مشکل نداشتن کیفیت سیگنال در آیکلاس k9k9 کامپکت

arman1389

کاربر
2016-08-02
182
245
بادرود یه آیکلاس k9k9 کامپکت برام اومده قدرت داره 95و کیفیت صفر

من ولتاژ lm317 گرفتم پایه دو 18 و پایه سه 25

خروجی تیونر روی v-h ولتاژ 13و18 دارم

در تیونر باز کردم آیسی مربعی کوچیک داخلش دست میزنم داغ

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,550
بادرود یه آیکلاس k9k9 کامپکت برام اومده قدرت داره 95و کیفیت صفر

من ولتاژ lm317 گرفتم پایه دو 18 و پایه سه 25

خروجی تیونر روی v-h ولتاژ 13و18 دارم

در تیونر باز کردم آیسی مربعی کوچیک داخلش دست میزنم داغ

درود :

بله شما دقیق به خود هدف اشاره داشتید که باید خود آی سی رو عوض کنید.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,550
با درود دوست عزیز آیسی عوض کردم ولی کیفیت همچنان صفر و قدرت روی73 و یه سوال کریستال بین سی پی یو تیونر می تونه ایراد داشته باشه وباعث قطع سیگنال بشه

درود :

البته بحث در اینجا نمیگنجه و میشه گفت متفاوته برای کریستال های مختلف متفاوت است ولی به عنوان مثال میتواند یک پایه Complementary Output باشد که مربوط به وقتی است که خروجی سیگنال اسیلاتور ، به صورت منطقی مکمل سیگنال خروجی یکی دیگر باشد و میتوان از آن در این موارد استفاده کرد. البته این بحث و البته بحث کریستال ها بسیار گسترده تر می باشد و قطعا در قالب یک کامنت نمی توان به آن پاسخ داد، در کل اگر بخواییم بگیم بله کریستال میتونه باشه اما خیلی خیلی کم بنده مشاهده کرده ام.
بعد در تکمیل پست اخرتون که فرمودیتن عوض کردید آِی سی رو و هنوز نتیچه نداد خازن صافی رو اگر ممکنه عوض کتید و رسیور رو رسیت فکتوری و تست کنید و اگر باز جواب نداد پیشنهاد میکنم فلش کنید.

آخرین ویرایش:

arman1389

کاربر
2016-08-02
182
245
بادرود چندخازن صافی عوض کردم
دیود کنار تیونر عوض کردم
فلش کردم
تنظیم کارخانه کردم
حتی مقاومت یک کیلو اهم با لوکیشن 607 تعویض کردم جواب نداد

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,550
بادرود چندخازن صافی عوض کردم
دیود کنار تیونر عوض کردم
فلش کردم
تنظیم کارخانه کردم
حتی مقاومت یک کیلو اهم با لوکیشن 607 تعویض کردم جواب نداد

درود

ببخشید مگر چنتا خازن صافی در رسیور داریم !!!

ما ایرانیها متاسفانه تحصیلاتمون با رشته کاریمون نمیخونه که بخاطر همین نمیدونیم داریم چکار میکنیم دوست من خازن صافی در منبع تغذیه رسیور هست و معمولاً به بزرگترین خازن معروفه و از نوع 400 ولتی در رسیورها استفاده میشه منظور ما این بود.

arman1389

کاربر
2016-08-02
182
245
دوست عزیز من خازن صافی میدونم کدوم منظورم این بود که چندتا خازن کنار تیونر با خازن صافی عوض کردم

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
بهترین کار برای شما اینه که یک تیونر سالم روی دستگاه نصب کنین و بعد دنبال آوردن سیگنال باشید بهتر بود به آی سی تیونر دست نمی زدید تا زمانی که صد در صد از خرابی آن اطمینان پیدا نکرده اید.

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود. ضمن تایید نظر جناب bardia.t...
خازن 47 میکرو نزدیک LM317 (البته الان حضور ذهن ندارم 47 بود یا 470) . همون رو عوض کنید.

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
سلام. این تاپیک به نتیجه نرسیده ؟ دوستمون تاپیک رو نیمه کاره رها کردن.
یه رسیور به دستم رسید که مشکل ترکیدن ای سی تغذیه داشت که به نظر به خاطر باد کردن تعداد زیادی خازن 100 میکرو بود فلشش هم مشکل داشت فلش زدم .مشتری برده میگه الان همین مشکل نداشتن کیفیت داره با تعویض همون خازن حل میشه؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,550
سلام. این تاپیک به نتیجه نرسیده ؟ دوستمون تاپیک رو نیمه کاره رها کردن.
یه رسیور به دستم رسید که مشکل ترکیدن ای سی تغذیه داشت که به نظر به خاطر باد کردن تعداد زیادی خازن 100 میکرو بود فلشش هم مشکل داشت فلش زدم .مشتری برده میگه الان همین مشکل نداشتن کیفیت داره با تعویض همون خازن حل میشه؟

درود :

خروجی تیونر رو آیا ولت گیری دقیق گرفتید بفرمایید چنده ولتاژ v &
h ؟

gasemi

کاربر
2021-04-24
20
37
درود :

خروجی تیونر رو آیا ولت گیری دقیق گرفتید بفرمایید چنده ولتاژ v &
h ؟

شرمنده . دستگاه تازه به دستم رسیده (برگشته) . منظور از ولتاژ h و v چیه . یعنی با تغییر تنظیمات نرم افزاری ولتاژ خروجی تیونر رو بگیرم؟
البته با تعویض خازن الکترولیت 47 میکرو منتهی به تیونر که نشتی زیادی داشت و ظرفیتش به نصف رسیده بود به علاوه ی خازن 470 خروجی رگولاتور برای اطمینان مشکل حل شده ولی بعضی اوقات ولتاژ تا 12.5 پایین میاد

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,550
شرمنده . دستگاه تازه به دستم رسیده (برگشته) . منظور از ولتاژ h و v چیه . یعنی با تغییر تنظیمات نرم افزاری ولتاژ خروجی تیونر رو بگیرم؟
البته با تعویض خازن الکترولیت 47 میکرو منتهی به تیونر که نشتی زیادی داشت و ظرفیتش به نصف رسیده بود به علاوه ی خازن 470 خروجی رگولاتور برای اطمینان مشکل حل شده ولی بعضی اوقات ولتاژ تا 12.5 پایین میاد

دورد :

منظور از روش سنجیدن قطبیتهای v&h همینه که اشاره کردید ایکاش ولتاژهای خروجی تیونر رو هم میفرمایید ما بدونیم هر چند که شما تقریباً بالای 80درصد ایراد رو مرفوع کردید .

بالا