معرفی کارت TeVii S660 DVB-S2 USBبصورت فارسی

Irantk City

ADMIN
2011-11-12
43
168
از ظاهر عکسها به نظر پلاستیکی میامد خود دستگاه اگر اینطور باشه proof 7500 فلزی هست و ظاهرشم میشه گفت زیبا تر هست. الآن پروف 7500 اصلی به سختی گیر میاد اما مقایسه ای که در فایل pdf با این دستگاه صورت گرفته صحیح نبوده و اصلا مقایسه فنی که توسط شرکتهای معتبر صورت گرفته باشه وجود نداره و معمولا جهت تبلیغات فروش اینگونه مقایسه ها رو انجام میدن.

تمامی اطلاعاتی که برای دستگاه فوق گفته شده در اکثر دستگاه های دی وی بی دیگر نیز وجود داره. و در آخر نوشته شده بود امکانات این دستکاه بسیار بیشتر از مدلهای دیگر مانند proof هست اما به این امکاناتی اشاره نشده!! و من فکر نمیکنم امکاناتی فرق داشته باشه.

اوج تفاوت در کیفیت قطعات و تراشه دستگاه است که از نظر کیفیت قطعات proof 7500 واقعا عالی هست و نمیتوان این دو رو مقایسه کرد و یکی را بدتر خواند.

خلاصه که از هر کی بپرسید میگه فلان مدل آشغاله و بفلان مدل عالیه و همه سلیقه ها هم متفاوت هست اما من هیچ ایرادی در proof تا کنون ندیدم. فقط یک ایراد آمدن صفحه مرگ داشت که من متوجه شدم در هنگام دانلود آفلاین ابتدا باید از برنامه پروف خارج شد و سپس از برنامه اسکای نت و دیگر با آن صفحه مواجه نمیشود!

بالا