مشکل عدم ساپورت دانگل در استارست x98usb ! لطفا اساتید یاری رسانند...

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان گرامی سایت : من یک مشکل عجیب دارم که برای مدت زیادی است که مرا گیج کرده و آن هم اینکه دستگاه استارست x98usb اینجانب یک ماهی است که هیچ دانگلی را باز نمی کند قبل از این مشکلی نداشتم. ولی هر کاری کردم اعم از آوردن رسیورهای دیگر که با تنظیمات شیرینگ و دیش من کار می کنند همچنین دانگلهای دیگر که با آن رسیورها جواب می دهد اما این رسیور هیچ دانگل و هیچ جوره شبکه ای را باز نمی کند جالب است که تنها چیزی به ذهنم رسید این بود که احتمالا ورودی رسیور مشکل پیدا کرده ( احتمال زیاد مشکل سخت افزاری باشد ) اما با همان کابل دانگل و کابلهای دیگر این رسیور را چندین بار پروگرام کردم و در ورود دیتای پروگرام از طریق کابل به این رسیور اصلا مشکلی نبود!!! حال سوال دارم آیا ممکن است فقط برای ورود دیتای شیرینگ دانگل مشکل سخت افزاری باشد و برای تعمیر آن چه کار باید بکنم و کجای آن شاید سوخته باشد؟ یا ممکن است مشکل کاملا نرم افزاری باشد؟ در ضمن مطمئن باشید تنظیمات رسیور برای شیرینگ مثل انتخاب گزینه twin و سایر اقدامات را انجام داده ام و همانطور که گفتم تا یک ماه پیش مشکلی نداشتم.... امیدوارم اساتید با دقت این مطلب را خوانده باشند و به من یاری و مشاوره برسانند

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
احتمال زیاد مشکل شما سخت افزار است اگر در این زمینه اطلاعات دارید اشکال از rs232 دستگاه است آن را تعویض کنید.

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
دوستان گرامی سایت : من یک مشکل عجیب دارم که برای مدت زیادی است که مرا گیج کرده و آن هم اینکه دستگاه استارست x98usb اینجانب یک ماهی است که هیچ دانگلی را باز نمی کند قبل از این مشکلی نداشتم. ولی هر کاری کردم اعم از آوردن رسیورهای دیگر که با تنظیمات شیرینگ و دیش من کار می کنند همچنین دانگلهای دیگر که با آن رسیورها جواب می دهد اما این رسیور هیچ دانگل و هیچ جوره شبکه ای را باز نمی کند جالب است که تنها چیزی به ذهنم رسید این بود که احتمالا ورودی رسیور مشکل پیدا کرده ( احتمال زیاد مشکل سخت افزاری باشد ) اما با همان کابل دانگل و کابلهای دیگر این رسیور را چندین بار پروگرام کردم و در ورود دیتای پروگرام از طریق کابل به این رسیور اصلا مشکلی نبود!!! حال سوال دارم آیا ممکن است فقط برای ورود دیتای شیرینگ دانگل مشکل سخت افزاری باشد و برای تعمیر آن چه کار باید بکنم و کجای آن شاید سوخته باشد؟ یا ممکن است مشکل کاملا نرم افزاری باشد؟ در ضمن مطمئن باشید تنظیمات رسیور برای شیرینگ مثل انتخاب گزینه twin و سایر اقدامات را انجام داده ام و همانطور که گفتم تا یک ماه پیش مشکلی نداشتم.... امیدوارم اساتید با دقت این مطلب را خوانده باشند و به من یاری و مشاوره برسانند

الان در حال حاضر با دستگاه دیگر که تست میکنید دیتا برای شما برقرار است

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
بله با دستگاههای دیگر دیتا برقرار است و حتی گفتم با کابل rs232 هم رسیور را پروگرام می کنم اما هیچ دیتایی با دانلگهای مختلف برقرار نمی شود اما با دستگاه دیگر دیتا برقرار می شود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز وحید با تشکر مجدد از پیگیری مشکل اینجانب : من این رسیوررا در چند جای دیگر با ال ان بی و کابلهای دیگر امتحان کردم فقط این رسیور مشکل دارد و الا دانگلها و رسیورهای دیگر با این نوع ال ان بی و کابل و سیگنال دیتا کار می کنند... چیز عجیب اینست که با کابل rs232 هم پروگرام می شود ... هر کاری که بگویید با این رسیور انجام دادم از جمله ریست فکتوری ... اخرین اپدیت .... تست کردن رسیورها و دانگلهای دیگر و ... امور مربوط به ******* و.غیره ...

