مشکل on در استارمکس a100

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
درود
دوست عزیز این ریسیور فلش شده بود با دو فایل موجود در سایت پروگرام شد متاسفانه رو on مونده (بالای on کلمه sattv هم میباشد)
با لودر چند تا نرم افزار هم انتقال دادم مشکل همچنان هست.

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام
اين مشكل برا منم پيش اومده بود وقتي روي onميرفت پنل رسيور خاموش ميشد فلش زدم باز رويonاومد ولي اينبار خاموش نشد رويon موند با كابل از طريق لپ تاپ قديمي كه سريال پورت داره برنامه زدم بالا اومد با سيستم خانگي نتونستم با كابل انتقال بدم برنامه نرفت

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
دوست عزیز ریگلاتورهای 8پایه به شماره53.02 رو برسی کن ولتاژ 1/8 و 3/2 ببین داری اگه درست بود یک بار فلش کن درست نشد برد رو با روغن فلکس هیت بگیر مخصوصا spuورم رو نتیجه رو اعلام کن

محمد256

کاربر
2007-09-18
14
13
این مشکل هم می تواند از ای سی 6پایه رگلاتور باشه هم از فایل فلش ودر اخر سی پیو این مدله ایراد داره شاید ولتاز ای سی 6 پایه درست باشه برای اطمینان عوض کنید من این مشکل داشتم تمام ولتازها درست بود ولی روشن نمی شد حتی فلش هم کردم که در اخر با تعویض هر دو تا ای سی مشکل حل شد در برد رسیور این دو ای سی به این صورپت مشخص است up01وup03

reza-r

کاربر VIP
2006-12-09
85
266
این مشکل هم می تواند از ای سی 6پایه رگلاتور باشه هم از فایل فلش ودر اخر سی پیو این مدله ایراد داره شاید ولتاز ای سی 6 پایه درست باشه برای اطمینان عوض کنید من این مشکل داشتم تمام ولتازها درست بود ولی روشن نمی شد حتی فلش هم کردم که در اخر با تعویض هر دو تا ای سی مشکل حل شد در برد رسیور این دو ای سی به این صورپت مشخص است up01وup03

سلام
با تشكر
در صورت امكان شماره آيسي ها .......
اگر تصوير هم باشه خيلي بهتر مي شود
با تشكر از همه دوستان و استادان

reza-r

کاربر VIP
2006-12-09
85
266
با سلام
كسي از دوستان و استادان نتواسته اين مشكل را حل نماييد ؟؟

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
با سلام
كسي از دوستان و استادان نتواسته اين مشكل را حل نماييد ؟؟

سلام دوست گرام

چرا نتونستیم حل کنیم!!!!!!!
من خودم به شخصه ده ها مدل رو که چنین عیبی داشته تعمیر کردم
حالا چه استارست 2000 بوده چه استارمکس و غیره
اگر بر فرض بگیریم که برد ماین مورد نظر ما بدون هیچگونه قطعی در مدار میباشد
از این چند عیب خارج نیست رسیورمون
1. عیب نرم افزاری که شامل پروگرام کردن و آپگرید
2. عیب ولتاژ و آی سی های رگلاتور
3. عیب لحیم سردی توی برد و هیتر کشی ماهرانه با روغن فلکسی مرغوب ( این نکته خیلی مهمه)
4.در بعضی مواقع که امکانش نسبت به سه عیب بالا کمتره اتصال کوتاه در برد. مثلا خارج کردن تیونر.
5. عیب خازنی روی برد که شامل نشتی خازنهای smd میباشد.

بالا