگ مانیتور ندارند همان کم و زیاد کردن شدت نور LCD هست که با Quickset که نصب کردید قابل تنظیم است . البته از طریق کنترل پنل ویندوز گزینه هایی وجود دارد برای شدت گاما و RGB . ولی تغییرات در انها اصلا پیشنهاد نمیشود همان حالت پیشفرض را استفاده کنید
هرکاری میکنم فقط همان نمودار کم زیادکردن را نشان میدهد....ولی نوردستگاه تغییرنمیکند ....یعنی مثل سابق ثابت است...نه زیاد میشود ونه کم../
درصورتی که وقتی دگمه نور فشار میدهم نورباید قابل تنظیم باشد(تیره روشن شود)....من نمیدانم چه کارکنم؟؟

بالا