دوستان خواهش می کنم در رفع این مشکل اساسی مودم اینجانب یک کمک اساسی کنید ... من در دو کامپیوتر جداگانه دو خط ای دی اس ال جداگانه از شرکت مخابرات استان خوزستان گرفتم ... بعد از اینکه شارژ ماهیانه adslکامپیوتر دومم تمام شد گفتم بزار ار رمز و پسورد adslکامپیوتر اولم برای استفاده در کامپیوتر دومی بهره ببرم و تا مدتی دومی رو شارژ نکنم ( هر دو هم 128 ) ( اینکه چرا از دو اکانت adsl استفاده کردم برای این بود که دو کامپیوترم 200 متر با هم فاصله داشتند) رفتم کانفیگ کردم اما مشکلات مودم tp-link8811 من از همین جا شروع شد من استفاده می کردم اما قطع و وصلی زیاد بود و باید بعد از20 تا 30 دقیقه که اینترنت قطع می شد اداپتور مودم رو می کشیدم و وصل می کردم که ارتباط برقرار بشه و استفاده کنم ... اما حالا که چند ماه گذشته مودم و کامپیوتر دوم رو به کسی دیگه فروختم اون مشکلات مودم ادامه داره از این قبیل که : قطع و وصل میشه و بخصوص کانکشن کارت شبکه خیلی فعال و غیر فعال میشه و از همه مهمتر در حالت فعال پیغام this connection has limited or no connectivity( مثلث زرد علامت هشدار هم داره) ................... میاد که نمی دونم معنیش چیه مودم رو ریسیت کردم فایده نداشت در جایی شنیدم که احتمالا ادمین شبکه محدودت کرده و بعضی ها گفتن مودم خراب شده و ... واقعا اگه مودم خراب شده چرا وصل میشه ؟ یه نکته دیگه که الان این کامپیوتر دومم که طرف خریده با یه خط جدید و شماره تلفن دیگه ( کلا ثبت نام جدید کرده ) اما هیچ کدوم از کامپیوتر ها ویندوزش که xp2 هستش رو عوض نکردیم از همون موقع استفاده از اکانتهای adslقبلی خودم. به هر حال هر نکته ای که فکر کردم لازم باشه برای دوستان آگاه و مطلع اینجا نوشتم امیدوارم دوستان بهترین راه حلو نشون بدن تا از این گرفتاری بیرون بیام ...( در ضمن ip دستی هم دادم فایده نداشت) یه نکته دیگه خودم امیدوارم و خداکنه مسئله با عوض کردن ویندوز یا امتحان کردن مودم با یه کامپیوتر دیگه حل بشه ... شما نظرتون چیه؟