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
دوست من شما احتمالا پچ را غیر فعال کرده اید البته من رسیور شما را تا الان ندیده ام

شما دکمه منو بعد مات را بزنید دستگاه شما باید حرف h را بنویسد بعد عدد 999 را بزنید

البته گفتم این در دستگاه 95 صادق است من دستگاه شما رو تا الان ندیدم

وظیفه ما پاسخ دادن به سوالات شماست

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
رسیور من از نوع مدلهای kappa می باشد که از لحاظ برنامه ریزی فکر می کنم کاملا فرق دارد با خانواده x95 و ... البته منظور از غیرفعال کردن را نمی دانم ولی گزینه سریال پورت را روی twin تنظیم کرده ام و شاید منظور اینست البته چندبار ریست فکتوری کردم و نرم افزارهای جدید روی رسیور ریختم و اگر فعال کردن پچ راه حل دیگری دارد امیدوارم نحوه آنرا دوستان اطلاع رسانی کنند...

aamir1

کاربر
2010-10-22
42
127
36
باسلام خدمت دوست محترم كه دستگاه 98 usb داريد شما بايد اول دستگاه را جي تك كنيد و بعد ال ان بي اچ دي سوپر استفاده كنيد مشكل حل مي شود و شايان ذكر است قبل از هر كا ري سيم ديش و اگر سويچ داري سيم ايراني 75 ا هم استفا ده كنيد چون اگر افت سيكنال با شد بعضي رسيورها ولتاژ v وH را خوب نمي خواند

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
رسیور من از نوع مدلهای kappa می باشد که از لحاظ برنامه ریزی فکر می کنم کاملا فرق دارد با خانواده x95 و ... البته منظور از غیرفعال کردن را نمی دانم ولی گزینه سریال پورت را روی twin تنظیم کرده ام و شاید منظور اینست البته چندبار ریست فکتوری کردم و نرم افزارهای جدید روی رسیور ریختم و اگر فعال کردن پچ راه حل دیگری دارد امیدوارم نحوه آنرا دوستان اطلاع رسانی کنند...

درود
دوست عزیز مشکل شما فقط سخت افزاری است نه چیز دیگری احتمال خیلی زیاد از پورت r232 ریسییور شما باشد که ارتباط برقرار نمی کند
استارسات x98 یه جورایی شبیه ایکلاس می باشد ولی از لحاظ سخت افزاری فرق می کند
من این دستگاه را اصلا قبول ندارم چون خیلی کنده و هم مشکلات سخت افزاری زیادی داره
این نظر شخصی من بود شاید نظر شما یه چیز دیگری باشد
موفق باشید...

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
من هم با نظر شما جناب عادل موافقم یک رسیور کند و پر مشکل ، سنگین و بی رونق و دورافتاده است که گریبان من را گرفته و پول هم ندارم تعویضش کنم ...

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
احتمال زیاد مشکل شما سخت افزار است اگر در این زمینه اطلاعات دارید اشکال از rs232 دستگاه است آن را تعویض کنید.

با درود
دوست گرامی اول اینکه برای تاپیکی که میزنید یک عنوان مناسب در ارتباط با محتوی تاپیک انتخاب کنید تا بیننده متوجه بشود درچه موردی بحث میشود واگر اطلاعات داره سریع وارد بشود.
مورد دیگه اینکه شما نوشتید رسیور از پورت سریال خودش نرم افزار قبول میکنه ولی دیتای دانگل را نمیگیره
خوب پورت به پردازنده متصل هست ودر نتیجه مشکل سخت افزاری درکارنیست چون بین 2پایه ورودی پورت سریال تا پردازنده فقط ایسی 232 وجود داره!
اما اگر قبلا رسیور شما با دانگل کار میکرده وبعد از نرم افزار مشکل پیدا کرده که باید به نرم افزاهای ورژن پایین برگردونید اگر قبلا تست نشده فقط میشود با یک رسیور مدل دستگاه خودتون با همون امکانات تست کنید ببینید رسیور98 دیگه با دانگل شما در همون خونه کار میکند یاخیر؟

