مشکل سيگنال در رسيور آي استار مدل iStar X20000 USB CA HDMI Full HD

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

يک رسيور iStar X20000 USB CA HDMI Full HD از اين نمونه هاي قديمي که آي سي فلش 48 پين داره در تعميرگاه دارم که وقتي روي کانال هاي اچ دي ميرم سيگنالش کلا قطع ميشه ، يعني هم کانال هاي اس دي و هم کانال هاي اچ دي ؟ بايد از کليد پشت خاموش و روشن کنم تا سيگنالش بياد .

کارهايي که انجام دادم :

تعويض ديودها و خازن هاي تغذيه

شستشو و هيتر گرفتن مين برد اصلي

گذاشتن فن روي پردازنده

آپديت دستگاه با آخرين نسخه نرم افزار

اما مشکل همچنان پابرجاست ؟

دوستان اطلاعي از موزد اعلام شده دارند ؟

ممنون

aliavr

Banned
2010-02-13
173
673
سلام

يک رسيور iStar X20000 USB CA HDMI Full HD از اين نمونه هاي قديمي که آي سي فلش 48 پين داره در تعميرگاه دارم که وقتي روي کانال هاي اچ دي ميرم سيگنالش کلا قطع ميشه ، يعني هم کانال هاي اس دي و هم کانال هاي اچ دي ؟ بايد از کليد پشت خاموش و روشن کنم تا سيگنالش بياد .

کارهايي که انجام دادم :

گذاشتن فن روي پردازنده

ممنون

سلام
استاد بزرگوار با اجازه شما من در حدی نیستم شما را راهنمایی کنم جسارت بنده را ببخشید
استاد این عیب مشخصه که نشت خازن داره شما خازنهای 1000 میکرو و 47 میکرو را تعویض کنید اگر هم ممکنه Lm317 را نیز تعویض کنید.

2007-06-19
1,872
19,340
سلام
استاد بزرگوار با اجازه شما من در حدی نیستم شما را راهنمایی کنم جسارت بنده را ببخشید
استاد این عیب مشخصه که نشت خازن داره شما خازنهای 1000 میکرو و 47 میکرو را تعویض کنید اگر هم ممکنه Lm317 را نیز تعویض کنید.

سلام

ممنون دوست عزيز اگر مطلبو ميخونديد نوشته بودم :

يعني تمام ديودها و خازنهاي الکتروليتي روي برد تغذيه تعويض شده ....

آي سي 317 رو تعويض نکردم چون بعيد ميدونم اشکال از اين قطعه باشه ، وقتي روي کانال هاي اس دي بدون مشکل کار ميکنه نبايد اشکال از اين قطعه باشه ........ نظر شخصي من بيشتر روي تيونر و پردازنده دستگاه هست ، ميخواستم ببينم دوستان ديگه با اين مورد برخورد داشتند يا نه و نظرشون چيه ؟

aliavr

Banned
2010-02-13
173
673
سلام

ممنون دوست عزيز اگر مطلبو ميخونديد نوشته بودم :

يعني تمام ديودها و خازنهاي الکتروليتي روي برد تغذيه تعويض شده ....

آي سي 317 رو تعويض نکردم چون بعيد ميدونم اشکال از اين قطعه باشه ، وقتي روي کانال هاي اس دي بدون مشکل کار ميکنه نبايد اشکال از اين قطعه باشه ........ نظر شخصي من بيشتر روي تيونر و پردازنده دستگاه هست ، ميخواستم ببينم دوستان ديگه با اين مورد برخورد داشتند يا نه و نظرشون چيه ؟

استاد عزیز شما سوکت اچ دی را هم چک کنید ببینید مشکلی نداره؟

2007-06-19
1,872
19,340
استاد عزیز شما سوکت اچ دی را هم چک کنید ببینید مشکلی نداره؟

سلام

سوکت اچ دي مشکلي نداره ........

اين دستگاه رو چند روز پيش آوردند چند روز پيش موقع رفتن روي کانال هاي اچ دي تا حدود سي ثانيه تصوير داشت بعد شروع مي کرد به قطع و وصل شدن و بعد سيگنال کامل ميرفت اما در حال حاضر به محض رفتن روي فرکانس هاي اچ دي سيگنال به صورت کامل قطع ميشه ، اما گاهي اوقات شايد يک چند ثانيه اي تصوير بده ..........

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

سوکت اچ دي مشکلي نداره ........

اين دستگاه رو چند روز پيش آوردند چند روز پيش موقع رفتن روي کانال هاي اچ دي تا حدود سي ثانيه تصوير داشت بعد شروع مي کرد به قطع و وصل شدن و بعد سيگنال کامل ميرفت اما در حال حاضر به محض رفتن روي فرکانس هاي اچ دي سيگنال به صورت کامل قطع ميشه ، اما گاهي اوقات شايد يک چند ثانيه اي تصوير بده ..........
درود
این ایراد بنظرم از تیونر باشه وببینید تیونر دست نخورده چون بعضی ها تیونر دستگاه اچ دی را باز میکنند بجاش شارپ0502 می زارن اصلیش فعلا توی بازار نیست

2007-06-19
1,872
19,340
درود
این ایراد بنظرم از تیونر باشه وببینید تیونر دست نخورده چون بعضی ها تیونر دستگاه اچ دی را باز میکنند بجاش شارپ0502 می زارن اصلیش فعلا توی بازار نیست

سلام

دستگاه که دست نخورده بود و تيونر هم مال خودش هست .......

اگر تيونر شارپ 502 روي اين مدل ها قرار دهيم همين مشکل پيش مياد ؟

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام

کارهايي که انجام دادم :

گذاشتن فن روي پردازنده

ممنون

سلام

من چند مورد داشتم

در فاصله 4 یا 5 سانتی زیر تیونر یه رگولاتور 5 پایه خیلی ریز داره
که 2 ولتاژ 1.2 و 1.8 ولت رو برای قسمت تیونر تامین میکنه.

شما ولتاژ 1.2 ولت رو از روی این رگولاتور قطع کنید و یه رگولاتور 1117 1.2 ولت داخل مدار جاسازی کنید.

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

من چند مورد داشتم

در فاصله 4 یا 5 سانتی زیر تیونر یه رگولاتور 5 پایه خیلی ریز داره
که 2 ولتاژ 1.2 و 1.8 ولت رو برای قسمت تیونر تامین میکنه.

شما ولتاژ 1.2 ولت رو از روی این رگولاتور قطع کنید و یه رگولاتور 1117 1.2 ولت داخل مدار جاسازی کنید.

سلام

با تشکر از شما دوست عزيز ، با انجام اينکار مشکل حل شد .

البته ولتاژ 1.2 ولت خروجي آي سي بدون مشکل بود و همان 1.2 ولت فيکس بود ، فقط اون ولتاژ 1.8 که از خود آي سي هم تامين نميشد و از يک ديود تامين ميشد با قطع کردن ولتاژ 1.2 ولت آي سي به حدود 2.7 ولت رسيد ، البته چون آي سي 1.2 ولتي نداشتم از يک آي سي 1.5 ولتي با يک ديود استفاده کردم که ولتاژي حدود يک ولت به آي سي avl2108 اعمال مي کرد ، البته ولتاژ تغذيه اين آي سي طبق ديتاشيت همان 1.2 ولت هست اما با همين 1 ولت بدون مشکل کار مي کند .

يا حق

پیوست‌ها

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام

البته ولتاژ 1.2 ولت خروجي آي سي بدون مشکل بود و همان 1.2 ولت فيکس بود ، فقط اون ولتاژ 1.8 که از خود آي سي هم تامين نميشد و از يک ديود تامين ميشد با قطع کردن ولتاژ 1.2 ولت آي سي به حدود 2.7 ولت رسيد ، البته چون آي سي 1.2 ولتي نداشتم از يک آي سي 1.5 ولتي با يک ديود استفاده کردم که ولتاژي حدود يک ولت به آي سي avl2108 اعمال مي کرد ، البته ولتاژ تغذيه اين آي سي طبق ديتاشيت همان 1.2 ولت هست اما با همين 1 ولت بدون مشکل کار مي کند .

