مشکل رفع بوت رسیورهای ای استار . x50000/x4000 mega/ x2200

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
نرم افزار یا فایل رو تغیر نام بدین به ( rom) و به صورت روت تو usbکپی کنید . حالا با کلید پاور پشت رسیور رسیورتون رو خاموش کنید یو اس پی رو به رسیور وصل کنید و کلید پاور رسیور رو نگه دارن و از پشت با کلید روشن کنید و منتظر بمانید تا نرم افزار اجرا شده و رسیورتون بالا بیاد.

آخرین ویرایش:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
تصاویری از مراحل انتقال

c3422_20121208027.jpg

h4191_20121208028.jpg

y7538_20121208029.jpg

h437_20121208030.jpg

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
دوست عزیز تصویری قابل روئت نیست.در ضمن این روش روی 50000 جواب نداد.
با سلام دوست عزیز این روش روی 50000 هم جواب می دهد به شرطی که فایل مربوطه را تغیر نام داده وبه rom تبدیل کرده بعد فلاش را روی کامپیوتر با fat 32 فرمت کرده فایل مربوطه را داخل فلاش ریخته رسیور را به تلویزیون وصل کرده فلاش را به رسیور زده بعد به برق می زنیم از صفحه تلویزیون مراحل کار را دنبال می کنیم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام روز بخیر
Ic فلش Q64-104Hip روی رسیور istar x4000 قابل تعویض هست؟

درود

معمولا کمتر پیش میاد ای سی فلش خراب بشه ولی اگه خرابه و قابل پروگرام نیست میتونید ای سی نو تهیه کنید پروگرام و جایگزین کنید

pejman1300

کاربر
2019-11-25
4
4
درود و خسته نباشید . رسیور istar a700 روی لوگو میمونه و بعد از 1 مین ریست میشه و این چرخه ادامه داره . ایسی تنظیم ولتاژ lnb سوخته بود که تعویض شد . بعدش که روشن کردم رو لوگو مونده . فایل بایوس هم فلش کردم .بازم حل نشد .نرم افزارم از طریق usb میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته . تمامی ولتاژها اکی هستن . از اساتید کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ سپاسگذارم .
سوال بعدیم اینه که توی همین حالت ولتاژی که برای LNB از ایسی مربوطه میاد حدود 3 ولت هست . این عادیه؟ ینی تا سیستم بوت نشه اون ولتاژ سوئیچ نمیشه . درست یا غلط کسی هست توضیح بده؟ سپاس از وقتی که میگزارین
سوال دیگه اینکه : به هر دلیل اگه مجبور بشیم آیسی فلش رو تعویض کنیم باید همون شماره باشه ؟ یا اگر دیتا شیت و حجم یکی باشه ولی با پارت نامبر های مختلف شدنیه یا خیر .

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود و خسته نباشید . رسیور istar a700 روی لوگو میمونه و بعد از 1 مین ریست میشه و این چرخه ادامه داره . ایسی تنظیم ولتاژ lnb سوخته بود که تعویض شد . بعدش که روشن کردم رو لوگو مونده . فایل بایوس هم فلش کردم .بازم حل نشد .نرم افزارم از طریق usb میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته . تمامی ولتاژها اکی هستن . از اساتید کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ سپاسگذارم .
سوال بعدیم اینه که توی همین حالت ولتاژی که برای LNB از ایسی مربوطه میاد حدود 3 ولت هست . این عادیه؟ ینی تا سیستم بوت نشه اون ولتاژ سوئیچ نمیشه . درست یا غلط کسی هست توضیح بده؟ سپاس از وقتی که میگزارین
سوال دیگه اینکه : به هر دلیل اگه مجبور بشیم آیسی فلش رو تعویض کنیم باید همون شماره باشه ؟ یا اگر دیتا شیت و حجم یکی باشه ولی با پارت نامبر های مختلف شدنیه یا خیر .

درود :

بطور کل توضیح میدم که امیدوارم در حین توضیحات به سوالات شما پاسخ داده باشم ..

