مهم

IRANCITY

مدیر بازنشسته
2007-04-03
488
85
به نظر من کار اشتباهی بود که اکسس جز زبان های برنامه نویسی قرار دادید ولی سعی میکنم همین جا در موردش یه توضیحاتی بدم.

hossein_ok

کاربر
2006-10-24
443
650
به نظر من کار اشتباهی بود که اکسس جز زبان های برنامه نویسی قرار دادید ولی سعی میکنم همین جا در موردش یه توضیحاتی بدم.​
با سلام دوست عزیز اتفاقا کار درستی بود و تاپیک مورد نظر مهم شد میتوانید به فعالیتتان ادامه دهید.

AR SQL

کاربر
2008-02-13
5
3
همکاری

:ُّـ
سلام حسین آقا فعالیتهای شما را در زمینه برنامه های کاربردی مورد تحسین قرار داده واز شما به خاطر تلاشتان نهایت تقدیر و تشکر را دارم. بنده نیز 2 سالی می شود که درمورد این برنامه جالب (Access) و برنامه نویسی های آن فعالیت میکنم من تقریبا به تمامی مشکلات آن فائق شده و می توانم به تمامی سوالات شما پاسخ دهم . ولی من خودم نیز جهت تکمیل برنامه خودم آخرین مشکلم رو از شما می پرسم اگه جواب بدین که خیلی ازتون ممنون می شم .
سوال:
ما توی یک Database به فرض 10 مدل فرم داریم با ساب فرم های مربوطه و می خواهیم تعداد کالاهایی که در هر ساب فرم فرم ورودی یا خروجی دارند به طور گردشی در فیلدی از ساب فرم مشاهده شود که اگر مثلا موجودی گردش کالا صفر یا زیر صفر شود پیغام خطا ظاهر شود.
سوال اصلی من اینه که چگونه می توان گزارشی از گردش یک
کالا (اختلاف تعداد خروجی با ورودی فیلد کالا در کل فرم ها ) در یک فرم و بر روی همان فرم را مشاهده نمود؟
خیلی ممنونم

بالا