مشکل ساعت 4622xii

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

xbehnamx

کاربر
2010-04-12
8
31
40
سلام
نمیدونستم کجا باید این مشکل رو مطرح کنم اینجا تاپیک زدم
من با ساعت رسیور مشکل دارم هم در حالت اتوماتیک و هم در حالت دستی
وقتی کانالها عوض میشه ساعت رسیور هم تغییر میکنه
اینجوری من مشکل پیدا کردم نمیتونم تایم بدم که برنامه رکورد کنه
ورژن نرم افزارش 178 هستش ولی خیلی وقته این مشکلو دارم حدود 2 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
بله این مشکل مدت زیادی است که روی این مدلها تنظیمات ساعت را چه در هنگام خاموش و روشن بودن آبدیت زمان آن بهم می زند . بر اساس تجربه شخصی من تنها راه ممکن این است که در حالت خاموش بودن تایم در بخش تنظیمات ، رسیور را از پشت خاموش کرده و سپس کابل آنتن را جدا کنید و سپس بدون اتصال کابل آنتن رسیور را روشن کرده و پس از تنظیم کردن روز و ساعت در حالت آف تایم ، رسیور را در حالت استند بای قرار داده ( بدون خاموش کردن کلید پشت رسیور ) و کابل آنتن را با حتیاط به پشت رسیور وصل کنید . در این حالت دیگر تنظیمات زمانی با تغییر کانال بهم نمی خورد . البته هر زمانی که رسیور با متصل بودن کابل آنتن از پشت خاموش و روشن شود ( مثلا به هنگام قطع و وصل برق ساختمان ) باید این روش را مجددا تکرار کنید .

xbehnamx

کاربر
2010-04-12
8
31
40
اصلا خاموش نمیشه
مشکل من اینه که هر کانال یا بهتره بگم هر فرکانس ساعت خودشو به رسیور میده
و این زمانی دردسر ساز میشه که بخوام از به صورت پشت سر هم یا با فاصله طولانی از کانالها رکورد بگیرم
مثلا الان که ساعت 11:55 به وقت تهران هست روی mbc action ساعت 09:25 زده روی pmc family ساعت 11:50 زده روی manoto ساعت همین 11:55 زده
حالا اگه بخوام به ترتیب از این کانالها برنامه رکورد کنم قاطی میکنه چون ساعتها مختلف هستند

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
اصلا خاموش نمیشه
مشکل من اینه که هر کانال یا بهتره بگم هر فرکانس ساعت خودشو به رسیور میده
و این زمانی دردسر ساز میشه که بخوام از به صورت پشت سر هم یا با فاصله طولانی از کانالها رکورد بگیرم
مثلا الان که ساعت 11:55 به وقت تهران هست روی mbc action ساعت 09:25 زده روی pmc family ساعت 11:50 زده روی manoto ساعت همین 11:55 زده
حالا اگه بخوام به ترتیب از این کانالها برنامه رکورد کنم قاطی میکنه چون ساعتها مختلف هستند

روش بالا صد در صد جواب می ده فقط طبق دستوراالعمل کفته شده عمل شود .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل خواهشن در تاپیک پرسش پاسخ اعلام کنید ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا