من هنوز یه کانال هم نتونستم باز کنم

alfamix

کاربر
2009-04-13
2
6
34
سلام به همه بچه های زحمتکش این سایت.....توروخدا فقط به دادم برسین که دیگه دارم دیوونه میشم.....من skystar2 دارم.....الان حدود 4 ماهه...ولی هنوز یه کانال کارتی نتونستم باز کنم....آرزوی یه کانال ورزشی خوبکه فوتبال های اروپا رو نشون بده به دلم مونده.....بروز ترین پلاگین ها...بروز ترین سافتکم و و کلید ها رو دانلود میکنم ولی اصلا جواب نمیده....آیا تنظیمات مخصوصی داره؟ تورو خدا کمکم کنید.....اگه ممکنه هر اطلاعاتی که دارین به من بدین....لطفتون رو فراموش نمیکنم...

Milad_j

کاربر
2009-07-25
2
8
اگر شما با برنامه dvbdream کار می کنید باید پلاگین خود را در پوشه pip00 کپی نمایید.پیشنهاد می کنم از این برنامه اگر استفاده نمی کنید حتما استفاده کنید ضمنا سعی کنید جدید ترین پلاگین یا سافتکم را دانلود کنید.اگر هم می خوای خودتو راحت کنی یک اکانت cccam بگیر و تمامی کانال ها را باز کن(با cccam می توانی با dial-up هم کار کنی ولی با جی باکس باید 24 ساعته تو اینترنت باشی تا تصویر فریز نشه)حالا بگذریم
اگر جدید ترین سافتکم هارا می خوای که هر روز هم به سایت اضافه می شود برو به سایت ***************** بعد که عضو شدی برو به قسمت پلاگین و سافتکم
در ضمن در آن سایت فعالیت به طوری است که هر سوالی داشته باشی خود مدیر سایت 12 ساعته جوابت را می دهد.اگه رفتی به اون سایته در قسمت پلاگین و سافتکم هاش حداقل تو دیگه بی معرفتی نکن و اگه دانلود کردی دکمه تشکر را بزن چون خودم آنها را آپلود کردم اسمم در اون سایت milad_j هست . تا پستی دوباره در انجا خدانگهدار

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Milad_j

کاربر
2009-07-25
2
8
البته این سایت خیلی خوب است ولی وقتی می بینم مدیران به سوالام جواب نمی دهند مطمئنا هر کسی که باشد ناراحت خواهد شد بخاطر همین به جناب alfamix سایت دیگری را هم پیشنهاد کردم که علاوه بر فعالیت در این سایت در سایت های دیگری هم فعالیت داشته باشند چون هدف اصلی حل مشکلات است قصد بدی نداشتم و چاکر مدیران این سایت هم هستم خصوصا آن هایی که جواب پست ها را می دهند:dast: امیدوارم به آینده ای بهتر برای همه شما دوستان گرامی و ارجمند.:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام به همه بچه های زحمتکش این سایت.....توروخدا فقط به دادم برسین که دیگه دارم دیوونه میشم.....من skystar2 دارم.....الان حدود 4 ماهه...ولی هنوز یه کانال کارتی نتونستم باز کنم....آرزوی یه کانال ورزشی خوبکه فوتبال های اروپا رو نشون بده به دلم مونده.....بروز ترین پلاگین ها...بروز ترین سافتکم و و کلید ها رو دانلود میکنم ولی اصلا جواب نمیده....آیا تنظیمات مخصوصی داره؟ تورو خدا کمکم کنید.....اگه ممکنه هر اطلاعاتی که دارین به من بدین....لطفتون رو فراموش نمیکنم...

دوست عزیز کانالهای کارتی که توسط سافتکم باز می شوند به دلیل اینکه کلید این کانالها در بیشتر مواقع به صورت dcw پایداری زیادی ندارند و شاید بعد از اینکه شما استفاده می کنید کانالها قطع می شود پیشنهاد می کنم progdvb آخرین ورژن استفاده کنید و سافتکم حتما مختص کارت های dvb استفاده کنید در حال حاضر کانالهای کارتی توسط نرم افزار باز نمی شوند و بعضی مواقع فقط با سافتکم آن هم توسط کلیدهای موقت

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147

دوست عزیز شما Vplug نصب بکن بعد جدیدترین سافتکم و Vkey ها رو در پوشه Plugin بریزی مطمـنا باز میشه....

