مشکل عجیب در منبع تغذیه ی استار تراک

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
باسلام ودرود خدمت اساتید محترم هرچند که سئوالات ما را کسی به آنصورت جواب نمی دهد به جزء استاد عزیزم جناب آقای زکریا محمودی که بنده به ایشان ارادت خاصی دارم اما به هر صورت مشکلم این است که منبع تغذیه ی استارتراک world in box هیچ ولتازی ندارد همه چیز چک کردم اما ظاهرا همه چیز سالم است بغیر یه دیود در قسمت ثانویه خراب بود که آنرا عوض کردمIC 2B265 را عوض کردم اما فایده نداشت تمام مقاومتها خارج از برد چک کردم درست هستند با یک منبع تغذیه سالم همه ولتازها را در قسمت اولیه مقایسه وچک کردم همه یکسان هستند به غیراز این موارد 1. روی مقاومت R907 در منبع تغذیه سالم ولتاز 1.3 وجود دارد اما دردیگری ولتاز صفر است یک سر این مقاومت به فتو کوپلر می رسد 2.روی مقاومت R905درمنبع تغذیه ی سالم هردوسر مقاومت ولتاز 11ولت وجودادرد اما در دیگری یک سر یازده ودر سر دیگرکه به دیود 906میرسد ولتاز بانوسان شدیدهمراه است که دیود 906 راهم عوض کردم در ضمن فتوکوپلر را هم عوض کردم اما دریغ ازاندکی تغییر لطفا کمک

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام ودرود خدمت اساتید محترم هرچند که سئوالات ما را کسی به آنصورت جواب نمی دهد به جزء استاد عزیزم جناب آقای زکریا محمودی که بنده به ایشان ارادت خاصی دارم اما به هر صورت مشکلم این است که منبع تغذیه ی استارتراک world in box هیچ ولتازی ندارد همه چیز چک کردم اما ظاهرا همه چیز سالم است بغیر یه دیود در قسمت ثانویه خراب بود که آنرا عوض کردمic 2b265 را عوض کردم اما فایده نداشت تمام مقاومتها خارج از برد چک کردم درست هستند با یک منبع تغذیه سالم همه ولتازها را در قسمت اولیه مقایسه وچک کردم همه یکسان هستند به غیراز این موارد 1. روی مقاومت r907 در منبع تغذیه سالم ولتاز 1.3 وجود دارد اما دردیگری ولتاز صفر است یک سر این مقاومت به فتو کوپلر می رسد 2.روی مقاومت r905درمنبع تغذیه ی سالم هردوسر مقاومت ولتاز 11ولت وجودادرد اما در دیگری یک سر یازده ودر سر دیگرکه به دیود 906میرسد ولتاز بانوسان شدیدهمراه است که دیود 906 راهم عوض کردم در ضمن فتوکوپلر را هم عوض کردم اما دریغ ازاندکی تغییر لطفا کمک

با سلام دوست عزیز این مشکل شایع در بسیاری از تغذیه ها مربوط به چوک اما برای اطمینان ابتدا مقاومت های ورودی ac را تعویض کنید بعضی مواقع تست اهم حتما دلیل بر سالم بودن قطعه نیست
ای سی اسیلاتور هم این مشکل ایجاد می کند این قطعه را از نوع مرغوب تهیه کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
52
باسلام ودرود خدمت اساتید محترم هرچند که سئوالات ما را کسی به آنصورت جواب نمی دهد به جزء استاد عزیزم جناب آقای زکریا محمودی که بنده به ایشان ارادت خاصی دارم اما به هر صورت مشکلم این است که منبع تغذیه ی استارتراک world in box هیچ ولتازی ندارد همه چیز چک کردم اما ظاهرا همه چیز سالم است بغیر یه دیود در قسمت ثانویه خراب بود که آنرا عوض کردمic 2b265 را عوض کردم اما فایده نداشت تمام مقاومتها خارج از برد چک کردم درست هستند با یک منبع تغذیه سالم همه ولتازها را در قسمت اولیه مقایسه وچک کردم همه یکسان هستند به غیراز این موارد 1. روی مقاومت r907 در منبع تغذیه سالم ولتاز 1.3 وجود دارد اما دردیگری ولتاز صفر است یک سر این مقاومت به فتو کوپلر می رسد 2.روی مقاومت r905درمنبع تغذیه ی سالم هردوسر مقاومت ولتاز 11ولت وجودادرد اما در دیگری یک سر یازده ودر سر دیگرکه به دیود 906میرسد ولتاز بانوسان شدیدهمراه است که دیود 906 راهم عوض کردم در ضمن فتوکوپلر را هم عوض کردم اما دریغ ازاندکی تغییر لطفا کمک

90 درصد ایراد شما در اولیه است ابتدا دیود های جنب چک و زنر 12 چک شود نشتی نداشته باشد

ببینید دو سر ورودی اپتی پالس دارد اگر باشد اولیه سالم است در ثانویه دنبال ایراد بگردید

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
90 درصد ایراد شما در اولیه است ابتدا دیود های جنب چک و زنر 12 چک شود نشتی نداشته باشد

ببینید دو سر ورودی اپتی پالس دارد اگر باشد اولیه سالم است در ثانویه دنبال ایراد بگردید
ممنونم دوست عزیز اما می دانم مشکل از اولیه است

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
52
ممنونم دوست عزیز اما می دانم مشکل از اولیه است

اگر از ایسی خوب استفاده میکنید و مطمعن پس ایراد شما بیشتر نشتی دیود میباشد و زنر 12 ولت تعویض نماید هر جند با اهم متر سالم نشان دهد

قبل از ان مقاومتها جک شوند تغیر اهم نداده باشند

بالا