1- از ولتازهای خروجی پاور از فیکس بودنشون اطمینان حاصل کرد.
2- علت خرابی رسیور رو حتماً از مشتری جویا باشید که دقیق براتون توضح بدند چرا که میتونه کار رو برای شما میانبر کند مثلاً اگر صاعقه رعد و برق به رسیور خورده دیگه خودتون رو اذیت نکیند قابل درست شدن نیست....
3- در بعضی از رسیورها اگر فلش خالی کرده باشن خروجی وفتاژ LNB مقتل میشه اما در اکثر رسیورها روی یکی از قطبیتها خروجی دقیق ولتاژ LNB دارند .
4- برای اقدام به فلش کردن رسیور از طریق USB حتماً کول دیسک باید فرمت شده باشه و خروجی فرمت اون هم FAT32 باید باشه بعد فایل فلش مرتبط رو حتماً
به ROM.BIN ویکی را به ROMNEW.BIN تغییر نام بدید و فایل رو بریزید رو فلش و به یکی از پورتهای ریسیور وصل کنید و دکمه power یا همون برق پشت دستگاه رو خاموش کنید . بعد دکمه standby یا خاموش و روشن جلوی پنل رو با انگشت فشار بدید و رها نکنید . حالا دکمه power پشت دستگاه رو روشن کنیدو وقتی اعداد روی پنل جلوی دستگاه شروع به شمارش معکوس کردند انگشتتون رو از روی دکمه standby جلوی پنل بردارید تا نرم افزار
بصورت کامل منتقل بشه و دستگاه بالابیاد
5- و در جواب سوال آخر شما اینه که تراشه در بعضی رسیورها مشاهده کردیم بعلت سکیوریتی لایسنس نامبرها شرکت مربوطه فقط و فقط تراشه های مرتبط با هان دیتاشیت باید باشه که با اوردن تراشه از رسیورهای اوراقی همان مدل برند میبینیم مشکل کاملاً برطرف میشه موفق باشید

آخرین ویرایش:

pejman1300

کاربر
2019-11-25
4
4
درود و سپاس بابت جوابتون . در تکمیل موضوع باید عرض کنم خدمت شما . که مشتری میگه خود به خود اینجوری شده . حالا در اثر نوسان یا هرچیزی . مشتری کلا اطلاع از نحوه خرابی نداره . اگر دقیق میدونست خیلی بهتر میشد طبق گفته شما . طبق اموزش شما برای تغیر نام نرم افزار انجام دادم ولی فرمتشو که ap. بود تغییر ندادم که اینم تست میکنم ببینم چی میشه . در مورد نحوه چگونگی آپدیت فریمور با usb مشکلی که هست اینه که این نوع مدل ینی a700 دارای پاور ساپلای 12 ولتی خارجی هست به دلیل کوچک بودن دستگاه . و تمامی ولتاژهای مورد نیار در داخل برد ساخته میشن و نکته دیگه اینه که این مدل ها اصلا کلید پاور و کلید استندبای و حتی پنل هم ندارن و ir و led وضعیت روشن بودن ویا استندبای با یک قطعه جدا و با کابل به مین بورد وصل میشن . بنابراین این روش انتقال usb با کلید پاور روی این مدل کاربرد نداره . توی نت و همین انجمن خیلی گشتم در مورد چگونگی آپدیت از طریق usb چیزی پیدا نکردم . حتی کسایی پیشنهاد داده بودن که با کلید خاصی روی ریموت این کار انجام بشه تست کردم جواب نداد . برای تکمیل باید بگم که cpu برد موقع روشن بودن بصورت عادی گرم میشه و انگار داره درست کار میکنه . و حتی با اسیلوسکوپ درموقع استارت دستگا پین های ای سی فلش هم چک کردم . موقع استار یه دیتایی رو میخونه و همینجور روی پین دیتای usb هم چک کردم موقع اتصال یه ارسال و دریافتی از usb انجام میشه ولی اتفاقی نمیوفته . ولتاژ رم روی مین برد هم 1.8 هست که طبق دیتاشیت درست هست . 5 ولت و 3.6 هم روی قسمت های دیگه هست . شماره فلش خودشو بگیرم بایوس فلش بزنم ببینم چی میشه . سپاس فراوان بابت وقتی که گذاشتینIMG_۲۰۱۶۰۱۰۴_۱۷۵۹۵۲ (1).jpgIMG_۲۰۱۶۰۱۰۴_۱۸۰۶۵۳.jpg

بالا