مـعرفی تـصویری ال ان بـی جـدیـد وبـی نـظیر ای اسـتار بــلک الــترا

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
مـعرفی تـصویری ال ان بـی جـدیـد وبـی نـظیر ای اسـتار بــلک الــترا

1.jpg

8.jpg

3.jpg

4.jpg

مشاهده فایل‌پیوست 64921

4.jpg

7.jpg

پیوست‌ها

• 34.9 کیلوبایت بازدیدها: 174
آخرین ویرایش:

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
این که ضد *******ه واقعیت داره
سلام معلومه که نه؛؛؛ این مزخرفات رو روی کارتنش مینویسند که مردم گول بخورند از این ها بخرند یا فروش بیشتر بشه مثل استارمکس ضد ******* یکی از اشغال ترین ال های بازاره

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوست عزیز من جناب h.l.a:
آیا شما این ال ان بی رو تست کردی؟از نوشته های روی قوطیش بعید میدونم که چیز خوبی باشه.اولین دروغش همینه که نوشته ضد پ ا ر ا ز ی ت.اصلا مقابله با پ ا ر ا ز ی ت با یه سری روشهای خاص تا حدودی قابل کنترل هست و به هیچ وجه ال ان بی ضد پ ا ر ا ز ی ت نداریم.پ ا ر ا ز ی ت به گونه ای هست که به صفحه دیش برخورد میکنه و امواج دریافتی از سوی ماهواره رو مختل میکنه و نمیزاره که امواج به طور صحیح به ال ان بی برسن.حالا چطور امکان داره یه ال ان بی ضد پ ا ر ا ز ی ت با شه؟؟؟
الان اگه توجه کنید کلمه پ ا ر ا ز ی ت رو هم فارسی نوشته در حالی که آی استار کره ای هست و معلوم نیست این ال ان بی مال چه خرابستونیه و همچنین برچسب روی ال ان بی رو هم برعکس زدنه و از یه شرکت معروف اینجور کارا بعیده.واسه گول زدن ملت هم جعبه اش رو تقریبا شبیه ال ان بی بسیار قدرتمند لیزر گلد زده که اصلا تو ایران این ال ان بی بسیار کم یاب هست.من همیشه از محصولات شرکتهایی که قصد گول زدن ملت رو دارن میترسم و مارکهای نا معروف ولی جدید رو خیلی برتر و مطمین تر میدونم.
با تشکر
:eek:k:

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
اصلی که چه عرض کنم

دوستان توجه داشته باشید !!! ایران دیش هم به زور میزنه چه برسه به LNB اینها رو به سفارش میزنند حالا روشم هر چی بخوان مینویسن حالا خود Istar هم مارک معروفی نیست !!! توی ایران تبلیغاتش زیاده در کل من مدلهای دیگشو دیدم پلاستیک دهنش تخته این شبیه استار سته !!!!ولی به نظر من مارک باید معتبر باشه در کل هم هیچ فرقی ندارن !!!

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
طبق نوشته روی کارتن db1 ذکر شده دوستان نصاب اگر دستشون امد وتست کردن نتیجه رو اعلام کنن . البته یکی از دوستان گفته بود از پرمیوم قدرت دریافتی سیگنالش بهتر بوده تا خوب تست نگردد تمیشه اظهار دقیق کرددرباره اون کلمه ضد پ ارا من صحبتی که کردم گفتن منظور اون چیزی که تو ایران رایج هست نیست حالا اگه جواب کامل گرفتم خدمت دوستان عرض میکنم اینهم مشخصات و عکسهای دو سوزنه این مدل

INPUT FRWQ:10.70~11.70GHZ
OUTPUT FREQ:950~1950MHZ
2150MHZ~1100
L.O.FREQ:9.75./10.6GHZ
NOISE FIGURE:0.1D
7d8da815fa21.jpg

ecc2e06a44e6.jpg

آخرین ویرایش:
بالا