مهم اطلاعیه شرکت استارست در مورد شرینگ هوایی رسیورهای سری 8800-9000

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اطلاعیه شرکت استارست
شرینگ هوایی رسیورهای سری 8800 بر اساس سریال نامبر سخت افزار کارایی دارد و رسیورهای تولید قدیم که ابتدای شماره سریال آنها با عدد 12 شرینگ هوایی این سری بزودی قطع می شود و تا الان تعدادی غیر فعال شدند فعلا رسیورهای سری جدید که ابتدای سریال 13-14و اخیرا تولید شدند توسط دیتا دو ماهواره w3-w6 تا اواخر سال 2014 ساپورت خواهند شد این مورد شامل دیگر رسیورهای مشابه ساخت شرکت گلوبال استار چین مانند تایگر هم می شود برای رسیورهای غیر فعال بزودی قطعه وارد بازار خواهد شد جهت مشاهده سریال نامبر ابتدا منو و درقسمت تنظیمات گزینه درباره گیرنده انتخاب کنید سریال سخت افزاری و همچنین تاریخ اکسپایر حالت sds مشخص است

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
خوب شما که گفتی راهشم بگو گلم

تغییر سریال سخت افزاری دستگاه فقط با تعویض ای سی فلش ممکن ای سی فلش هم باید حتما winbond و رایت سریال توسط کارخانه سازنده شده باشد و این کار از طریق نرم افزار ممکن نیست برای تمدید اعتبار باید ای سی فلش تغییر کند

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
بدون تعویض ای سی فلش و بدون باز کردن از روی برد هم میشود سریال را تغییر داد من به شخصه بالای 20 تایگر را دوباره راه انداختم اموزش ان کمی طولانی است و حوصله میخواهد در اولین فرصت سعی میکنم آموزش را تهیه کنم و بگذارم در این اموزش جیتگ این ریسیورها هم اموزش داده خواهد شد.
موفق باشید.

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
درود
با تشکر از اساتید عزیز علی آقا و آقا رضا
دوستان هرکدوم از این راهها رو که فرمودید من حاضرم انجام بدم
آخه چند تا مشتری دارم که متاسفانه به اینترنت دسترسی ندارن و شیرینگ هواییشون تموم شده

mehdi122525

کاربر
2019-03-14
2
1
8800سیم النبی اتصال کرد کلا رفت روی بوت.هرچی نرم افزار بهش دادم فایل بوت درست نشد مه نشد.بردم تعمیرگاه ایسی فلش پروگرام کرد چندتا خازن هم عوض کرده.پول تعمیرش کسی میدونه چقد نیشه

بالا