مشکل boot در استارست2000ace

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوستان سلام
ی استارست2000 ایس اومد دستم ک مشکلboot دارد..
پاور سالم..ایسی های مبدل سالم..ولتاژ ایسی فلش و رم فیکس..شستشوی کامل بورد با تینر فوری..حرارت رم پردازنده نرمال
کارهای انجام شده و عدم نتیجه گیری
.تست با پاور سالم
.فلش کردن ایسی فلش
.تعویض خازنهای مسیر3.3 و5 ولت
.قلع کشی ایسی های مبدل
.تعویض رگلاتور3.3
.تعویض کریستال

ولی رسیور همچنان روی boot هست و دست زمانیکه میخواد رویon بیاد پنل ی چشمک میزنه و مجدد رو حالت boot میمونه..استاتید نظری در این خصوص دارند..
ممنون

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
دوستان سلام
ی استارست2000 ایس اومد دستم ک مشکلboot دارد..
پاور سالم..ایسی های مبدل سالم..ولتاژ ایسی فلش و رم فیکس..شستشوی کامل بورد با تینر فوری..حرارت رم پردازنده نرمال
کارهای انجام شده و عدم نتیجه گیری
.تست با پاور سالم
.فلش کردن ایسی فلش
.تعویض خازنهای مسیر3.3 و5 ولت
.قلع کشی ایسی های مبدل
.تعویض رگلاتور3.3
.تعویض کریستال

ولی رسیور همچنان روی boot هست و دست زمانیکه میخواد رویon بیاد پنل ی چشمک میزنه و مجدد رو حالت boot میمونه..استاتید نظری در این خصوص دارند..
ممنون

درود :

با این حال فقط احتمال میرود اشکال رسیور نرم افزاری باشد اگر فایل بوت رسیور مورد نظر موجود دارید ویا در دسترس باشد آن را با لودر مربوطه بریزید و تست شود.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

درود :

با این حال فقط احتمال میرود اشکال رسیور نرم افزاری باشد اگر فایل بوت رسیور مورد نظر موجود دارید ویا در دسترس باشد آن را با لودر مربوطه بریزید و تست شود.
استاد منظورتون از فایل بوت چی هست؟
تا حالا فایل بوت منتقل نکردم..اکثرا با فلش کردن یا ایرادات ولتاژی روبرو بودم
فایل بوت تو انجمن هم نبود..لینکی ازش هست؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
استاد منظورتون از فایل بوت چی هست؟
تا حالا فایل بوت منتقل نکردم..اکثرا با فلش کردن یا ایرادات ولتاژی روبرو بودم
فایل بوت تو انجمن هم نبود..لینکی ازش هست؟

با درود:

فایل بوت مخصوص چنین مواردی هست حالا این رسیور رو نمیدونم دارند یا خیر مثال میبرم رسیور lazer 2000 که با مشکل error-1&2 نمیدونم برخورد کردین این اشکال اگر خارج از افت ولتاژ پاوری بوده یک فایل بوت دارند که با لودر انتقال بدی مشکل رسیور حل میشه به همین سادگی ، با توضحاتی که عنوان داشتید بعید میدونم مشکل رسیور سخت افراری باشه اما تیونر میتونه در این قضیه نقش داشه باشه میتونید از مدار خارج کنید ..
بنده هم در خصوص فایل بوت رسیور sr-2000ace شما اگر موجود بود چه در انجمن و چه در ...عنوان و یا آپلود و یا در اسرع وقت نتیجه خواهم داد.

با درودی دیگر :

نمیخوام پستها شلوغ بشه

به این لینک سر بزن و کامل بخون ....

http://forum.irantk2.com/tamerkaran66675/

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود:

فایل بوت مخصوص چنین مواردی هست حالا این رسیور رو نمیدونم دارند یا خیر مثال میبرم رسیور lazer 2000 که با مشکل error-1&2 نمیدونم برخورد کردین این اشکال اگر خارج از افت ولتاژ پاوری بوده یک فایل بوت دارند که با لودر انتقال بدی مشکل رسیور حل میشه به همین سادگی ، با توضحاتی که عنوان داشتید بعید میدونم مشکل رسیور سخت افراری باشه اما تیونر میتونه در این قضیه نقش داشه باشه میتونید از مدار خارج کنید ..
بنده هم در خصوص فایل بوت رسیور sr-2000ace شما اگر موجود بود چه در انجمن و چه در ...عنوان و یا آپلود و یا در اسرع وقت نتیجه خواهم داد.

