معایب ومشکلات رسیور ای استار

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zalooo

کاربر
2010-01-22
19
23
44
با سلام خدمت دوستان رسیور ای استار علاوه بر ایتکه مزایای بسیاری دارد یک سری معایبی دارد که خدمتتان عرض میکنم که انشا الله شرکت ای استار در پچهای بعدی این معایب راحل کند.

1- بک اپ گرفتن از لیست کانالها ونرم افزار از طریق درگاه یو اس پی امکان پذیر نیست

2- وقتی فایل بندی برای کانالها درست میکنیم موقعی که به قسمت ویرایش کانالها میرویم کلیه کانالهای سرچ شده را نشان میدهد در صورتی که باید فقط کانالهای فایل مورد نظر را نشان بدهد که اگر خواستیم تغییراتی در نوع چینش در کانالهای فایل مورد نظر ایجاد کنیم راحت انجام بگیرد .
3- در رسیور های ایکلاس واسترانگ موقعی که میخواهیم کانال به صورت رندوم خذف کنیم بعد از علامت گذاری روی یک کانال به صورت اتوماتیک به کانال بعدی میرود .در صورتی که در رسیور ای استار این طور نیست وباید خودمان روی کانال بعدی برویم که بسیار خسته کننده است

hafeze

کاربر
2009-08-03
23
36
27
با سلام هیچ کدام از کانالها باز نیست در حالی که در نبلیغات میخوانیم همه ی کانالها باز است لطفن توضیح میدین با تشکر

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
با سلام هیچ کدام از کانالها باز نیست در حالی که در نبلیغات میخوانیم همه ی کانالها باز است لطفن توضیح میدین با تشکر
تمامی کانالها باز بدون مشکل.ایراد شما از جای دیگری است...:eek:ky:

maris

کاربر
2008-06-27
19
21
سلام
چرا وقتی در حال ضبط کردن هستم دکمه f1کار نمیکند یعنی هیچ دکمه ای کار نمیکند. چرا

//

I

Istar-Korea

Guest
قرار بود ديجي تورك و اسكاي به شرينگ اي استار بپيوندند پس چي شد خسته شديم از پس اخبار دروغ شنديم!

اكثريت شبكه هاي خوب پكيج ديجي ترك باز ميباشد ( چند روز است ). به زودي تكميل خواهد شد در سرور جديد ( همين طور اسكاي ).

hafeze

کاربر
2009-08-03
23
36
27
ببخشید یعنی باید چیزی به دستگاه وصل باشه مثلا اینترنت یا دانگل ؟ یا اینکه باید برنامه ی خاصی رو روش نصب کنم لطفن راهنمایی کنین با تشکر فراوان از شما

آرتین

کاربر
2010-12-13
1
3
باسلام به دوستان. من تو تمام سایتهای ماهواره ای عضو هستم اما هنوز نتوانستم برنامه آی استار 96 رو بگیرم .رسیورم پیغام میده آدرس ایمیلم اینه.کمکم کنید .

*********** ویرایش شد...

icon4.gif
تذکر : قرار دادن ادرس ایمیل خلاف قوانین سایت است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا