مورد تیونر حساس اکسروزر 400 پلاس

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
با سلام

چرا با جرقه کوچک سیگنال قطع میشود ؟؟ و دیگه با ریستور و انتقال نرم افزار دیگه مشکل حل نمیشه ؟؟؟وحتی چراغ spdif خاموش میشه ؟؟ اگه کسی میتونه راهنمای کنید باتشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز در اصل تیونر حساس نیست این مشکل مربوط به تغذیه است که با اتصال شدن ولتاژ خروجی تیونر 18یا 13 ولتاژهای خروجی تغذیه مانند 3/3-5 و....دچار نوسان شده و عملکرد دستگاه مختل می شود در این حالت باید رسیور حدود 10 دقیقه به برق نباشد بعد از این مشکل رفع می شود حال اگر دستگاه شما به دلیل اتصال کوتاه بدون سیگنال است به احتمال زیاد یکی از قطعات مربوط به ولتاژ خروجی تیونر آسیب دیده این مشکل معمولا زمانی ایجاد می شود که فرکانس s2 انتخاب شده باشد و شامل تمام رسیورهای که این مدلاسیون ساپورت می کنند می شود

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست عزیز در اصل تیونر حساس نیست این مشکل مربوط به تغذیه است که با اتصال شدن ولتاژ خروجی تیونر 18یا 13 ولتاژهای خروجی تغذیه مانند 3/3-5 و....دچار نوسان شده و عملکرد دستگاه مختل می شود در این حالت باید رسیور حدود 10 دقیقه به برق نباشد بعد از این مشکل رفع می شود حال اگر دستگاه شما به دلیل اتصال کوتاه بدون سیگنال است به احتمال زیاد یکی از قطعات مربوط به ولتاژ خروجی تیونر آسیب دیده این مشکل معمولا زمانی ایجاد می شود که فرکانس s2 انتخاب شده باشد و شامل تمام رسیورهای که این مدلاسیون ساپورت می کنند می شود
با سلام و تشکر از شما علی جان رسیور روشن بود من کابل النبی رو وصل کردم و این مشکل پیش اومد درضمن رسیور از دیشب تا الان از برق کشیدم !!!

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
علی جان تعمیرکار میگه ای سی سیگنال اسیب دیده شماره ای سی = p3476-116n1 هشت پایه علی جان شما چی میگید؟؟؟؟؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان تعمیرکار میگه ای سی سیگنال اسیب دیده شماره ای سی = p3476-116n1 هشت پایه علی جان شما چی میگید؟؟؟؟؟

دوست عزیز قطعه فوق اگر واقعا معیوب شده باشد بسیار کم یاب اما بعید این قطعه خراب شده باشد به احتمال زیاد قسمت مربوط به تامین ولتاژ خروجی تیونر که شامل قطعات اس ام دی بسیار حساس آسیب دیده تا الان چند موردی داشتم همین شکل بودن به هر حال ببینید تعمیرکار چه کار می کند

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست عزیز قطعه فوق اگر واقعا معیوب شده باشد بسیار کم یاب اما بعید این قطعه خراب شده باشد به احتمال زیاد قسمت مربوط به تامین ولتاژ خروجی تیونر که شامل قطعات اس ام دی بسیار حساس آسیب دیده تا الان چند موردی داشتم همین شکل بودن به هر حال ببینید تعمیرکار چه کار می کند
علی جان خیلی ممنونم بابت پاسخ - علی جان من به این تعمیرکار اعتماد دارم حرفی هست قبلا چند مورد مشابه بود حل کرد ولی این نه علی جان اگه شما میتونید برام تهیه کنید خیلی مدیون شما میشم منتظر پاسخ هستم با تشکر

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
دوست گلم به نظر من بعد از اینکه دستگاه درست کردی رد کن بره و یه دستگاه بهتر مانند vu solo یا vu uno بگیر چون به نظر من دیگه ایکس کروز از کیفیت خوبی بر خوردار نیست
من خودم یه 400+ داشتم رو سی سی کم خیلی اذیت می کرد
واقعا قدرت استار مکس5000 فقط تو سی سی کم از 400+ بیشتره

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان کجایی؟ نمیتونی یه دونه واسم جور کنی؟ منتظر پاسخ هستم با تشکر

دوست عزیز این قطعه بسیار کم یاب مطمئن هستم ایران نیست اواسط هفته آینده قرار یک سری قطعه که قبلا سفارش دادم از دبی ارسال شود قطعه مورد نظر شما هم سفارش خواهم داد اگر باشد می فرستند

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست عزیز این قطعه بسیار کم یاب مطمئن هستم ایران نیست اواسط هفته آینده قرار یک سری قطعه که قبلا سفارش دادم از دبی ارسال شود قطعه مورد نظر شما هم سفارش خواهم داد اگر باشد می فرستند

علی جان خیلی خیلی ممنونم انشاالله که جبران کنم بی صبرانه منتظر هستم با تشکر

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
علی جان یک هفته گذشت خبری نشد !!!؟؟؟؟ ایمیل جواب نمیدی!!!

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
ببخشید شلوغ کردم مجبور هستم - علی جان اطلاع ر سانی کنید

بالا