مشکل عدم دریافت سیگنال قسمت ورتیکال در istar 96 cu usb

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: دوستان عزیز یک آی استار 96 usb برام آوردن که سیگنال قسمت ورتیکال نمیاد ( البته تا فرکانس 11900 فرکانسهای بالا تر از 11900 ورتیکال سیگنال دارند ) ولی قسمت هوریزنتال تمامی فرکانسها سیگنال داره .. چند بار آی سی رگولاتور lm317 را عوض کردم از جنس مرغوب هم استفاده کردم ولی باز سیگنال قسمکت ورتیکال نمیاد .. اون 4 ترانزیستور منفی اس ام دی روبروی ال ام 317 را با اینکه سالم بودن و هیچگونه هم نشتی نداشتن تعویض شد ولی باز فرقی نکرد .. تیونر تعویض گردید بازهم فرقی نکرد ...درضمن در خروجی ال ام 317 در دو حالت هوریزنتال و ورتیکال 20 ولت است که اصولا باید در ورتیکال 13 الی 14 ولت باشه ولی در دو حالت 20 ولت هست .. دوتا هم مقاومت اس ام دی 22 اهم روبروی ال ام 317 سوخته بود ( البته روی مقاومت نوشته 220 اهم که قاعدتا باید 22 اهم باشه ) که اونا هم تعویض شدن خازن های کنار تیونر و ال ام 317 نیز تعویض شده اند ولی مشکل همچنان هست .. لطفا دوستان راهنمایی فرمایید

2007-06-19
1,872
19,347
سلام

دوست عزيز متاسفانه از اين مدل رسيور دم دست ندارم اما در رسيورهاي آيکلاس سه تا ترانزيستور SmD داره که يکي مربوط به V هست و يکي مربوط به H و يکي ديگه کلا خروجي LM317 رو صفر مي کنه ..........

شما بايد اين سه تا ترانزيستور رو پيدا کنيد و ببينيد وقتي از داخل منوي رسيور پلاريته رو روي V و H قرار ميديد به بيس اين ترانزيستورها فرمان ميرسه يا نه ؟

اگر فرمان به بيسها بياد پردازنده مشکلي نداره و اشکال روي ترانزيستورهاي SMD و مقاومت هاي اطرافش هست اما اگر فرمان نياد ايراد از پردازنده هست .

من قبلا يک آيکلاس داشتم که با رله درستش کردم :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=62375&p=222899&viewfull=1#post222899

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

دوست عزيز متاسفانه از اين مدل رسيور دم دست ندارم اما در رسيورهاي آيکلاس سه تا ترانزيستور SmD داره که يکي مربوط به V هست و يکي مربوط به H و يکي ديگه کلا خروجي LM317 رو صفر مي کنه ..........

شما بايد اين سه تا ترانزيستور رو پيدا کنيد و ببينيد وقتي از داخل منوي رسيور پلاريته رو روي V و H قرار ميديد به بيس اين ترانزيستورها فرمان ميرسه يا نه ؟

اگر فرمان به بيسها بياد پردازنده مشکلي نداره و اشکال روي ترانزيستورهاي SMD و مقاومت هاي اطرافش هست اما اگر فرمان نياد ايراد از پردازنده هست .

من قبلا يک آيکلاس داشتم که با رله درستش کردم :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=62375&p=222899&viewfull=1#post222899
با سپاس از آقا رضا دوست خوبم
مطالب را کامل فرمودید به احتمال زیاد یا فرمان از پزدازنده نمیاد یا توی مسیر قطعه خرابه وبنظر میاد که اتصال ال ان بی مدت زیادی روی یک کانال ورتیکال داشته و ولتاژ 14 نمیشود خوب برد وپایه ها را بررسی کنید
احتمال قطعی کنار قطعات ریز مثل مقاومت وخازن زیاده مهدی آقا

2007-06-19
1,872
19,347
به بیس ترانزیستور ها هیچ فرمانی نمیاد خروجی کلکتور 20 ولت هست در دو حالت vو h

سلام

مدار هاي اطراف Lm317 رو چک کنيد ، اگر بتونيد يک ولتاژ که موقع V و H شدن رسيور قطع و وصل بشه پيدا کنيد ميشه درستش کرد .

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام دوست عزیز دو تا دیود زینر بعد از خروجی ولتاز lm هم معمولا موقع نشتی در مدار همچین مشکلی بوجود میارن البته در بیشتر مواقع ترانزیستور ها و مقاومت های smd اطراف lm چنین مشکلی رو بوجود میارن -
البته این دو تا زینر را باید از مدار خارج کنید نه جایگزینشون بزارید چاو​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام به همه دوستان من یه بار با همچین مشکلی در هایویژن 9090 برخورد داشتم که بعد از کلی تعویض قطعه متوجه شدم خرابی از تغییر اهم دادن یک مقاومت که در ورودی lm317 بود اتفاق افتاده مقدار این مقاومت 75 اهم بود که به 33 اهم تغییر پیدا کرده بود با تعویض این مقاومت مشکل به کلی حل شد ایراد دستگاه شما در مقاومتهای smd اطراف lm317 هستش البته همین جور که دوستان فرمودند باید ترانزیستورهای فرمان h و v از cpu هم به دقت تست بشه

بالا