مهم در مورد رسیور دو تیونر استارست x66 و مدلهای مشابه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

طی چند روز گذشته رسیور x66 استارست به صورت انبوه وارد بازار شد این رسیور از لحاظ سخت افزار مشابه رسیور اصلی one car استروست و یک سری مدلهای دیگر که توسط کارخانه های متفاوت تولید شده از جمله یک کارخانه از کشور ترکیه که مدل مشابه با نام متفاوت تولید کرده به دلیل اینکه ساپورت این مدلها مدتی به تیم ساپورت میکرو باکس واگذار شده و تقریبا حدود 10 روز که این مدلها توسط سرور جدید پشتیبانی می شوند و به دلیل تست روزانه و رفع مشکلات سرور روزانه چندین بار شیرینگ قطع و وصل می شود و از تعداد پکیج ها هم فعلا کاسته شده این موارد فقط جهت اطلاع رسانی و بزودی مانند گذشته پکیج ها از جمله پکیج اسکای ایتالیا به شیرینگ اضافه خواهد شد تا قبل از این تغییرات ساپورت توسط شرکت استروست بود که بعد از واگذاری ارسال دیتا از ماهواره هاتبرد هم انجام شد و تیم ساپورت قصد اضافه کردن ماهواره سوم برای ارسال دیتا را دارد و به احتمال زیاد ماهواره ترکست یا نیسلت بزودی نرم افزار برای ماهواره سوم هم ارسال می شود

آخرین ویرایش:

masih.1356

کاربر
2009-07-18
95
205
35
سلام علی جان پس با این حساب الان شیرینگ رسیور ایکس 66 وصله ؟اخه تنها امید ما این بود که شیرینگ این مدلها با میکرو باکس یکی باشه و ما دارندگان میکرو هم بتونیم استفاده کنیم .پس باید فاتحه میکرو را بخونیم ؟؟

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
علی جان از میکرو بگو خواهشن چه خبر؟دارن چیکار میکنن؟خبر جدید ندارید؟

zagros88

کاربر
2006-10-17
57
48
علی اقا دلیل اینهمه دفاع و جانبداری شما از این نو تولیدات بی کیفیت و مسخره استار ست چی میتونه باشه . شما که گفتی شیرینگ میکرو و این استار ست با این نام مسخره اش با هم وصل می شن دوست عزیز این دستگاه هم عین میکرو بعد از چند ماه شیرینگش قطع می شه و مطئینم که کیفیتش هم به اندازه ای که ازش میگن نیست وبه زودی مثل تولیدات دیگر این شرکت کلاه بردار از رده خارج می شه بهتر نیست به جای این حرفا در اعتراض به وصل نشدن شیرینگ میکرو به همه اعلام کنید از خرید تولیدات استار ست خودداری کنن

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز من هیچ طرفداری از محصولات استارست نمی کنم از الان هم اعلام می کنم اگر دارای اینترنت adsl هستید حداقل سرعت 128 یک رسیور موتانت 250 که قیمتی حدود 300 هزار دارد تهیه کنید و با استفاده از شیرینگ اینترنتی بهترین استفاده از تمامی پکیج ها ببرید اکانت cc cam ماهیانه 10 هزار و حدود 20 هزار هم برای اینترنت نه اینکه رسیور دو تیونر و دانگل تهیه کنید و هر روز دنبال نرم افزار باشید رسیور دریم سینما 180 هزار تومان بود الان تمام فروشندگان و مصرف کنندگان این رسیور ناراضی هستند بدلیل ساپورت بسیار نامناسب

استفاده از شیرینگ هوایی برای افرادی خوبه که اگر هزینه پرداخت کردند بدانند دیگر قابل برگشت نیست و یک روز هم تضمین ندارد که بعد طلبکار هم باشند من الان مدتی با رسیورهای لینوکسی کار می کنم و رسیورها مانند استارست استروست و سایر مدلها به رسمیت نمی شناسم و تا الان هم تبلیغ نکردم

آخرین ویرایش:
بالا