مهم: قابل توجه دوستانی که فروشندگان بی انصاف انها را گول می زنند بابت رسیورهای استرانگ4902 و مدلهای جدید 4922 و4920 وکارتهای اکانت همرا ه رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,923
سلام دوستان گل ..

بیش از صدها بار گفته شده که هیچ فرقی بین استرانگ 4902 با لن داخلی وخارجی نیست .از لحاظ سخت افزاری ونرم افزاری هر دو سفارش یکی هستند . فقط مدل لن داخلی به سفارش کشور امارات زده شده وهیچ برتری به سفارش اولیه با لن خارجی ندارد حال چون فروشندگاه بی انصاف دست انها برای خریداران رو شده با اعلام کردن رسیورهای جدید ساخت ژاپن - کره - واسترالیا هست همراه با یک سال اکانت رایگان سی سی کم از طرف خود شرکت استرانگ من چنین چیزی در سایت استرانگ وغیره ندیدم بعضی دوستان یک اکانت 1 ماهه از یک سرور ارزان قیمت به دستگاه انتقال می دهند چند کانال باز می کنند بعد از یک ماه وقتی شما اعلام می کنی کانالها باز نمیشه میگه این از طرف خود شرکت هست من روز اول تحویل دادم بر حال دوستان گول این کلاهبرداران شیاد را نخورید دوستان گل این تاپیک فقط جهت اطلاع رسانی هست موفق باشید ..

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود بر دوستان

درود
دوستان آیا کارتهای دارای شماره فعال سازی همراه رسیور استرانگ و فرست بیشتر از یک ماه کارایی نداره ؟
همین تایگر کارت
ممنون

پیوست‌ها

• 44 کیلوبایت بازدیدها: 288

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
درود
دوستان آیا کارتهای دارای شماره فعال سازی همراه رسیور استرانگ و فرست بیشتر از یک ماه کارایی نداره ؟
همین تایگر کارت
ممنون

آرش جان تا اونجا که من اطلاع دارم دوستانی که داشتنه بعد از یک ماه شرینگشون قطع شده و شرینگش کیفیت بدکی هم نداشته و نسبتا خوب بوده.
در ضمن اونا هم همین تایگر کارت استفاده کرده بودند ولی افسوس..........

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,923
sآقا مهدی شنیدم که شرکت استرانگ داره با گروه حرفه ای هکری blue italia مشورت میکنه تا برای رسیورهاش در آینده شرینگ رایگان با کیفیت فوق العاده و باز کننده پکیجهای معروفی چون شوتایم و... ارائه بده .که اگه این کار رو بکنه به نظرم به بهترین رسیور و پرفروشترین رسیور تبدیل میشه.ممنون

سلام گل من شایعه ایی بیش نیست عزیز ..

کارتهای دارای شماره فعال سازی همراه رسیور استرانگ و غیره بیشتر از یک ماه کارایی نداره !!

واز اکانتهای بی کیفیت هستند دوستان اکانت خیلی خوب در باز کردن کانالها خیلی موضوع مهم هست دوستان .مثلا یک نمونه همین تایگر کارت که واقعا بی کیفیت هستند موفق باشید دوستان گل ..

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,923
با سلام وتشکر ولی دوست عزیز سری جدید 4902 که دارای قابلیت وبگردی داره ویه سال اکانت رایگان که در بخش فروشگاه سایت به فروش میرسه چه جوری هست میدونیم که رسیورهای سری قدیم همچین قابلیتی ندارند

سلام دوست عزیز هیچ فرقی بین لن داخلی وخارجی نیست عزیز وتمام مدلها قبلیت وبگردی را داره اکانت را در پست 1 توضیح دادم مورد تایید بنده نیست عزیز موفق باشی ...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوست عزیز هیچ فرقی بین لن داخلی وخارجی نیست عزیز وتمام مدلها قبلیت وبگردی را داره اکانت را در پست 1 توضیح دادم مورد تایید بنده نیست عزیز موفق باشی ...

با سلام.

حرف آقا مهدی عزیز تایید میشه.هر دو مدل رسیور وب گردی داره منتها نه در حد یه رسیور لینوکسی بلکه در حد سایتهای یو تیوب و دو سایت بزرگسالان18+ که در پچهای اخیر به قابلیتهای رسیور اضافه شده و چندتا قابلیت اینترنتی دیگه که جزو وب گردی محسوب نمیشه.پس مواظب باشید به اشتباه نیوفتید و برای وب گردی کامل باید یه رسیور لینوکسی تهیه کنید.در ضمن فروشگاه سایت دخلی به مدیران سایت نداره و مسئولیت خرید و عواقبش با خود خریدار هست.

با تشکر.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,923
سلام دوستان عزیز ..

سری جدید کارتهای بی کیفیت وارد بازار شده که همراه رسیورهای مدلهای 4922 و4920 و4902 وبا تایگر کارمی فروشندکه اکثر این کارتها سوخته ویا کارایی ندارد . چون در سری های قبل دست فروشندگان بی انصاف رو شده توسط اطلاع رسانی بنده ودیگر دوستاناین باربرای گول زدن کاربران راحتر از کارتهای قبلی تایگر کارت هست .حتی اسم استرانگ روی ان زدن واعلام می کنند از طرف خود شرکت هست !!!در همین پست به دوستان عزیز اعلام می کنم دروغی بیش نیست واصلا شرکت استرانگ اکانت رایگان ندارد واکثر این موارد کلاه برداری هست وبیشتر دوستان بی انصافی می کنند وبه فروشندگان خود اعلام می کنند چون این رسیور تازه امده ساخت ژاپن واین اکانت را نیز استرانگ گذاشته نگاه کن روی کارت نیز اسم استرانگ نوشته شده !!!بر حال عزیز این کارت بر پایه سرور سی سی کم هست وبا اکانت تایگر کارت که بر مبنای شرینگ نیوکمد هست فرق داره این کارتها توسط واردکنندگان کلی سود جو وارد بازار شده وبه نظر بنده هیچ کیفیتی ندارد .. بر حال عکسی از کارت تایگر وکارت جدید برای دوستان می گذارم خدمت همه دوستان گل ..

پیوست‌ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا