toghrol2002
کنترل سایت
- 2007-06-25
- 4,297
- 20,917
سلام
با توجه به مشکلات تعدادی از دوستان و نبود این آموزش به صورت مستقل تصمیم گرفتم بسیار سریع و ساده آن را تهیه کنم البته قبلا در یکی از آموزش ها و تاپیک مشکلات انیگما 2 به آن اشاره کرده بودم
Reset Factory کردن بوت با ایمیج متفاوت است ، برای Reset Factory کردن ایمیج باید به Menu->Setup->Factory reset مراجعه کنید
Reset Factory کردن بوت دستگاه بسیار ساده است و در بسیاری از موارد مشکلات را برطرف میکند
ابتدا باید به بوت دستگاه وصل شوید که توسط 2 روش
LAN و Telnet
RS232 و Hyper Terminal
امکان پذیر است که من روش LAN و Telnet را پیشنهاد میکنم
آموزش های این 2 روش به این تاپیک مربوط نمیشود چون در آموزش های ایمیج ریختن توضیح داده شده اند
تنظیمات قسمت Boot برای اطلاعات بیشتر :
این تنظیمات برای استفاده از روش ایمیج ریختن توسط USB انجام شده است
و اما در آخرین قسمت Exit به آخرین گزینه مراجعه کنید :
روی Reset all settings to factory default کلید OK را فشار دهید
احتمالا بعد از چند ثانیه دستگاه به طور خودکار Reboot میشود در غیر این صورت دستگاه را از برق جدا کنید
با توجه به مشکلات تعدادی از دوستان و نبود این آموزش به صورت مستقل تصمیم گرفتم بسیار سریع و ساده آن را تهیه کنم البته قبلا در یکی از آموزش ها و تاپیک مشکلات انیگما 2 به آن اشاره کرده بودم
Reset Factory کردن بوت با ایمیج متفاوت است ، برای Reset Factory کردن ایمیج باید به Menu->Setup->Factory reset مراجعه کنید
Reset Factory کردن بوت دستگاه بسیار ساده است و در بسیاری از موارد مشکلات را برطرف میکند
ابتدا باید به بوت دستگاه وصل شوید که توسط 2 روش
LAN و Telnet
RS232 و Hyper Terminal
امکان پذیر است که من روش LAN و Telnet را پیشنهاد میکنم
آموزش های این 2 روش به این تاپیک مربوط نمیشود چون در آموزش های ایمیج ریختن توضیح داده شده اند
تنظیمات قسمت Boot برای اطلاعات بیشتر :
این تنظیمات برای استفاده از روش ایمیج ریختن توسط USB انجام شده است
و اما در آخرین قسمت Exit به آخرین گزینه مراجعه کنید :
روی Reset all settings to factory default کلید OK را فشار دهید
احتمالا بعد از چند ثانیه دستگاه به طور خودکار Reboot میشود در غیر این صورت دستگاه را از برق جدا کنید