مشکل Wait Off در رسیور 400 HD PLUS XCRUISER

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
درود بر کاربران و مدیران عزیز من یک مشکل در رابطه با رسیور فول اچ دی 400 اکیس کروزر دارم و ان اینه که من دستگاه رو امروز از نرم افزار اصلی به نرم افزار ورژن : XCRUISER.XDSR400HDplus.v1.09.35.2011Aug09.ird
ارتقاء دادم و اینکار رو بوسیله فلش مموری hp 220w انجام دادم.
و ریست دستگاه رو هم کردم و بهد از اون به ورژن : XDSR400HDplus.v1.99.99.2011Aug11.ird رفتم و
دوباره ریست کردم و دوباره سرچ کردم و تنظیمات را انجام دادم . بعد از اون به مشکلی که دوستان با نرم افزار ها داشتن اشنا شدم که در مواقعی بعد از قطع برق کانال های انها رسیت و تمامی تنظیمات ذخیره نشده بالا میومد. من هم یک امتحان کردم و دیدم که زمانی که بالا میاد Run رو رد میکنه و استارت 1 میاد. ولی به Wait Off میرسه کار نمیکنه . و مثل اینکه دستگاه خاموش باشه . از کنترل که استفاده میکنم چراغ قرمز میزنه روی نمیایشگر.
ولی اصلا کاری نمیکنه و اصلا خاموش نمیشه . باید از دکمه پشت خاموش کنم .
من هیچ پلاگینی زمان نصب نرم افزار جدید نداشتم . و فقط Webzeal نصب بود.
بعد از اخرین اپدیت پلاگین سایت اصلی رو گرفتم و زدم.
اگر ممکنه کمک کنید. حالم گرفته شده.
اگر از بین رفته بگید ک بیخیال بشم چون دیگه حوصله ندارم. مدیران پیام خصوصی بدن شمارمو در اختیارشان قرار میدهم.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
مدیران جوابی ندارن ؟؟؟؟؟

درود بله جواب داریم والا خسته شدیم من و همکاران رسیور را الکی نرم افزار نزنید وقتی درست کار میکند و مشکلی ندارد نمیدانم چرا نرم افزار را تغییر میدهیم!!!!!!!ببین کاربر گرامی بنده در نرم افزار 2.09.35 توضیح کامل دادم که باید چه کار کنید
مهــــــــــــم :
1- ابتدا رسیور خود را با اخرین نرم افزار یعنی 1.09.35 بروز رسانی کنید
2- سپس نرم افزار XDSR400HDplus.v1.99.99.2011Aug11.ird را از طریق usb وارد رسیور کنید ( اپگرید )
3- بعد از انجام مراحل بالا نرم افزار XDSR400HDplus.v2.09.35.2011Aug11.ird را از طریق usb وارد رسیور کنید ( اپگرید )
***در تمامی مراحل رسیور را خاموش نکنید *

خوب حالا استاد گرامی آقا شهرام هم در مورد راه اندازی دستگاه نو توضیح کامل دادند از لینک زیر نگاه کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=50637

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
درود
از راهنمایی مدیران ممنونم .با لودر انتقال نرم افزار ( برنامه پاک کردن پلاگین رو به رسیور دادم و از این حالت در امد.)
سپاسگذارم .irsat

درود بله با همان نرم افزار delete var برای ایکس کروزر400 گاهی اوقات میشود بکار برد در صورتی که رسیور بالا نیاد اما همیشه این طوری نیست و دیده شده که در صورت استفاده نادرست از دستگاه فلش شده است سعی کنید الکی به دستگاه نرم افزار نزنید بیشتر سعی کنید پلاگین را تغییر دهید در صورتی که نرم افزار مشکل داشت عوض کنید وگرنه لازم نیست دستگاه خوبی هست 400 پلاس من دارم و باید باهاش درست کار کنید موفق باشید

بالا