مشکل ماندن رو چراغ قرمز در ریسیور vu+duo

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
سلام
دوستان عزیز این ریسیور را باید 5 دقیقه باید بزاری رو چراغ قرمز بمونه بعد روشن خاموش کردن از پشت ریسیور بدون هیچ مشکلی بالا میاد و ساعتها و هفته ها اگر در برق بمونه در حالت روش بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی میزاری نیم ساعت دیگه خنک میشه و از برق جدا میکنی باید دوباره 5 دقیق در حالت روشن که چراغ قرمز هست بمونه تا بعد روشن خاموش کردن دوباره بالا بیاد
من خازنهای 1000 در تغذیه و برد اصلی را تعویض کردم مشکل حل نشد است.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

mehdifull

mehdifull
2007-10-28
114
350
دوست عزیز این مشکل مربوط به همان خازن است اما شما مسیر 5و 3.3 را که هر کدام دو تا خازن در تغذیه دارند را با هم عوض کنید خازن 47 میکرو کنار ای سی تغذیه را هم تعویض کنید

majid3770

کاربر
2006-10-03
9
14
دوست عزیز فقط مراقب باشید که آسیب به سی پی یو نزنید که اون وقت باید دستگاه رو بکنید زیر گلدونی.
چون رسیور های لینوکسی که رگولاتور دی سی به دی سی دارن خیلی حساس هستند و با دهم ولتاژ بالاتر سی پی یو خلاص میشه.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
دوست عزیز این مشکل مربوط به همان خازن است اما شما مسیر 5و 3.3 را که هر کدام دو تا خازن در تغذیه دارند را با هم عوض کنید خازن 47 میکرو کنار ای سی تغذیه را هم تعویض کنید

دوست عزیز فقط مراقب باشید که آسیب به سی پی یو نزنید که اون وقت باید دستگاه رو بکنید زیر گلدونی.
چون رسیور های لینوکسی که رگولاتور دی سی به دی سی دارن خیلی حساس هستند و با دهم ولتاژ بالاتر سی پی یو خلاص میشه.

با تشکر از شما دوستان گل
من تمامی خازنهای روی تغذیه و خازنهای قسمت ورودی ولتاژ تغذیه از روی برد اصلی را هم عوض کردم متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست
دوستان دقت کنن که وقتی ریسیور در حالت چراغ قرمز هست 5 دقیقه میمونه بعد روشن خاموش کردن ریسیور بدون مشکل بالا میاد و کار میکنه
حال من اومدم در حالت چراغ قرمز روی cpu یک فن گذاشتم بعد گذشت حتی 45 دقیقه ریسیور بالا نیومد وقتی دوباره فن را برداشتم باز بعد 5 دقیقه بالا اومد
نتیجه گرفتم در این 5 دقیقه cpu که گرم میشه ریسیور بالا میاد الان دوستان عزیز فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه آیا cpu خرابه یا برد یه مشکلی داره چون وقتی بالا میاد یک هفته تو برق باشه شبانه روز روشن هم بمونه مشکلی به وجود نمیاد دوستان لطفا کمک کنید.

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
با تشکر از شما دوستان گل
من تمامی خازنهای روی تغذیه و خازنهای قسمت ورودی ولتاژ تغذیه از روی برد اصلی را هم عوض کردم متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست
دوستان دقت کنن که وقتی ریسیور در حالت چراغ قرمز هست 5 دقیقه میمونه بعد روشن خاموش کردن ریسیور بدون مشکل بالا میاد و کار میکنه
حال من اومدم در حالت چراغ قرمز روی cpu یک فن گذاشتم بعد گذشت حتی 45 دقیقه ریسیور بالا نیومد وقتی دوباره فن را برداشتم باز بعد 5 دقیقه بالا اومد
نتیجه گرفتم در این 5 دقیقه cpu که گرم میشه ریسیور بالا میاد الان دوستان عزیز فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه آیا cpu خرابه یا برد یه مشکلی داره چون وقتی بالا میاد یک هفته تو برق باشه شبانه روز روشن هم بمونه مشکلی به وجود نمیاد دوستان لطفا کمک کنید.

درود :

دوست عزیز مشکل رسیور طبق فرمایشات شما خازنی هست و حدود %80هم احتمال میدم مسیر3.3ولتی باشه و ما بقی هم تقسیم میشه روی خازنهای مسیر 5 و 12 و 24 ولت حالا به گفته شما خازنهای مسیر 3.3 و 5 روی تغذیه رو عوض کردید پس از روی مین هم عوض کنید بعد خازنهای ولتاژهای دیگر رو عوض کنید البته روشهای خیلی زیادی برای میانبر کردن مسئه هست شما اول سیم LNBرو از رسیور جدا کنید و رسیور رو به برق بزنید ببینید رسیور به شکل نرمال بالا میاد و یا کمی زودتر از زمان فعلی... در ضمن بنده با کمال شرمندگی پیشنهاد دوستمان رو رد میکنم یعنی ریپال کردن pc مخصوصاً در این نوع رسیورها = خاموش شدن رسیور.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
درود :

دوست عزیز مشکل رسیور طبق فرمایشات شما خازنی هست و حدود %80هم احتمال میدم مسیر3.3ولتی باشه و ما بقی هم تقسیم میشه روی خازنهای مسیر 5 و 12 و 24 ولت حالا به گفته شما خازنهای مسیر 3.3 و 5 روی تغذیه رو عوض کردید پس از روی مین هم عوض کنید بعد خازنهای ولتاژهای دیگر رو عوض کنید البته روشهای خیلی زیادی برای میانبر کردن مسئه هست شما اول سیم LNBرو از رسیور جدا کنید و رسیور رو به برق بزنید ببینید رسیور به شکل نرمال بالا میاد و یا کمی زودتر از زمان فعلی... در ضمن بنده با کمال شرمندگی پیشنهاد دوستمان رو رد میکنم یعنی ریپال کردن pc مخصوصاً در این نوع رسیورها = خاموش شدن رسیور.

