دوستان گرامی سایت : من یک مشکل عجیب دارم که برای مدت زیادی است که مرا گیج کرده و آن هم اینکه دستگاه استارست x98usb اینجانب یک ماهی است که هیچ دانگلی را باز نمی کند قبل از این مشکلی نداشتم. ولی هر کاری کردم اعم از آوردن رسیورهای دیگر که با تنظیمات شیرینگ و دیش من کار می کنند همچنین دانگلهای دیگر که با آن رسیورها جواب می دهد اما این رسیور هیچ دانگل و هیچ جوره شبکه ای را باز نمی کند جالب است که تنها چیزی به ذهنم رسید این بود که احتمالا ورودی رسیور مشکل پیدا کرده ( احتمال زیاد مشکل سخت افزاری باشد ) اما با همان کابل دانگل و کابلهای دیگر این رسیور را چندین بار پروگرام کردم و در ورود دیتای پروگرام از طریق کابل به این رسیور اصلا مشکلی نبود!!! حال سوال دارم آیا ممکن است فقط برای ورود دیتای شیرینگ دانگل مشکل سخت افزاری باشد و برای تعمیر آن چه کار باید بکنم و کجای آن شاید سوخته باشد؟ یا ممکن است مشکل کاملا نرم افزاری باشد؟ در ضمن مطمئن باشید تنظیمات رسیور برای شیرینگ مثل انتخاب گزینه twin و سایر اقدامات را انجام داده ام و همانطور که گفتم تا یک ماه پیش مشکلی نداشتم.... امیدوارم اساتید با دقت این مطلب را خوانده باشند و به من یاری و مشاوره برسانند