ممنون از راهنمایی با کنایتون بنده اول از همه بگم ۱۳ ساله کارم تعمیر صوتی تصویری از رسیورش بگیر تا هرچیزی ک مربوط ب صوتی تصویری و مداراته الکترونیکه با این تفاوت ک من تجربی یاد گرفتم و شغل پدریه منه کل انجمن رو بگردی فک نکنم پیدا کنی من راجب ایرادی مزاحم اساتیدی شده باشم ب هر حال برگردیم سر اصل موضوع من تا ب امروز هرچی سنسور اثرهال ک نیاز میشد از موتورهای اوراقی یا از همکارانی ک داشتم میگرفتم اگه از موتور مطمئن نبودم صدرصد بالا قید میکردم پس ارمیچر سالمه برد اصلی هم نو گذاشتم فرقی نکرد برای این فقط مزاحم شدم این سنسور هارو نو از بازار خریدم فقط خواستم بدونم اینی ک عکسشو بالا گذاشتم کار میده یا فرق داره چون سنسور خوش روش سوخته و دیتاشیتش رو هم نتونستم پیدا کنم حالا شمایی ک ادعات میشه و مارو تعمیرکار نمیدونی چیزی سر در میاری در خدمتم و اگه خیر ک از استادان بزرگوار تقاضا دارم راهنماییم کنن ایراد من صدرصد سنسور اثرهال هس
درودی دیگر :
قصد کنایه نداشتم و از اینکه خاطر شما را با عباراتی که بکار برده شد رنجاندم صمیمانه و خاضعانه معذرت میخوام
ما اینجا نیامدیم دانش خودمان را به رخ هم بکشیم بلکه مطمئن هستم دیگر دوستان هم اینجا که هستند فقط و فقط به قصد تزکیه دانش خود اینجا هستند.
قصد من از واژه مبتدی این است حالا که شما معلود شد با تجربه هستید میدونید خرابی این سنسورها شاید
به جرات بگم 1 در هزارم هست باور کنید چرا که با درایت کامل میگم بچه هایی داریم که plc کار کردن انینجا حتماً داریم
که در گیری این قطعه رو میدونن در اون پروژها به مراتب از این موقعیت که قرار داده شده بیشتر هست .
حالا از بحث خارج نشیم همینطور که دوستان در پستهای بالا عنوان کردن باید کلگی سنسور نزدیک و هم افق و همینطور هم ارتفاع اهنربا باشه
زیاد نمیاخواد هم دقت کنید
چرا که طراح خود برد پی سی بی طوری طراحی کرده که سوراخها را کارشناسی شده قرار داده تا سنسور دقیق با اهنربا مچ بشه
به همین سادگی یعنی میخوام بگم ایراد را جای دیگه برسی کنید دوست عزیز موفق باشید.