با درودی دیگر :

نمیخوام پستها شلوغ بشه

به این لینک سر بزن و کامل بخون ....

http://forum.irantk2.com/tamerkaran66675/

درود
اینو تازه انجام دادم
فایل اول ک باز مثل بقیه توسط لودر شناسایی نشد فایل دوم هم با لودر منتقل شد وباز مثل مشکل ذکر شده فقط پنل روشن میشه حتی کلمه بوت هم نمیاد.
مجدد فلشش کردم باز رو بوت هست
با فایل موجود در این تاپیک تست زدم..
http://forum.irantk2.com/tamerkaran72548/
فایل منتقل میشه و بعد نرم افزار هم با لودر ب رسیور میدم قشنگ تموم میشه ولی باز رو بوت میاد و تا ب مرحلهon برسه مجدد میاد رو بوت.
احتمالا از رم یا پردازنده یا قطعات کناری هست..
البته تمامsmd های بین رم و پردازنده رو هم قلع کشی کردم..افاقه ای نکرد

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
درود
اینو تازه انجام دادم
فایل اول ک باز مثل بقیه توسط لودر شناسایی نشد فایل دوم هم با لودر منتقل شد وباز مثل مشکل ذکر شده فقط پنل روشن میشه حتی کلمه بوت هم نمیاد.
مجدد فلشش کردم باز رو بوت هست
با فایل موجود در این تاپیک تست زدم..
http://forum.irantk2.com/tamerkaran72548/
فایل منتقل میشه و بعد نرم افزار هم با لودر ب رسیور میدم قشنگ تموم میشه ولی باز رو بوت میاد و تا ب مرحلهon برسه مجدد میاد رو بوت.
احتمالا از رم یا پردازنده یا قطعات کناری هست..
البته تمامsmd های بین رم و پردازنده رو هم قلع کشی کردم..افاقه ای نکرد

درودی دیگر :

اگر با فایل بوت دیگری بتونید... تهیه کنید بعید میدونم رسیور بالا نیاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درودی دیگر :

اگر با فایل بوت دیگری بتونید... تهیه کنید بعید میدونم رسیور بالا نیاد.
متاسفانه تو انجمن همین چند مورد هست..
کسی از دوستان فایل بوت این مدل رو نداره؟

Azarcam

کاربر
2009-03-02
42
114
45
دوست عزیز وقتی آی سی فلش میشه فایل بوت هم باهاش منتقل میشه با تغذیه سالم امتحان نمایید. اگر مشکل حل نشد و فایل فلش هم بدرستی پرگرام شد . احتمالا از سی پی یو یا رم میباشد . چندین مورد داشتم که حل نشدن گاها با حرارت مختصر دادن به برد بالا میامدن ولی نتونستم کاری کنم براشون

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

اگه آی سی فلش دیگه داری تست کن

اگه رفع نشد پایه های سی پی یو رو با هویه قلمی تجدید قلع کن ايشالا حل بشه
درود
قبلا با ایسی فلش سالم ک از رو بورد برداشتم تست کردم باز رو حالت بوت هست

دوست عزیز وقتی آی سی فلش میشه فایل بوت هم باهاش منتقل میشه با تغذیه سالم امتحان نمایید. اگر مشکل حل نشد و فایل فلش هم بدرستی پرگرام شد . احتمالا از سی پی یو یا رم میباشد . چندین مورد داشتم که حل نشدن گاها با حرارت مختصر دادن به برد بالا میامدن ولی نتونستم کاری کنم براشون

خودم من شکم ب این دوقطعه هست..
در هر حال ب صاحبش تحویل دادم چون درست بشو نیس..رسیور کتک خورده ای بود گفتم یوقت رو دستم اف نشه و صاحبش گیر بده..IRSAT:a19:
ممنون از راهنمایی های دوستان عزیز

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان گرامی من خیلی موارد هست که ایسی را فلش میکنم راه نمی افته برای براد دوم فایل فلش را روی یه ایسی نو پروگرام میکنم و برخی موارد روی ایسی فلش با ظرفت بالاتر که در این مو.ارد اکثر مواقع جواب میده شما هم این کار را انجام بدید

بالا