مهم

IRANCITY

مدیر بازنشسته
2007-04-03
488
85
بچه ها توی یه سایت یه مطلب خوب دیدم در مورد بازیابی اطلاعات از دست رفته خواسم شما ها ببینید

IRANCITY

مدیر بازنشسته
2007-04-03
488
85
recovery

سلام.
من در این آموزش قصد دارم به شما راه و روش های بازگردانی یا همون Recovey رو بگم .
برای این کار روش ها و برنامه های مختلفی وجود داره که در اینجا من از برنامه که بیشتر با اون کار کردم و کار کردن باهاش هم آسون هست استفاده می کنیم
icon_wink.gif

اسم برنامه EasyRecovery Professional هست. پیداکردنش زیاد سخت نیست تو اغلب Cd های Tools هستش .
البته این برنامه کارهای دیگه ای هم انجام میده از جمله بازسازی فایل های Office شما .
خوب بعد از نصب , برنامه رو اجرا کنید . شکش این جوریه
icon_lol.gif
:
DRecover1.gif
کار ما بر روی منوی Data Recovery هست .
دراینجا 6 گزینه وجود داره.
DRecover2.gif
1- Advanced Recovery :
این قسمت همون طور که از اسمش معلوم هست قسمت پیشرفته Recovery هست و البته شامل آموزش این دفعه نمیشه
icon_neutral.gif

2- Deleted Recovery :
این قسمت برای فایل هایی هست که شما اشتباهی اون ها رو پاک کردید (Shift+Delete) .
3- Format Recovery :
آها ... این شد . خودشه
icon_biggrin.gif
این قسمت مخصوص درایو هایی هست که Format شده.
4- Raw Recovery :
این یکی از اون جوراشه !!! . همه نوعه حریف . این قسمت هر نوع فایل که انتخاب کنید رو براتون Recovery میکنه .
5- Resume Recovery :
اگر در حین بازگردانی تصمیم گرفتید اون حالت مخصوص ذخیره بشه در اینجا می تونید Loadش کنید.
6- Emergency Recovery :
یه دیسکت Bootable که تا حدودی هم کار Recovery رو انجام میده براتون درست می کنه .
خوب حالا یه نمونه عملی هم با هم کار کنیم .
گزینه 3 رو انتخاب کنید .
DRecover3.gif
گزینه های دیگه هم تقریبا همین شکلی هستند .
خوب به فرض Drive N ما Format شده و ما می خوام اطلاعاتمون رو برگردونیم.
پس درایو :N رو از لیست درایو ها انتخاب میکنیم و در قسمت Previous File System هم نوع FAT اون درایو رو انتخاب می کنیم و بعد می ترکونیم ... نه ببخشید Next رو می زنیم
icon_cool.gif

بعد یه پنجره ظاهر میشه که می خواد اول درایوتون رو پیدا کنه (که البته زود ناپدید میشه).
و حال پنجره اصلی میاد که در طول کل درایوتون می گرده و هر چی که Format گاهی هم Delete شده رو پیدا میکنه :
DRecover4.gif
و بعد به این صورت لیست می کنه :
DRecover5.gif
البته بیشتر از این هاست , اما به این دلیل که من در قسمت Scaning ... عملیات رو لغو کردم , فایل های کمتری رو پیدا کرده.
بقیه کار هم دیگه معلومه , هر کدوم از فایل ها یا فولدر ها رو خواستید انتخاب می کنید و بعد Next رو بزنید .
امید وارم از این آموزش لذت برده باشید .
موفق باشید ...

بالا