مشکل چراغ قرمز (روشن نشدن)بعد از پروگرم کردن آی استار99

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
سلام دوستان  بعد از پروگرم کردن فلش وقتی کلید پاور رو میزدم با 2 فایلی که از سایت گرفتم هر دو بار روی بوت گیر کرد وقتی که فایل بک اپ خودش رو پروگرم میکردم دستگاه روشن شد برای همین به فایلها شک کردم و از  فایلی که یکی از دوستان داده بود استفاده کردم بعد از زدن برنامه الان دستگاه مشکل عجیب چراغ قرمز شده ولتاژهای خروجی تغذیه -ولتاژ 3.3 فلش و 1.8 موجود است حتی فایل بک اپ خودش رو هم برگردوندم بازهم چراغ قرمز هست ؟این ایراد میتونه از خود فلش en25f32 باشه این رو هم اضافه کنم که آی سی در پروگرمر بخوبی رید و رایت میشه؟
آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
آی سی فلاش را از مدار جدا کرده و با تینر دقیق مدار و زیر آی سی فلاش را شست و شو دهید و دوباره آی سی فلاش را لحیم کنید احتمال اتصال یک لحیم کوچک در زیر پایه های فلاش و یا مدار جایی که قابل دید نیست وجود دارد .

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
سلام استاد عزیز تمام این کارها انجام شده حتی مسیر 8 پایه آی سی هم از لحاظ وصل بودن به مدار چک شده واقعا عجیب هست یعنی وقتی آی سی پروگرم شده به مدار وصل است دستگاه را روشن میکنم چراغ قرمزه وقتی با هیتر در میاورم (آی سی رو مدار نیست)بازهم چراغ قرمزه ؟یعنی فرقی نمیکند

باز هم از یاری شما سپاسگذارم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام استاد عزیز تمام این کارها انجام شده حتی مسیر 8 پایه آی سی هم از لحاظ وصل بودن به مدار چک شده واقعا عجیب هست یعنی وقتی آی سی پروگرم شده به مدار وصل است دستگاه را روشن میکنم چراغ قرمزه وقتی با هیتر در میاورم (آی سی رو مدار نیست)بازهم چراغ قرمزه ؟یعنی فرقی نمیکند

باز هم از یاری شما سپاسگذارم
با سپاس از جناب حیدری دوست خوبم یک مورد مشابه همین دستگاه بود کلی بهش ور رفتیم با تعویض ایسیram مشکل رفع شد دستگاه بالا آمد:eek:k: اگه رم خودش را دم دست نداشتید می توانید از رم دستگاه های استارست سریX-50 ultra &usb استفاده کنید

H03in

عضو فعال
2012-02-27
106
517
استاد حیدری عزیز ولتاژ 3.3 فلش موجود است و قطعات smd دور و بر ای سی چک شده من شکم از خود آی سی هست نظر شما چیه؟متاسفانه آی سی en25f32 یا دستگاه دیگری که این آی سی را داشته باشد ندارم ,در ضمن آی سی هایی مثل 25l1605 16Mیا 25t80 8M , ....دارم. به نظر شما در این دستگاه نمیشه بجای 25f32 استفاده کنم؟با تشکر از زحمات بیدریغ شما

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

دوست عزیز مشکل چراغ قرمز در مرحله اول از فلاش و بعدا معمولا رم می باشد

البته اگر ولتاز 3-3 درست باشد

یا حق

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام دوست عزیز البته بنده در حدی نیستم شما را راهنمایی کنم پس جسارت این کمترین را ببخشید اولا با جنالب حیدری موافقم ممکن است در اثر حرارت هوای گرم هیتر قطعات دور آیسی فلاش معیوب شده باشند و دوم اینکه شک شما هم میتواند درست باشد پر شدن و خالی شدن و حتی شناختن آیسی فلاش نمیتواند 100در 100 دلیلی بر سالم بودن آیسی فلاش مذکور باشد برای خود بنده پیش آمده که پراگرمر آیسی را شناخته با فلاش سالم پر شده اما المانهایه کافی را برای boot دستگاه دارا نبوده و با تعویض آیسی فلاش مشکل به طور کل حل شده بازهم جسارت بنده رو ببخشید با تشکر از استاد حیدری و شهرام عزیز

بالا