بزودی اموزش تصویری رو میذارم.

zcbm

کاربر
2008-11-08
1
4
سلام دوست عزیز ناراحت نشو این طبیعیه من دو ساله که اسکای استار 2 دارم .اوایل حدود یه سال قبل تا دلت بخواد پلاگین ها خوب بودند ولی چند ماهی هست که منم در حسرت یه پلاگینم که کارکنه البته گله ای از مسئولین این سایت بکنم که مطالب این سایت اصلا بروز نمیشند و پست های قدیمی و بی ارزش هم پاک نمی شند شما که دارین زحمت می کشین خواهشاً مطالب رو سر و سامان بدین تا یکی مثل من بتونه اون چیزی رو که می خواد براحتی پیدا کنه . بهر حال از زحماتتون کمال تشکر رو دارم موفق باشید .

alfamix

کاربر
2009-04-13
2
6
34
ممنون از همتون....ولی من هر چی سعی کردم باز نشد....جدیدترین پلاگین هارو هم دانلود میکنم ولی جواب نمیده...حداقل با همون کلید های موقت هم جواب نمیده.

999999

کاربر
2007-08-25
16
18
من اسکای استار اچ دی 2 دارم کمکم می کنید برای باز کردن کانال ها

sazin

کاربر
2009-09-10
1
3
سلام
به عزیزان ومدیران سایت من هم 1 ساله که کارت اسکای استار 2 دارم ولی هیچ کانال کارتی باز نکردم سافتکم و پلاگین
جدیدم ریختم تو پوشه پلاگین ولی جواب نمیده
البته من از برنامه پراگ دی وی بی ورژن 4.0 استفاده می کنم ورژن جدیداشم نسب کردم ولی کانالها رو شترنجی نشون میده توروخدا منو راهنمای کنید

باتشکر از مدیران سایت

pw_er

کاربر
2012-01-22
1
1
خوش بحال اون کسایی که تونستن کانال های کارتی رو باز کنن
درود به اولین ایرانی که اون زمان در نبود سایت های ماهواره ایرانی از رو سایت های خارجی متوجه و موفق به تماشا این کانال ها شده
یا من خنگم یا مشکل از کارت DVB منه
من که طی این 3 سال تا حالا موفق نبودم تنها خیری که از sky star HD2 دیدم یه دانلود افلاینش بود
از v plug استفاده کردم + جدیدترین v key نشد
از win csc استفاده کردم نشد
از این dwc ها زدم نشد
پلاگین متفرقه زدم نشد
همه جا کار درست بود ولی باز نمیکرد نمیدونم چرا
من حاضر به کسی که منو راهنمایی کنه و اولین کانال کارتی رو باز کنم مژده گانی بدم
یا حداقل بگه ایراد کار از کجا بوده:051::051::051::051::051::051::051::051:

آخرین ویرایش:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با درود .
دوست عزیز برای باز کردن کانال کارتی در کارت دی وی بی همونطور که خودتون میدونید احتیاج به آخرین نسخه vplug و v-keys و v-sids و softcam دارید.
سعی کنید اخرین نسخه progdvb رو هم از بخش خودش دانلود کنید.
البته کاملترین vplug هارو استاد وحید عزیز منتشر میکردند که ظاهرا چند وقتی هست که دیگه ساپورت نمیکنند و از نسخه های متفرقه میتونید استفاده کنید.
Vplug رو آنزیپ و در پوشه پلاگین و سافتکم رو هم مستقیم در پوشه اصلی progdvb بریزید.
البته با سافتکم غیر از کانالهایی که اعلام میشه کانال خاصی باز نمیشه مگر اینکه یک اکانت خوب سیسیکم تهیه کنید.
از سرورهای رایگان هم میتونید استفاده کنید که توضیحاتش در بخش شیرینگ رایگان هستش.
در کل کار سختی نیست که در حد 3 سال نتونید کانال باز کنید.
ممکنه به هنگام نصب پلاگین با ارور هایی مواجه بشید که توضیح و نرم افزارهای مخصوص به خودش هم در بخش خودش موجوده.
اگر هنوز با مشکل مواجه هستید بفرمایید تا کمکتون کنم.
موفق باشید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
دوست عزیز با این پلاگینها دیگه کانال خاصی باز نمیشه
با این پلاگینها فقط میشه ام بی سی پرشیا یا شبکه 3 . و چند کانال در استرا 4 دید
شما باید از پلاگینهایی که برای سیستم کارت شرینگ و سی سی کم میباشد استفاده کنید
مثل
[h=3]جدیدترین ورژن پلاگین hadu برای استفاده cccam در کارتهای dvb[/h] بعد اشتراک ماهیانه سی سی کم که ماهانه بین 7 تا 30 هزارتومان میباشد و ضمنن داشتن ای دی اس ال برای کانکت شدن

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام به دوست خوبم. به بخش شیرینگ اینترنتی مراجعه کن. در ضمن این اکانت ها رو میتونی همین جا از آقای علی رسیور تهیه کنی. که هم قیمت مناسبی داره و هم کیفیتش خوبه.

بالا