يا حق
سلام
خواهش میکنم خوشحالم که مشکل رفع شد.

موفق باشید

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام

يا حق

جناب مدیر عزیز میشه یک عکس از آیسی بذارید من چنین مشکلی در رسیور نیکست 19500 دارم که وقتی روی کانال اچدی میری سیگنال کلا" قطع میشه در ضمن این رسیور آیسی 317 نداره یک آیسی چهار طرفه ریز وجود داره یک بار بهش هیتر گرفتم یک هفته کار کرد بازهم مشکلش برگشت الان دیگر میترسم هیتر بگیرم.

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,340
جناب مدیر عزیز میشه یک عکس از آیسی بذارید من چنین مشکلی در رسیور نیکست 19500 دارم که وقتی روی کانال اچدی میری سیگنال کلا" قطع میشه در ضمن این رسیور آیسی 318 نداره یک آیسی پار طرفه ریز وجود داره یک بار بهش هیتر گرفتم یک هفته کار کرد بازهم مشکلش برگشت الان دیگر میترسم هیتر بگیرم.

سلام

متاسفانه از اين مدل رسيور دم دست ندارم تا تصويري قرار بدم / شما يک تصوير واضح بگير و قرار بده تا آي سي رو مشخص کنم / يا حق

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
جناب مدیر عزیز میشه یک عکس از آیسی بذارید من چنین مشکلی در رسیور نیکست 19500 دارم که وقتی روی کانال اچدی میری سیگنال کلا" قطع میشه در ضمن این رسیور آیسی 317 نداره یک آیسی چهار طرفه ریز وجود داره یک بار بهش هیتر گرفتم یک هفته کار کرد بازهم مشکلش برگشت الان دیگر میترسم هیتر بگیرم.

ای سی به شماره مدارu20 که ولتاژ ic پشت تیونر رو میبره یه ای سی کوچک 6 پایه

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام

متاسفانه از اين مدل رسيور دم دست ندارم تا تصويري قرار بدم / شما يک تصوير واضح بگير و قرار بده تا آي سي رو مشخص کنم / يا حق

با تشکر از شما مدیر گرامی من روی برد این آیسی را توسط آیسی روی برد آیستار20000 شناسایی و پیدا کردم حال با تعویض این ایسی مشکل حل میشه برم پیدا کنم یا اینکه ولتاز1.2 را قطع و جایگزین پیدا کنم.

2007-06-19
1,872
19,340
با تشکر از شما مدیر گرامی من روی برد این آیسی را توسط آیسی روی برد آیستار20000 شناسایی و پیدا کردم حال با تعویض این ایسی مشکل حل میشه برم پیدا کنم یا اینکه ولتاز1.2 را قطع و جایگزین پیدا کنم.

سلام

تا به حال تعويض نکردم ، همون ولتاژ 1.2 ولت رو قطع کنيد و به جاش يک رگلاتور 1.2 ولت بگذاريد کفايت ميکنه / يا حق

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام

تا به حال تعويض نکردم ، همون ولتاژ 1.2 ولت رو قطع کنيد و به جاش يک رگلاتور 1.2 ولت بگذاريد کفايت ميکنه / يا حق

با تشکر از شما و سایر دوستان عزیز مشکل منهم حل شد الان ایرادی که داره در کانالهای اچدی فرکانس h چند ثانیه یک باریک زره خش داره ودر بقیه کانلهای هیچ مشکلی نداره میشه راهنمایی بفرمایید.

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
با تشکر از شما و سایر دوستان عزیز مشکل منهم حل شد الان ایرادی که داره در کانالهای اچدی فرکانس h چند ثانیه یک باریک زره خش داره ودر بقیه کانلهای هیچ مشکلی نداره میشه راهنمایی بفرمایید.

سلام

رسیور را ریست فکتوری کنید بعد با آخرین برنامه آبدیتش کنید و بعد سرچ کنید

یا حق

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
دوستان لطفا راهنمایی کنید من وقتی آیسی رگلاتور را وصل میکنم جواب میده ولی بعد از 40 ثانیه داغ میکنه و سیگنال قطع میشه .

بالا