با سلام و تشکر از شما علی جان رسیور روشن بود من کابل النبی رو وصل کردم و این مشکل پیش اومد درضمن رسیور از دیشب تا الان از برق کشیدم !!!دوست عزیز در اصل تیونر حساس نیست این مشکل مربوط به تغذیه است که با اتصال شدن ولتاژ خروجی تیونر 18یا 13 ولتاژهای خروجی تغذیه مانند 3/3-5 و....دچار نوسان شده و عملکرد دستگاه مختل می شود در این حالت باید رسیور حدود 10 دقیقه به برق نباشد بعد از این مشکل رفع می شود حال اگر دستگاه شما به دلیل اتصال کوتاه بدون سیگنال است به احتمال زیاد یکی از قطعات مربوط به ولتاژ خروجی تیونر آسیب دیده این مشکل معمولا زمانی ایجاد می شود که فرکانس s2 انتخاب شده باشد و شامل تمام رسیورهای که این مدلاسیون ساپورت می کنند می شود
علی جان تعمیرکار میگه ای سی سیگنال اسیب دیده شماره ای سی = p3476-116n1 هشت پایه علی جان شما چی میگید؟؟؟؟؟دوست عزیز در اصل تیونر حساس نیست این مشکل مربوط به تغذیه است که با اتصال شدن ولتاژ خروجی تیونر 18یا 13 ولتاژهای خروجی تغذیه مانند 3/3-5 و....دچار نوسان شده و عملکرد دستگاه مختل می شود در این حالت باید رسیور حدود 10 دقیقه به برق نباشد بعد از این مشکل رفع می شود حال اگر دستگاه شما به دلیل اتصال کوتاه بدون سیگنال است به احتمال زیاد یکی از قطعات مربوط به ولتاژ خروجی تیونر آسیب دیده این مشکل معمولا زمانی ایجاد می شود که فرکانس s2 انتخاب شده باشد و شامل تمام رسیورهای که این مدلاسیون ساپورت می کنند می شود
علی جان تعمیرکار میگه ای سی سیگنال اسیب دیده شماره ای سی = p3476-116n1 هشت پایه علی جان شما چی میگید؟؟؟؟؟
علی جان خیلی ممنونم بابت پاسخ - علی جان من به این تعمیرکار اعتماد دارم حرفی هست قبلا چند مورد مشابه بود حل کرد ولی این نه علی جان اگه شما میتونید برام تهیه کنید خیلی مدیون شما میشم منتظر پاسخ هستم با تشکردوست عزیز قطعه فوق اگر واقعا معیوب شده باشد بسیار کم یاب اما بعید این قطعه خراب شده باشد به احتمال زیاد قسمت مربوط به تامین ولتاژ خروجی تیونر که شامل قطعات اس ام دی بسیار حساس آسیب دیده تا الان چند موردی داشتم همین شکل بودن به هر حال ببینید تعمیرکار چه کار می کند
دوست عزیز ساکن کجا هستی شاید بتونم کمکی بهت بکنم
دوست عزیز خیلی ممنون - بندر ماهشهر خیلی معروف هست! خوزستان بندر ماهشهر - اهواز هم مشکلی نداره
علی جان کجایی؟ نمیتونی یه دونه واسم جور کنی؟ منتظر پاسخ هستم با تشکر
دوست عزیز این قطعه بسیار کم یاب مطمئن هستم ایران نیست اواسط هفته آینده قرار یک سری قطعه که قبلا سفارش دادم از دبی ارسال شود قطعه مورد نظر شما هم سفارش خواهم داد اگر باشد می فرستند