مشکل قطع کامل سيگنال بعد از 5 دقيقه در رسيور k9k9 full hd xvid

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899

سيگنال بعد از 5 دقيقه کامل قطع ميشه و با روشن و خاموش کردن از دکمه پشت دوباره سيگنال مياد

lm 317 رو هم عوض کردم
پاور کامل عوض کردم
پروگرام زدم
ريست کردم
لطفا راهنمايي کنيد

mostafarah

کاربر
2008-04-14
129
2,468

سيگنال بعد از 5 دقيقه کامل قطع ميشه و با روشن و خاموش کردن از دکمه پشت دوباره سيگنال مياد

lm 317 رو هم عوض کردم
پاور کامل عوض کردم
پروگرام زدم
ريست کردم
لطفا راهنمايي کنيد
سلام
دستگاه رو روی یک دیش دیگر هم تست کنید
cpu را شستشو داده و در موقع رفتن سیگنال فشار دهید ببینید وصل می شود یا نه ؟
موقع قطع شدن سیگنال خروجی lnb را بگیرید ببینید افت نداشته باشد
نهایتا تیونر خراب است

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427

lm 317 رو هم عوض کردم
پاور کامل عوض کردم
پروگرام زدم
ريست کردم
لطفا راهنمايي کنيد
سلام اولا مطمئن بشو که lm317را ازجنس خوب انداخته باشی دوم اینکه مقاومت فیوزی زرد رنگ کنارlm317رااتصال کوتاه کن ببین اگه مشکلت حل شد تعویضش کن چون خودم با این مورد برخورد کرده ام ضمنا lm317توبازار اکثرا جنسشون خوب نیست ودستگاهای ایکلاس که ایسی دریم ندارند وچینی هستند این مشکل را دارند

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
ممنون از پاسخ تون
اما cpu رو هم شستشو دادم و فشارش هم دادم بی نتیجه بود و افت ولت هم ندارد 13 و 18 ولت کامل به تیونر میرسه

LM هم از دستگاه دیگری رو سوار کردم

بیفایده بود

pedarebaba

کاربر
2012-01-21
3
12
دوستان مشکل این دستگاه ازنشناختن وتداخل فرکانسهاست مخصوصا درقسمت اف ای سی وافقی وعمودی بودن فرکانسها شماهر فرکانسیرو عمودی وافقی کنید سیگنال پرمیشه وکانال میگیره ودرزمانیکه نو سیگنال میزنه خروجی برق تیونر قطع نشده واگردستگاه ب موتوروصل باشه همه جهات رو میچرخه اماچون هنوزاف ای سی فرکانس براش مجهوله نمتونه اتصال اطلاعات داشته باشه ب روایتی ایکلاسها زیادی وسواس دراینکاردارن مانند مدلهای دیگش که مشکل نشناختن سوییچ روداره درموردنرمافزارهم سعی کنید ازهمون برنامه11310که برای راه اندازی شیرینگ امده فقط استفاده کند وزبان دستگاه هم انگلیسی باشه شایددرطول شبانه روز1بارمشکل پیش بیاد درهاتبردهم درقسمت ویرایش فرکانسهارفته وفرکانس11411رو ازعمودی ب افقی تغیردهید بدنیست اگرامتهان کنیدوقتی جستجودستی روی11411یا11681 میریددستگاه نوسیگنال میده درصورتی که سیگنال وصله ولی نمیتونه بشناسه خلاسش باید فعلا ساخت چون تمام رههارو 4ماهه دارم تست میکنم و..........فعلا

بالا