با سپاس از شما دوست عزیز
من تمامی خازنهای برد اصلی و تغذیه را یک به یک عوض کردم متسفانه مشکل حل نشد و باید بزاری 5دقیقه رو چراغ قزمز بمونه بعد روشن خاموش کردن بدون مشکل بالا میاد.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درودی دیگر :
دوست عزیز با این حال خازنهای 3.3ولتی منتهی شده به cpu و خازنهای مسیر 3.3و5 ولتی کنار کام پنل رسیور و همینطور خازن 3.3 ولتی آی سی فلش عوض کنید
توّجه
( ن روی پایه های خازنهای اشاره شده 1 نمونه جدید اضافه بشه که کار اشتباهی است ) فقط بانمونه مرغوب باید عوض بشن البته این روش روی تمام خازنهای ولتاژ پایین باید اعمال شود، دوست عزیز و نتیجه رو همینجا اعلام کنید.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
درودی دیگر :
دوست عزیز با این حال خازنهای 3.3ولتی منتهی شده به cpu و خازنهای مسیر 3.3و5 ولتی کنار کام پنل رسیور و همینطور خازن 3.3 ولتی آی سی فلش عوض کنید
توّجه
( ن روی پایه های خازنهای اشاره شده 1 نمونه جدید اضافه بشه که کار اشتباهی است ) فقط بانمونه مرغوب باید عوض بشن البته این روش روی تمام خازنهای ولتاژ پایین باید اعمال شود، دوست عزیز و نتیجه رو همینجا اعلام کنید.

با سپاس از شما فقط دو تا خازن کنار سوکت پانل را عوض نکردم اونارو هم عوض میکنم نتیجه را اعلام میکنم یک سوال اینه که چه چیزی باعث میشه بعد داغ شدن cpu ریسیور بالا بیاد ؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با سپاس از شما فقط دو تا خازن کنار سوکت پانل را عوض نکردم اونارو هم عوض میکنم نتیجه را اعلام میکنم یک سوال اینه که چه چیزی باعث میشه بعد داغ شدن cpu ریسیور بالا بیاد ؟

درودی دیگر :

دوست عزیز شما از کجا به این یقین رسیده اید که وقتی cpu داغ بشه رسیور بالا میاد آیا خود cpu رو هیت گرفتید که رسیور بالا آومد؟ شما در پست های قبلی اشاره کردید فن روی cpu گذاشتید و رسیور حدود 40دقیقه روی تست ماند و بالا نیامد آیا از ولتاژ خود رسیور فن رو تغذیه کردید ؟ یا اینکه از آدابتور استفاده کردید لطفاً بیشتر در این خصوص توضیح بدید ؟ تا بهتر بشه راهنمایی کرد....

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
درود

گفته استاد service manual رو انجام بدید.

ولتاژها رو اندازه گیری کنید، ببینید زمانی که روشن نمیشه مقدار ولتاژها با زمانی که روشن میشه یکیه و فرقی نمیکنه ؟

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
درود

دستگاه را از برق جدا کرده و بگذارید خنک شود و بعد با سشوار پردازنده را کمی گرم کنید و به برق بزنید ببینید دستگاه در این حالت سریع روشن می شود ؟

درود

گفته استاد service manual رو انجام بدید.

ولتاژها رو اندازه گیری کنید، ببینید زمانی که روشن نمیشه مقدار ولتاژها با زمانی که روشن میشه یکیه و فرقی نمیکنه ؟

سلام
من گذاشتم ریسیور خنک شد بعد وقتی زدم برق رو چراغ قرمز موند بعد سریع از برق جدا کردم با هیتر روی cpu را گرم کردم و وقتی زدم برق سریع بالا اومد
در ضمن وقتی ریسیور بالا میاد ساعتعا و روزها بدون مشکل کار میکنه اگر چندین بار هم از پشت روشن خاموش کنی سریع بالا میاد ولی وقتی در حالت کار است روش یه فن میزاری بازهم بدون مشکل کار میکنه ولی اگر بخوای روشن خاموش کنی از پشت باز بالا نمیاد و باید فن را برداری تا cpu گرم بشه بعد روشن خاموش شدن بالا بیاد.

mehdifull

mehdifull
2007-10-28
114
350
ولتاژ های 1.2 و 3.3 رو از رو نزدیک ترین پایه به cpu توی حالت سرد و گرم اندازه بگیرید ببینید فرقی با هم دارند یا خیر
یک عکس هم از مین و تغذیه بگذارید

بالا