آخرین ویرایش:

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
با درود
دوست گرامی اول اینکه برای تاپیکی که میزنید یک عنوان مناسب در ارتباط با محتوی تاپیک انتخاب کنید تا بیننده متوجه بشود درچه موردی بحث میشود واگر اطلاعات داره سریع وارد بشود.
مورد دیگه اینکه شما نوشتید رسیور از پورت سریال خودش نرم افزار قبول میکنه ولی دیتای دانگل را نمیگیره
خوب پورت به پردازنده متصل هست ودر نتیجه مشکل سخت افزاری درکارنیست چون بین 2پایه ورودی پورت سریال تا پردازنده فقط ایسی 232 وجود داره!
اما اگر قبلا رسیور شما با دانگل کار میکرده وبعد از نرم افزار مشکل پیدا کرده که باید به نرم افزاهای ورژن پایین برگردونید اگر قبلا تست نشده فقط میشود با یک رسیور مدل دستگاه خودتون با همون امکانات تست کنید ببینید رسیور98 دیگه با دانگل شما در همون خونه کار میکند یاخیر؟

درود
شهرام جون منم با شما موافقم به شرطی که نرم افزارهای قدیمی جواب بدهند چون من قبلا این مشکل برای یکی از مشتریام به وجود اومده بود که با تعویض پورت 232 دستگاهش مشکلش برطرف شد با اینکه من خودم از طریق پورت دستگاهش را پروگرام کرده بودم اما چرا نرم افزار از طریق پورت r232 قبول می کند جای سوال دارد؟ اگر مشکل دارد نرم افزار هم باید قبول نکند

با اینکه همین الان من یکی از دستگاه فامیلمون با سه نرم افزار با دانگل میکروباکس تست کردم و هیچ مشکلی نداشت نتیجه میگیریم نرم افزارهای جدید هیچ گونه مشکلی از این بابت ندارند فقط یه کمی دستگاه کندتر شده

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
به هر حال این موضوعی است که بین اساتید محترم این سایت باعث اختلاف نظر شده و انهم مسئله سخت افزاری بودن یا نرم افزاری بودن است که باعث شده اینجانب بینابینی حرکت کنم در مورد استفاده از نرم افزار : نرم افزار واقع در سایت satdwبه تاریخ ماه 8 سال 2011 استفاده کردم که فایده ای نداشت اما در مورد این رسیور بسختی فایل اورجینال و اصلی سال 2010 پیدا می شود من که پیدا نکردم و اگر امکان دارد ورژنهای قدیمیتر را لینکش ( بخصوص سال 2010 باشد) بگذارید تا ببینم چه اتفاقی می افتد..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

با درود
دوست گرامی شما بخش را نگاه کردید که نرم افزار قدیمی نداریم؟
هرچی نرم افزار آمده در بخش موجود هست این هم ورژن برای سال 2010:
http://1.irantks.biz/irsat32110/

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
استاد عزیز به لینک مورد نظر رفتم اما در آنجا خودتان فرمویدید فقط برای مدلهای تیتانیوم می باشد در حالکیه رسیور من استارست x98 usbمی باشد و روی پانل آن تیتانیوم ننوشته است آیا می توانم از آن نرم افزارهاهای موجود در آن بخش استفاده کنم ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامی نزم افزار قدیمی قرار دادم تست کنید
اما موردی هم که اقا عادل گفتند برای تعویض ایسی پورت سریال که نتیجه گرفتند بررسی کنید شاید برای شما نتیجه داد
اما بررسی مشکلات سخت افزاری مربوط به بخش تعمیرات هست ودیگه اینجا ادامه نمیدهیم

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

piroozi_hamid

کاربر
2006-10-21
12
43
شما دوست عزيز شايد املاتور رسيورتون و فعال نكرده ايد Twin protocol را enableكنيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا