Ehsan98-SAT
کاربر
- 2010-04-20
- 154
- 468
- 35
درود بر کاربران و مدیران عزیز من یک مشکل در رابطه با رسیور فول اچ دی 400 اکیس کروزر دارم و ان اینه که من دستگاه رو امروز از نرم افزار اصلی به نرم افزار ورژن : XCRUISER.XDSR400HDplus.v1.09.35.2011Aug09.ird
ارتقاء دادم و اینکار رو بوسیله فلش مموری hp 220w انجام دادم.
و ریست دستگاه رو هم کردم و بهد از اون به ورژن : XDSR400HDplus.v1.99.99.2011Aug11.ird رفتم و
دوباره ریست کردم و دوباره سرچ کردم و تنظیمات را انجام دادم . بعد از اون به مشکلی که دوستان با نرم افزار ها داشتن اشنا شدم که در مواقعی بعد از قطع برق کانال های انها رسیت و تمامی تنظیمات ذخیره نشده بالا میومد. من هم یک امتحان کردم و دیدم که زمانی که بالا میاد Run رو رد میکنه و استارت 1 میاد. ولی به Wait Off میرسه کار نمیکنه . و مثل اینکه دستگاه خاموش باشه . از کنترل که استفاده میکنم چراغ قرمز میزنه روی نمیایشگر.
ولی اصلا کاری نمیکنه و اصلا خاموش نمیشه . باید از دکمه پشت خاموش کنم .
من هیچ پلاگینی زمان نصب نرم افزار جدید نداشتم . و فقط Webzeal نصب بود.
بعد از اخرین اپدیت پلاگین سایت اصلی رو گرفتم و زدم.
اگر ممکنه کمک کنید. حالم گرفته شده.
اگر از بین رفته بگید ک بیخیال بشم چون دیگه حوصله ندارم. مدیران پیام خصوصی بدن شمارمو در اختیارشان قرار میدهم.
ارتقاء دادم و اینکار رو بوسیله فلش مموری hp 220w انجام دادم.
و ریست دستگاه رو هم کردم و بهد از اون به ورژن : XDSR400HDplus.v1.99.99.2011Aug11.ird رفتم و
دوباره ریست کردم و دوباره سرچ کردم و تنظیمات را انجام دادم . بعد از اون به مشکلی که دوستان با نرم افزار ها داشتن اشنا شدم که در مواقعی بعد از قطع برق کانال های انها رسیت و تمامی تنظیمات ذخیره نشده بالا میومد. من هم یک امتحان کردم و دیدم که زمانی که بالا میاد Run رو رد میکنه و استارت 1 میاد. ولی به Wait Off میرسه کار نمیکنه . و مثل اینکه دستگاه خاموش باشه . از کنترل که استفاده میکنم چراغ قرمز میزنه روی نمیایشگر.
ولی اصلا کاری نمیکنه و اصلا خاموش نمیشه . باید از دکمه پشت خاموش کنم .
من هیچ پلاگینی زمان نصب نرم افزار جدید نداشتم . و فقط Webzeal نصب بود.
بعد از اخرین اپدیت پلاگین سایت اصلی رو گرفتم و زدم.
اگر ممکنه کمک کنید. حالم گرفته شده.
اگر از بین رفته بگید ک بیخیال بشم چون دیگه حوصله ندارم. مدیران پیام خصوصی بدن شمارمو در اختیارشان قرار میدهم.